Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 677
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,
Един по-различен въпрос, тъй като съм от Бургас и ще пътувам с автобус. Как да стигна от централна автогара София до клиниката, видях, че е близо до Мол Сердика? Има ли директен превоз с метро, автобус?

Здравей, клиниката е в непосредствена близост до мол Парадайс. С метрото си директно там- станция Витоша.

# 106
Здравейте мили момичета.
Бихте ли ми казали коя е първата стъпка за записване за ин витро в Афродита? Да се обадя в клиниката и да запиша час при лекар,който ще ме упъти или?
Благодаря ви предварително и успех на всички в това начинание 🍀🤞

# 107
Здравейте мили момичета.
Бихте ли ми казали коя е първата стъпка за записване за ин витро в Афродита? Да се обадя в клиниката и да запиша час при лекар,който ще ме упъти или?
Благодаря ви предварително и успех на всички в това начинание 🍀🤞
Здравей, утре се обади в клиниката и си запиши час при д-р Баев или д-р Станулов. На прегледа си взимаш наличната си медицинска документация: изследвания, епикризи (ако имаш) и така. Успех!

# 108
Много благодаря Simple Smile Още в понеделник ще звънна Simple Smile

# 109
Здравейте, процедура на ЕЦ поема ли се от фонда? Прави ли се някаква стимулация или не?
Здравейте момичета, на тези от вас, които сте по фонда, налагало ли ви се е да доплащате за процедурата си в Афродита?
Здравей, по принцип в Афродита не се взимат допълнително пари. Всичко, което е по Фонда се усвоява, всичко, което не е по Фонда се плаща (напр. предварителни изследвания на партньорите). Сега съм на ЕЦ и имам 12 прегледа по Фонда за 4 месеца, със сигурност няма да ми стигнат и ще си доплатя 1-2 прегледа накрая.  Служителките са много любезни, ако нещо не ти е ясно, ги питай. Успех!

# 110
Въпросче към пациентките на д-р Станулов Yum
Докторът работи ли в събота, ако тогава ми се падне 3-ти ден на МЦ , за започване на подготовка за ЗЕТ. И на него ли звъня или на регистратура за час Thinking

# 111
Здравейте, процедура на ЕЦ поема ли се от фонда? Прави ли се някаква стимулация или не?
Поема се, да. В страницата на ЦАР има подробна информация. Доплаща се медикаменти (ако се прилагат) и задължителните изследвания.

# 112
Въпросче към пациентките на д-р Станулов Yum
Докторът работи ли в събота, ако тогава ми се падне 3-ти ден на МЦ , за започване на подготовка за ЗЕТ. И на него ли звъня или на регистратура за час Thinking
Д-р Станулов иска да му се обадиш още на първи ден от цикъла. Така той приценя кога да се видите. И ако се падне събота и неделя също преглежда. Успех Бени.

Сега да кажа и за мен. Всичко беше наред чужме сърчице и видяхме , че едното сакче няма да се развие трябва да се абсорбира. След три дни прокървих, отидох на лекар, като очаквах, че ще ми каже, че второто сакче отпада и от там е кървенето, а то изненада, каза ми че ембриончето ми няма пулс. Аз в шок. Но според д-р Станулов може да не го е видял на толкова ранен етап 6 с.г. и 4 дни съм. Пулс видяхме в 6 г.с. Сега лежа, кръвта спря, беше кафява и много малко. В понеделник съм на преглед при доктора и се надявам, че всичко ще е наред. Стискайте ми палци.

# 113
Разбира се, че всичко ще е наред, Рончо Green Heart Трябва да е наред Hands Pray Силно стиснати палчета в понеделник Flowers Four Leaf Clover
И благодаря за инфото Flowers Hibiscus

# 114
Рончо 🍀🙏🏻
 Утре ще споделиш добри новини. Последните две години на две мои приятелки до 8-9г.с. не можеха да чуят пулс, беше голям стрес, но вече дундуркат бебета 🙂

Аз тъкмо събрах кураж да започнем и на 3-ти ден се оказа, че лигавицата ми е много дебела. Както и задържано фоликулче. Д-р Станулов поиска хистероскопия, която направих след няколко дни и се оказа  полип в канала. Каза, че тъй като е в канала може да стартираме още следващият месец, ако всичко е наред. Та сега отново съм в очакване на МЦ.

# 115
Стискаме, палци, Рончо!🍀🙏🏻 Всичко ще бъде наред.

# 116
Здравейте, имам няколко процедурни въпроса, дали дамите, които вече са минали по този път в Афродита при доктор Станулов, биха могли да ме ориентират?

На ниво получено одобрение от ЦАР сме. Говорих с доктора и той ми изпрати изследванията, които трябва да пуснем около 10 дни преди цикъла. Той е готов да започнем веднага ( на цикъл). Тъй като в личен план ни се събра много тежък месец поради почти всички роднини болни от ковид и предстояща втора игла на ваксина ( въпреки, че докторът това по никакъв начин не го притеснява), семейно прецинихме, че психически ще ни дойде повече и ин витро решихме да започнем януари. Въпросите ми са:

1. Задължителните изследвания - За всички тях трябва да си запишем час при доктора в Афродита ли? Също и тези за партньора ли могат да бъдат дадени там? Как става най-бързо и плавно?

2. За започване на стимулация - Същия въпрос. Докторът каза на втори ден от цикъл да се отиде, но ако си запазя час от преди това как мога да съм сигурна, че тогава ще ми е втори ден от цикъла? Или само с обаждане става без час?

Благодаря Ви много предварително!

# 117
Здравейте, имам няколко процедурни въпроса, дали дамите, които вече са минали по този път в Афродита при доктор Станулов, биха могли да ме ориентират?

На ниво получено одобрение от ЦАР сме. Говорих с доктора и той ми изпрати изследванията, които трябва да пуснем около 10 дни преди цикъла. Той е готов да започнем веднага ( на цикъл). Тъй като в личен план ни се събра много тежък месец поради почти всички роднини болни от ковид и предстояща втора игла на ваксина ( въпреки, че докторът това по никакъв начин не го притеснява), семейно прецинихме, че психически ще ни дойде повече и ин витро решихме да започнем януари. Въпросите ми са:

1. Задължителните изследвания - За всички тях трябва да си запишем час при доктора в Афродита ли? Също и тези за партньора ли могат да бъдат дадени там? Как става най-бързо и плавно?

2. За започване на стимулация - Същия въпрос. Докторът каза на втори ден от цикъл да се отиде, но ако си запазя час от преди това как мога да съм сигурна, че тогава ще ми е втори ден от цикъла? Или само с обаждане става без час?

Благодаря Ви много предварително!
Здравей, задължителните изследвания можеш да си ги пуснеш, в която лаборатория пожелаеш.  От Афродита ги изпращат към лаборатория Бодимед, с тази лаборатория работят. На 1-ви ден от МЦ се обади на Станулов, ако не се свържеш с него се обади и си запази час,  но дори и без час да отидеш, пак ще те сместят в графика му. Трудно, но няма да те върнат. Успех!

# 118
Аз съм с добри новини. Мойто бебенце си има пулс и си отговаря точно на седмицата. С нисък прогистерон съм. И сега издирвал Пролутекс, ако някой има. Ще потърся и в турската тема.

# 119
Аз съм с добри новини. Мойто бебенце си има пулс и си отговаря точно на седмицата. С нисък прогистерон съм. И сега издирвал Пролутекс, ако някой има. Ще потърся и в турската тема.

Чудесна новина! 🙏🏻 Не кога да помогна с Пролутекс-а, но ти изпращам много позитивна енергия!

Общи условия

Активация на акаунт