Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 970
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Значи и преглед ще има. Може би, като ми каза "цитонамазка и микробиология тук", док е имал предвид и прегледа. Много зле го чувах по телефона последния път и хич не разбрах.
Сърдечно благодаря за отговора и успех!

# 316
Здравейте, момичета! Предстои ми първи опит инвитро при д-р Станулов. Върнах се назад в темата и разбрах, че мога да пусна кръвните (вирусологията, ако не се лъжа) в която лаборатория искам, но не разбрах цитонамазката и микробиологията задължително ли трябва да са направени в Афродита?

Здравейте,

Как ви се струва доктора? Аз отивам утре при Станулов за първи път за консултация и ако се харесаме да сменя предната клиника и доктор. С два неуспешни опита съм във Вита.

# 317
Здравейте, WannaBe!
Преди две години за първи път по сетих репродуктивен специалист в друга клиника. Направихме спермограма и заключиха, че е перфектна и започнаха да търсят проблема в мен-оценка на резерва, проходимост на тръби, следене на ову и проблем не откриха, всичко перфектно. На един от прегледите с половин уста се направи коментар за спермограмата, под хвърлиха ми се идеи за лапаро, но нищо конкретно, нямаше комуникация и от всички посещения така и не ме насочиха към нищо. Така реших да потърся второ мнение и отидох при Станулов. Още с поглеждането на старата спермограма каза, че морфологията е зле, направихме други две-олиготератозооспермия и астенотератозооспермия. При мен не видя проблем, въпреки че никога не съм забременявала и така за действаме нещата по фонда и съм на прага на първият си опит.
Д-р Станулов ще си каже мнението и няма да увърта. Успех!

# 318
WannaBe, позволявам си да споделя лични впечатления. Д-р Станулов е страшно зает, но винаги отзивчив, има персонален подход към всеки. За мен е добър човек, не само лекар. Има страхотен усет към детайлите и много успокоява. Винаги е насреща, за да ти отговори, във Вайбър му пращам всички изследвания и пиша, ако нещо ме притеснява. Винаги ми отговаря или ми звъни, за да ми даде информация. Аз самата се засилиих при него за инвитро, но реши, че предвид годините и състоянието ми, иса да пробвам първо естествено забременяване или инсеминация. Доверявам му се напълно.

# 319
Здравейте момичета, предстои ми пункция утре. В някакво недоразбиране вървим за болничния, който се опитвам да разреша от днес, за да си помогна за утрешния ден. Така, доколкото ми стана ясно от Афродита болнични не издават, тъй като не е болнично заведение, личната. Звънях на личната, на нея обаче съм й първото ин витро и грам идея няма какво да пише, при нея ходят само пенсионери, та тази материя и била космос 😄 Иска ми МКБ. Звънях на доктора, каза мкб N97. Женско безплодие. Не е доволна, каза, че заради това болничен не може да се издаде, защото не това ще са ми правили като манипулация утре. И така продължава да настоява да й дам някакво друго, смислено мкб. Моля ви, тези, които сте имали вече пункция с болничен да ме посъветвате какво беше написано там, че да се съгласи да ми го издаде? Благодаря ви.

# 320
Личната може да ти даде направление за гинеколог и от там да ти дадат болничен.

# 321

Това стандартна процедура ли е или някаква вратичка? Ще и кажа утре, ако не приеме уверението, което ще ми издадат от Афродита. Благодаря ви. Малко съм учудена, че има такова объркване. Аз дори не желая да крия в болничния за какво е, началството ми е уведомено.

# 322
WannaBe,
Аз съм с два неуспешни трансфера във Вита. С д-р Станулов нещата  се случиха от първи опит. С тубарен  фактор съм.
Пожелавам ти успех!

# 323
Не съм се интересувала така ми бяха предложили, но аз не исках болничен.

# 324

Това стандартна процедура ли е или някаква вратичка? Ще и кажа утре, ако не приеме уверението, което ще ми издадат от Афродита. Благодаря ви. Малко съм учудена, че има такова объркване. Аз дори не желая да крия в болничния за какво е, началството ми е уведомено.
Личната ми издаваше болничен единствено въз основата на удостоверение от Афродита, не ми е издавала направление за гинеколог. Ще ви напиша на лични после МКБ ако успея да го намеря.

# 325

Личната ми издаваше болничен единствено въз основата на удостоверение от Афродита, не ми е издавала направление за гинеколог. Ще ви напиша на лични после МКБ ако успея да го намеря.

Много Ви благодаря, ще е от изключителна полза!

# 326

Много Ви благодаря, ще е от изключителна полза!
Пиша го тук, тъй като може да е полезно за други момичета. Диагноза МКБ10:N97.9 Женско безплодие, неуточнено. Настоявайте пред личните ви лекари, нямат право да ви откажат.

# 327
Здравейте!
На 10.02 имам час за преглед при доктор Баев и искам да попитам тези от вас, които ходят при него какви документи са занесли на първичен преглед? И може ли още този месец да се започне с инсеминация или няма как?

# 328
Здраевйте, мили дами! Бих искала да попитам в Афродита доктор Станулов извършва ли хистероскопия, благодаря
!

# 329
Здравейте!
На 10.02 имам час за преглед при доктор Баев и искам да попитам тези от вас, които ходят при него какви документи са занесли на първичен преглед? И може ли още този месец да се започне с инсеминация или няма как?
Здравей, аз съм при д-р Баев. Аз отидох при него след неуспешно ин витро в Щерев. Носиш си всички изследвания, които си правила: АМХ, хормони и т.н. + спермограма ( по-добре по Крюгер) на партньора ти.  Преди инсеминация
се правят и други задължителни изследвания на двамата партньори: СПИН, хепатит, сифилис... Успех!

Общи условия

Активация на акаунт