Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 796
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Ivena87, като дойде МЦ звъниш веднага на регистратура и казваш за кой ден искаш час. Най-вероятно ще кажат, че няма свободен, но ти обясняваш, че е за започване на процедура на 2-ри или 3-ти ден и ще те вмъкнат Simple Smile

# 496
Здравейте отново, момичета. Тъкмо леко започнах да се напрягам и да се чудя дали да не звънна в клиниката да попитам дали не са ме забравили за номерче Simple Smile Успокоих се, видях, че не винаги става за 5 дни. Миналия понеденик подадох всички нужни документи и май съм доста нетърпелива ( обяснимо е ) Simple Smile Междувременно получавах консултация веднага по телефона на всяко изследване, което изпращах по вайбър. Нз за вас, но аз не съм свикнала на такова внимание и лесна връзка с лекаря. Обикновено гриза нокти до вечерта, когато могат спокойно да си видят съобщенията и консултацията рядко е веднага. Relaxed

За ЦАР ли става въпрос? И аз пуснах днес, за втори опит. Не се притеснявайте, заседанието за този месец така или иначе вече е минало, така че дали ще ви дадат номерчето сега или след още десет дни е все едно. Новото заседание ще е около 10-12 април, така че те явно насъбират апликации и ги пускат накуп. Номерца ще има за всички от сърце Simple Smile Няма как да ви забравят Simple Smile

Juyii, благодаря за отговора Simple Smile Да, за ЦАР става въпрос, осъзнавам, че не може в миг всяка молба да бъде подадена, предупредиха ме милите момичета на регистратирата, че решението ще излезне до месец. Не искам да ги притеснявам излишно с допълнителни глупави въпроси 🤣 Ще изчакам спокойно, както казваш "номерца ще има за всички от сърце"

При мен така се получи, че на 3 февруари бях на преглед за първи път, веднага подадохме заявление за смяна на клиниката (към този момент имахме издадена за друга болница), входящия номер получих от регистратурата на Афродида седмица по-късно, но реално бяха подали документите още на следващия ден, демек на 4-ти февруари. След още седмица вече имах електронната си заповед. Прекрасни са всички от екипа на Афродита.

# 497
Здравейте, момичета.
Кога и колко често получавахте обаждане от ембриолозите след пункцията?

# 498
Обаждат се на първи и пети ден по принцип. Аз ги помолих да ми звъннат и на третият, че съм нетърпелива.

# 499
  • София/Севлиево
2020-та успях да се срещна със Станулов още на първия ден като посетих клиниката.Той тъкмо бе почнал да работи там,бе в края на август-тихо и спокойно.Всички изследвания от старата клиника ми е признал и от другите места,където бях правила.
За номерче също стана много бързо,даже заповедта си я взех след около 40 дни(за първата чаках повече от 9 месеца,за втората-около 6).
Ембриологът ми звъня два пъти.

# 500
Дами, дали знаете откъде/как мога да поръчам Prolutex? В нашите аптеки не го продават, а досега не ми се е налагало да поръчвам нещо от Турция или Гърция.

# 501
  • София
Джуи, нито в Афродита, нито в която и да е друга клиника в БГ могат да се справят с мъжки фактор. За българските лекари той е тера инкогнита. Даже имах една приятелка в Плевен или Тутракан беше, е на нея за мъжки фактор и бяха предложили поне 5 метода и вече има близнаци. Ние също бяхме с мъжки фактор, минахме само с ИКСИ и някаква хиалуронов киселина. Нищо друго мисля че нямат като метод за подобряване. От 7 Я се оплодиха 5, като до трети ден всички живи, до 5-ти ден оцеляха само две. С едното ембрионче направихме свеж трансфер ( за съжаление завърши с мисед в 18 г.с., а уж перфектно качество). Другото е средно качество, замразен. Т.е. след третия ден сперматозоидите си казват думата. Ако мъжкия материал не е качествен или са малко, или умират, или съчетано и с нашите хилави Я, съвсем. За мъжки фактор всички бягат в Турция. Методите там са на космически години от нашите. Ако сте млади и нямате излишно време за губене, отивайте в Турция. Единствено финансите са фактор за там,но повечето процедури са или като тук, или по-евтини. В България инвитрото е лотария. Не случайно тук най-високата успеваемост е 25-30 %, а там над 60 % . Относно ДНК фрагментацията и на нас никой не ни предложи да правим, само съм чела, оказа се, че това е от най-важните фактори за качеството на мъжкия материал, дори и морфологията  и всичко останало да е перфектно. На колко години сте и кой опит ви е това?

Не съм съгласна относно успеваемостта, защото доколкото ми е известно в Турция са на принципа, на който бяхме и тук преди да започне фонда да онбявява като независима страна тези проценти, тоест див запад - всеки сам си обявява някакви успеваемости както си иска. Гледала съм ги тези филми заедно с моя близка, та съм запозната.. Истинските данни за страната са достъпни на линка долу към ПОРДЦАР. Насочвам вниманието ви и към един малко по-невидим факт, който хванах. Тъй като няма как да изментят центъра, клиниките имат 3 хода - или да са много добри и да постигнат реално сами заветния процент от около 40 (какъвто е във всяка развита страна с незавивсим оценител като ЦАР), или да взимаш само по-младички и здрави кандидати (което е страшна гнусотия!), или да си като тези образи от Надежда - които както виждам са с 28% (ниско), но са си направили едно центърче в жк Овча купел с 11 случая и видиш ли 52.6% People Information Desk Person нямам думи... напоследък, след последния ми неуспешен опит съм станала малко ренегат и такива кирлизив ризи ще простирам на проветриво където ми падне! https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s& … QEOqXeLiOcn3-viBx

# 502
borabora_de, напълно съм съгласнанс теб. Дори честно да си кажа, малко се дразня като започнат да ме навиват за Турция. Нямам познатакоято да не познава някое момиче, което да не е забременяло там. Е, хубаво де, то и тук забременяват много. Никой не дава обаче адекватен отговор , с какво там са по- добри.
 Когато започвахме с опитите, наши познати, който са  обиколили доста клиники в Бг и имат един опит в Турция много държаха, че трябва да отидем там. Дори ни запознаха с техните съседи, които трябваше да заминат след 10 дни. Е, срещнахме се с хората. Обясниха как е там, показаха ми същата папка, каквато вече имам и аз. Единствено ЦС  беше по- различна. Че и ни убеждавах, че там било по- евтино.
 Е, аз не знам колко е евтино. Ние до сега сме дали 15 000 за 3 ИНСЕ, 1 СЕТ и 1 ЗЕТ. До колкото знам на тях само един опит им струваше толкова. Сега имат 2 снежинки, които чакат да съберат пак пари за да си ги приберат. А аз моите 2 отдавна съм си ги взела. Не са ми успешни опитите, така е. Но мисля , че физически нямаше да понеса дори самото пътуване до там.
 А от там на татък е въпрос на късмет и малко помощ от Бога и каквото трябва ще стане. Успех момичета. Попаднали сме на най- свестния доктор. Няма нужда да пътуваме по 1000 км всвки път , за да ни баламосват на чужд език.

# 503
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s& … QEOqXeLiOcn3-viBx
[/quote]

Линкът не се отваря. Може ли пак, че ме вълнува и темата за Турция Simple Smile Не мога да взема страна, защото съм твърде пристрастна като човек, който е живял дълги години в Истанбул, говори им езика и ги разбира до костите им. Ако сочите с пръст нашите клиники, че са търговски дружества, почакайте да видите какви търговци са турците. Вярвам, че ако някакъв проблем е оправяем то те ще го оправят и няма да ви въртят, но не вярвам и че ако видят, че нещо е безнадеждно ще ви отпратят, няма такива неща, светът ще ви продадат първо и парите ще си ги вземат Simple Smile Няма ангели и дяволи само и там и тук. Но което си е факт инвестициите им в апаратура и ембриология са на светлинни години спрямо тук. То и цялата им база също - от държавните до частните болници. Може би и това подлъгва донякъде хората.

# 504
Здравейте! Ако де обадя в клиниката в събота, за да си запиша час за понеделник ще се свържа ли или не работят? Ако цикъла ми дойде в почивен ден как да процедирам според вас? Благодаря!

# 505
В събота не работят, аз в такива случаи звъня директно на Станулов и се разбирам с него. Или му пиша по вайбър и той ми отговаря когато му е удобно.

Здравейте! Ако де обадя в клиниката в събота, за да си запиша час за понеделник ще се свържа ли или не работят? Ако цикъла ми дойде в почивен ден как да процедирам според вас? Благодаря!

# 506
Ако ми дойде събота или неделя, бих звъннала  в понеделник рано, за да ме вмъкнат в часовете в понеделник или вторник (ако е 3-ти ден от цикъла), ако предстои процедура, ще ви вмъкнат.

# 507
  • София
На мен ми дойде МЦ в събота, писах на доктора във Вайбър, той ми звънна, разбрахме се да отида в понеделник (3 ден) следобяд. На регистратурата казах, че имам уговорка.

Аз имам въпрос към вече забременелите дами. До кога ви преглеждат в клиниката и после на къде Ви препращат?

# 508
Станулов и на мен каза, дойде ли ми почивен или който и да е ден, да му звъня Simple Smile

Мъничък ъпдейт от мен - понеделник започваме стимулация по дълъг протокол Simple Smile Тия дни имам чувството, че микробиологията няма да ми излезе чиста и ще трябва да пия лекарства, но кот-такоа.
По календарче следващата О се пада баш по Великден, та ще видим как ще се напаснем с графика на Афродита Joy

# 509
Ние сме с МФ, забременях от първи опит, свеж трансфер на 5 дневно.

Джуи, нито в Афродита, нито в която и да е друга клиника в БГ могат да се справят с мъжки фактор. За българските лекари той е тера инкогнита. Даже имах една приятелка в Плевен или Тутракан беше, е на нея за мъжки фактор и бяха предложили поне 5 метода и вече има близнаци. Ние също бяхме с мъжки фактор, минахме само с ИКСИ и някаква хиалуронов киселина. Нищо друго мисля че нямат като метод за подобряване. От 7 Я се оплодиха 5, като до трети ден всички живи, до 5-ти ден оцеляха само две. С едното ембрионче направихме свеж трансфер ( за съжаление завърши с мисед в 18 г.с., а уж перфектно качество). Другото е средно качество, замразен. Т.е. след третия ден сперматозоидите си казват думата. Ако мъжкия материал не е качествен или са малко, или умират, или съчетано и с нашите хилави Я, съвсем. За мъжки фактор всички бягат в Турция. Методите там са на космически години от нашите. Ако сте млади и нямате излишно време за губене, отивайте в Турция. Единствено финансите са фактор за там,но повечето процедури са или като тук, или по-евтини. В България инвитрото е лотария. Не случайно тук най-високата успеваемост е 25-30 %, а там над 60 % . Относно ДНК фрагментацията и на нас никой не ни предложи да правим, само съм чела, оказа се, че това е от най-важните фактори за качеството на мъжкия материал, дори и морфологията  и всичко останало да е перфектно. На колко години сте и кой опит ви е това?

Не съм съгласна относно успеваемостта, защото доколкото ми е известно в Турция са на принципа, на който бяхме и тук преди да започне фонда да онбявява като независима страна тези проценти, тоест див запад - всеки сам си обявява някакви успеваемости както си иска. Гледала съм ги тези филми заедно с моя близка, та съм запозната.. Истинските данни за страната са достъпни на линка долу към ПОРДЦАР. Насочвам вниманието ви и към един малко по-невидим факт, който хванах. Тъй като няма как да изментят центъра, клиниките имат 3 хода - или да са много добри и да постигнат реално сами заветния процент от около 40 (какъвто е във всяка развита страна с незавивсим оценител като ЦАР), или да взимаш само по-младички и здрави кандидати (което е страшна гнусотия!), или да си като тези образи от Надежда - които както виждам са с 28% (ниско), но са си направили едно центърче в жк Овча купел с 11 случая и видиш ли 52.6% People Information Desk Person нямам думи... напоследък, след последния ми неуспешен опит съм станала малко ренегат и такива кирлизив ризи ще простирам на проветриво където ми падне! https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s& … QEOqXeLiOcn3-viBx

Общи условия

Активация на акаунт