🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 204
  • 788
  •   1
Отговори
# 525
Ето известните зодии до момента с двете нови попълнения. С второто кафенце ще пробвам да потърся и останалите Simple Smile Болдвам липсващите в първия пост, открих Мартина и Теодора засега, с което завършваме жените.

Скрит текст:
Кирил - телец
Ивайло - близнаци
Пламен - скорпион
Цоньо - близнаци
Георги - рак
Виктор - дева
Боби - лъв
Костадин - близнаци

Любомир - ??? /открих му профила във Фейсбук, но всичко е заключено, а има много хора с това име и не мога да намеря кога му е честитен рожден ден/
Мариян - ???
Стефан - ???
Чавдар - ???
-
Цвети - везни
Лора - стрелец
Анастасия - везни
Деси - водолей
Ваня - везни
Живка - овен
Красимира – близнаци
Ралица - рак / близнаци (на границата)
Мартина - овен (8 април)
Теодора - лъв (8 август)

А сега по повод спойлера:

Скрит текст:
Според мен си е спойлер. Никой не монтира просто ей така кадри, отделно и това за първи и втори дуелист, което посочихте. Също така мисля, че е от следващата или най-много по-следващата седмица.
Надявам се все пак да не е така или най-малкото и Борислав, и Костадин да останат в играта. Има един директно напуснал мъж, все пак... може да измислят нещо.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 11:53 от Clouded Mind

# 526
Извинявам се и си редактирах коментара.

# 527
  • Вестерос
Боже Виктор е дева, това обяснява многоооооо.

Баш спойлер си е, мега тъпоооо

# 528
Дам, тъпо с този спойлер. Интересно дали е грешка или е "грешка" ?

# 529
По повод зодиите, защото споменах, че за мен имат значение, като чета кой коя е, напълно се припокриват с усещанията ми за хората и поведението им е лесно обяснимо, защото е типично. Не ме подвежда интуицията и горе долу знам какво да очаквам от тях.

# 530
Clouded Mind, радвам се, че си успяла да откриеш и да допълниш зодиите. Blush Аз потърсих на Боби, на Коцето и на Любо снощи, но не им намерих профилите.

А сега и аз да кажа нещо за промото:
Скрит текст:
Абсолютно съм съгласна, че няма как случайно да монтират Цоньо вместо Боби. Чист гаф си е на продукцията. Пореден. За момент вчера си помислих дали не е сложено умишлено предвид заканите на Коцето. Ама се съмнявам.

Виктор до голяма степен си влиза в характеристиките на девата. Нямам нищо против девичките, но не са ми предпочитана компания.

# 531
Мъж дева колко е заблуден за живота и света, няма друг, дето да е толкова. Те си живеят в свой свят. Ето че и Виктор демонстрира същото до момента. Педантичността им е адски дразнеща и неразбираема. Упорството им и вярата единствено в личната им правота, са пословични.

# 532
  • София
Виктор много се излага напоследък. И звучи сякаш си вярва, объркан е много. Имам чувството, че някой отвън му влияе и му втълпява тези ценности. Фермата може да му помогне да разшири мирогледа си.

Пламен и Цвети са готини. Отиват си, симпатичен ми е Пламен, че се притесняваше, а не е някой въздух под налягане.

# 533

Пламен и Цвети са готини. Отиват си, симпатичен ми е Пламен, че се притесняваше, а не е някой въздух под налягане.
Там е заложено да има искра и може интересно да стане...

# 534
Започнаха да ги подбутват от продукцията, скоро може и романтична вечеря да им организират, да ги вържат по двойки...знаем им номерата.

# 535
  • Варна
Виктор много се излага напоследък. И звучи сякаш си вярва, объркан е много. Имам чувството, че някой отвън му влияе и му втълпява тези ценности. Фермата може да му помогне да разшири мирогледа си.
И аз съм с това впечатление. Вярва в някои неща, защото така е възпитан да вярва и не влага мисъл и не ги поставя под съмнение. Като цяло човек с техническа мисъл, въпреки музикалното образование.

П“П. откъде е станало ясно за приятелката - приятелка от 1 месец, че и на 19 год, не ми звучи никак стабилна връзка.

# 536
  • Вестерос
Мъж дева колко е заблуден за живота и света, няма друг, дето да е толкова. Те си живеят в свой свят. Ето че и Виктор демонстрира същото до момента. Педантичността им е адски дразнеща и неразбираема. Упорството им и вярата единствено в личната им правота, са пословични.
Абсолютно, имам един такъв от 11 години...

# 537
Засега аз не съм видяла нищо кой знае колко излагащо от Виктор. По-скоро е объркан и заблуден. Вярва в някакви негови ценности. Има свои разбирания за живота. Харесва ми, че има някакъв план. Цèли, намерения. Не живее на принципа 'ден да мине, друг да дойде'. И той, и приятелката му са млади. Ако реално мисли това, което разказа за сватбата, аз не виждам нещо лошо в това. Както каза Живка "Обичат се, да се взимат". Не мога да кажа, че възрастта няма значение. Има, разбира се. Но не е определяща за щастлив съвместен живот.

Пламен е сладур.
Има самочувствие и достойнство. Не се изхвърля и не се перчи. Харесва ми и искам да видя повече от характера и представянето му.

# 538
Като "излагащо" го приемам аз само от гледна точка на това, че Виктор много ми хареса в началото - млад, спокоен, музикант, моряк и строител... и всяко негово изказване ме "хвърля в тъча". Няма лошо в разбиранията му - негови са си, просто са странни. Но да си знае, че са негови и че другите хора имат други вярвания и нито едните са верни, нито другите. Това, което искрено не одобрявам е, че и той, и Чавдар се опитват да ги налагат на мнозинството. Тоест - аз съм решил, че е хубаво да имам 5 деца, значи всички семейства трябва да имат 5 деца. Не искам да казвам какво вменява това за жените и как такива изказвания карат да се чувстват дами, които не са срещнали Човека или не могат да имат деца.

# 539
Аз имам приятното усещане, че никой няма да отпадне тази вечер, но пък винаги в такива епизоди в промотата дават някаква кулминация и как всички гледат като гърмяни зайци. Най-малкото Коце/Боби след някоя друга седмица като отпаднат още 2-3ма ще се състезават помежду си за втори шанс със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт