🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 194
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
Не случайно се майтапех с това коя зодия е Коцето и после вмъкването на двете лица.... По принцип не вярвам на такива неща, но уви някой път са наистина верни. Не че нещо, но Цоньо обясняваше някакви неща на съфермерите и от нищото Анастасия се обажда, защото била против него и на всичкото отгоре Ивайло се обажда от никъде и той да се намеси, защото защо не. Цоньо се взе много на сериозно - факт, но тук подкрепям на 100% Цонката. Иначе за спойлера жалко и стискам палци да не е истина.

# 511
  • София
Изгледах сега записа. Ей голям гаф на БТВ ако това не е просто някаква грешка при монтирането на конкретния епизод, а ако е спойлер гаф, за нещо, което тепърва ще се случи във Фермата. Ако е така, то по-добре да не гледаме дуела утре, всичко е ясно. Как може такива гафове да се правят, без думи съм просто. И това не им е за първи път. И предните години имаше подобни гафове. Онзи ден пък в инстаграм се разбра, че Стефан печели дуела на застрашените от втори дуелист, а епизода по телевизията още не бе приключил.
Тези хора главни редактори нямат ли? Изобщо проверява ли се кой какво и кога пуска? 😮

Коцето изби рибата с това цамбурване в сеното. Кадъра на Фермата 7 дотук. 😂
Слаб старт на Боби. Много е пренавит, защото страшно много му се иска да остане, но не е фокусиран, разпилян е. Утре се надявам, че ще има по-добър ден. Все още вярвам, че може да обърне дуела, но не знам какво да мисля след това, което ни пуснаха като 'шапка' от БТВ преди първата битка. Както и да е.

'Коцето пита' се получи много добре. Ох, Цвети как се бе барнала, нямам думи, уф. 🤩 И добре го изиграха тримата, че и Ивайло към тях. Добри актьори, особено Коцето и Цвети. Пламен малко като в небрано лозе стоеше, но е готин типаж. Абе много добре се получи. 🙂

Атаките към Цоньо ми дойдоха повече от нормалното. Прекаляват вече. Че сгафи няколко пъти и сам си го направи е факт, но това тяхното мина всякакви граници вече. Но за това и от продукцията са виновни. Фермера изобщо има ли някаква власт този сезон? И къде е мотото, 'думата на фермера е закон'?

# 512
  • Велико Търново
В предните сезони.

# 513
  • Sunshine state
Не разбирам това мрънкане срещу Цоньо.От Красимира не го очаквах това издребняване относно жени и мъже и вече ми минава в негативната група. Правилно й каза Живка, че дори и битките се делят на жени и мъже. Ивайло ще е контра на всеки, а Сия е не провокатор, а клоун. Той човекът /Цоньо/ за главата се хвана с тия простотии. Браво на Коцето днес, но жална му майка утре. Не ми харесва, че са разпръснати в два дни дуелите, нито пък арената ме кефи. Именно поради рези причини мъжът ми не го гледа вече.  Цеца започна да пуска кукички, виждам.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 02:55 от Pupitka

# 514
Независимо от лошия старт и гафа на продукцията с промото, истински се надявам Боби да се събере и да победи.
Много добър човек изглежда, иска ми се такива примери да гледам. Нито веднъж не се взе насериозно, не го чух да говори високопарно или пък да интимничи пред камера, винаги някак с намигване са нещата при него.
Този сезон засега поне се усеща някаква готина атмосфера на феърплей като цяло и ми се струва, че именно Боби е един от стълбовете й.

# 515
И двамата са ми колоритни, и на двамата им е рано да си ходят.
"Коцето пита" беше много добро.
Не ме интересува какъв е, вечер сядам пред телевизора да се забавлявам, а той го прави.
Ако пък екипът е решил да заложи на любовта ще оставят Боби.
Но традицията повелява, че който дават в последните епизоди му е време...
А от Боби още нищо не сме видяли.
Както някой писа, колко ще е хубаво заради Мариян никой да не напуска.

# 516
И аз съм на мнение, че групата прекали с атаките срещу Цоньо. Наистина не управлява добре и не е последивателен, но не разбрах защо е нужно да се заяждат с него за всяка дума. Красимира ужасно издребня с нейните феминистични глупости. Живка беше абсолютно права - защо тогава тя не вземе на носи чували и да бута колички по не знам си колко килограма, като няма мъжка и женска работа. А изразът "женички" изобщо не беше казан с обида или с ирония, просто Цоньо така си говори, такъв му е изказът. Лично мен много ме дразни този криворазбран съвременен феминизъм.

Коцето прекали с държанието си относно дуела. Имам чувството, че ще се окаже, че има нещо прикрито в себе си, извън това че се прави на шут и е вечно ухилен.

Виктор не е лошо момче, но наистина е объркан и неопитен. Говори наивно и сякаш наизустено. Тепърва има да се сблъсква с истинския живот. Доколкото стана ясно, има приятелка на 19 от 1 месец и иска да се ожени за нея.

Цвети и Пламен бяха много готини. Определено си отиват. Имам чувството, че тя започва да се отпуска и лека полека оставя назад по-превзетия си начин на говорене.

Яд ме е за Боби. Много му падна духът след двете загуби и имам чувството, че днес няма да е достатъчно концентриран и надъхан. А и този гаф на продукцията... Confused
Скрит текст:
Имам чувството, че наистина е спойлер, защото в настоящия дуел Коцето е първи дуелист, а според в това промо е втори дуелист. Чак такъв гаф и с опонента и с мястото му в дуела не ми се вярва да е. По-скоро е промо за следващ дуел. Предположението ми спрямо това промо е, че Коцето побеждава, но фермер на седмицата става другият претендент, предложен от Боби. Новият фермер праща Цоньо за ратай, а групата го избира за първи дуелист, защото много му насъбраха тази седмица. След което Цоньо избира Коцето за втори дуелист. Дано да греша.

# 517
  • Пловдив
Боби участва в националната аматьорска лига по баскетбол :

Позиция: Плеймейкър, Атакуващ гард
Дата на раждане: 25.07.1980 г.
Ръст (см): 183
Тегло (кг): 83
Настоящ Отбор: Монстарс
Предишни Отбори: Монстарс-ГоуТуАдминс, Паляците, Уориърс

# 518
  • Варна
Ей, как наскачахте значи, нискоинтелигентна съм била.
А нискоинтелигентно ли е така силното желание за отмъщение на това неопределеното? За две седмици реши, че ще отмъщава, какво толкова е станало, че да иска, да го върне на Цоньо? За две седмици....
Пак ще си пишем след като си свали маската това неопределено същество.

# 519
Коцето прекали с позите снощи, но пък беше по добър от Боби.
Боби хич го нямаше

# 520
Коцето ми е забавен и си го харесвам. Ако се покаже тепърва като лош герой също ще ми е интересно да му видя развитието.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 11:46 от Mama xxl

# 521
  • София
Моля ви не обсъждайте спойлери в открит текст. 😊

# 522
Спойлерите неслучайно са в скрит текст, а не после 5 човека да ни ги разказват.

И аз от възмутените от отношението към Цоньо.  Предната седмица недоволни, че фермерката много мека, не можела да ги организира, сега Цоньо като се опитва да въвежда ред и да раздава задачи, за всяко нещо опонират, спорят и се заяждат. И това защото е кротък човечец и комплексарите се осмеляват. А Сия ми е непоносима просто, много дразнещо същество. Застрахова се, че имала семейни травми, и вече всички ще й търпят драмите и истериите.

# 523
  • Другата България
Добре се, Джери наистина ли ще остане с единствена цел да изгони Цоньо?
Това ли е "каузата", "България", "мириса на крава и трева", и всичките високопарни приказки, които не е спирал да плещи откакто е влязъл? Дребни отмъстителни душици са извън моя кръг на харесвани и предпочитани хора, ако Костадин се окаже такъв - а натам вървят нещата, това дали е гей или не ще е последното нещо, което ще ме интересува.

# 524
Досега всички виждахме Коцето усмихнат, забавен, шегаджия..., но то всеки влиза с определени заявки и в определени образи, а какво става! Колко са хората, които запазват първоначалната сдържаност /да, не вярвам да е толкова позитивен и усмихнат отвън/ с развитието на предаването?
Мисля, че ще остане и тепърва ще се показва. Честно казано, ако съдя по това, което досега излъчваха и за Боби, и за Коцето, предпочитам Коцето да остане. Боби има потенциал да покаже повече, но не вярвам да му се отдаде тази възможност.

Общи условия

Активация на акаунт