🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 183
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
Някой има ли зодията на Коцето Grinning Grinning Grinning За мен този човек е с две лица - едното и първото, което видяхме е постоянно хилнат радващ се на всичко и другото го гледаме сега - доста филмиран/все едно е на субстанции/ и бих казал злобен, но силно казано злобен, по-скоро заядлив и то не от забавното заяждане. Относно спора с Цоньо - Ивайло от къв зор се обажда. За мен нормален разговор е някой да се доизкаже и тогава друг да започне да говори, а не като Ивайло от нищото да се обажда, защото "почувствал, че трябвало да се включи". Без такива. Сийка ме кефи - търси си внимание и си успява да си намери, а Цвети може да плени всяко мъжко сърце ми се струва и многоъгълника ще се завърти около нея Grinning

# 496
Коцето е с обратна ориентация и затова злобата струи от него изобилно. Не го харесвам и това е.
Всички хомосексуалисти са злобни, така ли? Ей, всички терористични атаки и войни на тоя свят само от LGBTQ+ са правени. Хетеро човек е душа-камбана!
Стереотипизирането на хората е белег на ниска интелигентност... просто казвам.

---

Боби ми става все по-симпатичен, много се надявам да се събере и да бие. Скечът на Коцето-Пламен-Цвети беше един път Satisfied Satisfied Ивайло също ми харесва повече.

Коцето е Близнаци, както предполагах - на 29 май. Ровнах му фейсбука.

# 497
А кой е Цоньо, че да разпорежда кой кога ще говори? Ако не Ивайло, то някой друг трябваше да се обади. Не казвам, че това беше правилният начин. Но смятам, че в това отношение беше прав. Цоньо прекали с ролята си.

# 498
  • Вестерос
Коцето е с обратна ориентация и затова злобата струи от него изобилно. Не го харесвам и това е.
Честно ли? Хомосексуалистите не са злобни хора... Егати изводите

# 499
  • Велико Търново
esstela, "нерде Ямбул, нерде Стамбул" му се казва на това. Нищо общо няма между сексуалността на някого и злобата, ама нейсе...
Btw, Знам, че е Ямбол. Satisfied

M A D D Y, може и да е бил прав Ивайло, но начинът, по който се включи и прекъсна Цоньо, не показа нищо много по-различно.

# 500
  • Другата България
Че и Цоньо е Близнаци.
Той си каза.
Много двулики мъже през сезона, дотук трима, още има ли?

# 501
Че и Цоньо е Близнаци.
Той си каза.
Много двулики мъже през сезона, дотук трима, още има ли?

Кой е третият?

А Бобката дали знаем коя зодия е?

# 502
  • Другата България
Ивайло.

# 503
  • Велико Търново
Ивайло е третият. (Е, естествено, че Merri_An ще ме изпревари!)

На Боби доста неща във Фейсбук профила му гледах, но не успях да разбера рождения му ден.

# 504
Ами аз пък много се влияя от зодии, не харесвам близнаци.

# 505
Дама За подходът на Ивайло няма да споря. Имаше и други начини. Тук съм съгласна с теб.
И междудругото, би ли споделила профила на Боби? Търсих го, но не открих нищо.

Аз ли пропускам нещо?! Освен Ивайло и Цоньо, кой друг е близнаци?

# 506
Дама За подходът на Ивайло няма да споря. Имаше и други начини. Тук съм съгласна с теб.

И междудругото, би ли споделила профила на Боби? Търсих го, но не открих нищо.

Аз ли пропускам нещо?! Освен Ивайло и Цоньо, кой друг е близнаци?

Коцето. Grinning

# 507
Не знам , но имам усещането че Коцето ще бие Боби.

# 508
Ако Коце победи, Боби кого ще предложи ? Цоньо?
Ако Боби победи ...Коци може да предложи Лора?

# 509
  • Другата България
За жалост същото усещане имам и аз.
Има да отмъщава, какъв по-голям мотив от това!

Общи условия

Активация на акаунт