🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 406
  • 788
  •   1
Отговори
# 420
Харесвам и двамата дуелисти тази седмица. Оставам неутрален, с надежда за хубав дуел, но не виждам Коцето как ще победи. Всъщност, даже си мисля, че шанса на Коцето да остане в играта се казва Мариян. Като компенсация за напускането му да няма изгонен от този дуел днес и утре.

# 421
Борислав Гостев е ръководител "Управление на търговски партньори" в ОББ. В Гугъл излизат доста материали за него.

Не знам според линкедин е Ръководител на продажби по алтернативни канали. Дали е същото нямам идея, но профилът му изглежда като да е поддържан.

# 422
И Боби, И Стефан ми харесаха след като ги видях в битки, преди това имената им не помнех. От жените такава ми е Мартина. Май наистина е добре всеки да мине през арената

# 423
Реално през арената дали за битка за имунитет или вече дуел за оставане минаха Ралица , Кирил , Георги , Ивайло , Красимира, Цвети, Стефан , Любо , Боби , Деси и Теодора. Останалите не сме ги видяли и Пламен е прав че на арената се вижда кой е по-добър а не с задачите вътре във фермата.

# 424
Харесвам и двамата дуелисти. И двамата са интелигентни и добри хора. Вероятно Коцето ще си отиде, защото няма какво още да добави за продукцията. Не го виждам участник в драми, нито в любовни триъгълници.  Иначе е колоритен и интересен участник, има хубаво излъчване.  
Кирил ми е фаворит. Открит, без да е краен, с точна преценка и очевидно добър човек. Застана зад Коцето, за да "уплътни" подкрепата.
Виктор зае последното място в личната ми класация. Тесногръдието ми е неприемливо,  не мога да го оправдая по никакъв начин. Друг въпрос е, че вероятно има съмишленици, но другите мълчат по темата. Подозирам, че Цоньо има същите възгледи, затова и изпрати Коцето на дуел.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 10:50 от _Hope_

# 425
Аз смятам, че ще върнат Коцето ако отпадне. Всяка година връщат по някой

# 426
Значи, Чавдар.
На Цоньо на челото пишело 100к.
Що, на неговото козунак със стафиди ли пише? Като почнат така да коментират как другите били там за парите, сякаш те са за слава и просперитет....
И Георги мишката се съгласява, а сам е казвал, че е вътре за парите. Даже в стихотворението си го беше написал.

# 427
  • Варна
За Боби съм.
Смятам че е по-интересния участник, по-добре подготвен физически и  имащ уважението на останалите.
Коцето е симпатичен, но го съжалявам някак си.

# 428
Как гласувах
Коцето - в сравнение с Боби е по-колоритен и интересен за оставане
Боби - ще победи според мен

# 429
  • гр.София
Гласувах за Боби. Искам той да остане. Не си даде много зор на дуела, но електриковото му тоалетче ми направи силно впечатление:joy:

# 430
Да бе, сладур е Боби, на снимката изглежда някакъв сухар безличен, а иначе симпатяга. За него съм. И на мен ми предизвиква съжаление Коцето, малко като изтърсачето на групата

# 431
  • Вестерос
Как гласувах
Коцето - в сравнение с Боби е по-колоритен и интересен за оставане
Боби - ще победи според мен
И аз така гласувах, но ги харесвам и двамата, и Стефан, Пламен и Кирил харесвам, искам да ги гледам и петимата повече в предаването...

# 432
Гласувах за Боби и в двете опции. Коцето ми е симпатичен и миличък, но в живота трудно бих общувала с него. Прекалено ми е флегматичен и отвеян. Боби от друга страна ми се струва готин и свестен човек и бих искала да видя още от участието му. И мисля, че ще бие Коцето на 99%.

# 433
  • София
в анкетата гласувах за Коце / Боби.
ха, интересно, нито един глас за Коцето, че ще победи. кликнах за всеки случай да няма нов бъг, ама всичко е точно. 😄 миналата година когато имаше толкова категорични мнения обикновено си се сбъдваха, да видим сега как ще е. но наистина, просто не виждам с какви точно аргументи би се наложил, Коцето, просто не виждам, уф.

# 434
В отлично настроение чакам дуела. Коцето вече даде много от себе си за шоуто, Боби отскоро ни го показват и изглежда обещаващ за играта. Така че се надявам на два добри епизода в края на седмицата и нека по-силният победи.
Ако не бяха казали кой е завършил НАТФИЗ, щях да съм убедена, че е Коцето. Човекът е артист по природа, това му е в кръвта. Ако формата беше Биг брадър, щях дори да гласувам за него до дупка.
Снощи Живка нямаше слаби моменти и полека си връща моите симпатии, от останалите Пламен много ми хареса как понасмете Любо.
Изобщо Деси сама или с помощ от продукцията даде интересен развой - един неочакван фермер, оттам едни неочаквани ратаи и после Коцето с много хумор си избра съперник. Дано мине дуелът без контузии и да е весело!

Общи условия

Активация на акаунт