🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 153
  • 788
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Нали за Ивайло по-назад в темите някой прокрадна съмнение, че бил с ромски произход 😀

# 721
  • Велико Търново
ОК, извинявам се, не ви дразни. Грешката е моя!

ParaSiempre, според мен не е.

# 722
Аз също не дама уклон на никого, казвам мнението си, коментирайки друго мнение. Никой не е длъжен да харесва моето мнение. Беше обсъдено като негатив, чия дъщеря е и бизнесът й. Аз също си дадох отношението по въпроса. Не осъждам потребителката за нейното. Споделям моята гледна точка.

# 723
Всеки родител би помогнал на детето си да започне бизнес/да учи в престижен университет , ако има възможност. Няма нищо по-нормално от това.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 19:23 от Bengun

# 724
Като споменахте Боби, тази година етническия елемент не е застъпен май, няма македонец, ром...
Ааа Гошо е от смесен брак. Сто пъти го казах. А и още сме в началото и не се знае какво ще изскочи

# 725
Като негатив? Посочи ми къде е като негатив?
Пак повтарям, бавно, за тези, които четат трудно - не е обикновено момиче Лора, не е от простичко семейство на продавачка в супера и таксиметров шофьор. На щерките на тези не им харесват снимките в инстаграм Петканова и Джаферович, може да сте сигурни!
Тва е точно като както Слави пита навремето певицата Емилия има ли шанс да си хване за гадже момче, което кара Москвич. 😎 На мен ми е все тая какво мислите вие, не ви обсъждам мнението, нито мотивите, с които го изказвате.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 19:07 от Анонимен

# 726
  • Другата България
Всеки нормален родител би помогнал на детето си за старт ако има възможност. Няма нищо по-нормално от това.
Съгласна съм.
Затова никъде не съм написала, че това е негатив, или пък, че ме дразни.
Написах, че ми е ясно откъде е тръгнала, още повече като видях профила на татко.
За момента във Фермата девойката се държи нормално, и аз я харесвам.
Това не променя факта, че явно не е коя да е и както каза Азалия, всеки познава някого и е човек на някого - директно, индиректно, задочно, явно....

# 727
  • Велико Търново
djoleva, така е. Компроматът миналата година "дойде" в най-точния момент. Не за Боби, разбира се. Не се знае тази година какво и на кого на гърба се гласи.

Merri_An, България е като едно село, това с познанствата си е нормално, според мен.

# 728
Всеки нормален родител би помогнал на детето си да започне бизнес/да учи в престижен университет , ако има възможност. Няма нищо по-нормално от това.
Те и тия, дето нямат възможности, са нормални и искат децата им да са добре, да имат бизнес, и да се изучат, ама... нямат възможности! Много повече хора, които искат това за децата си нямат, много повече от тези, които имат възможности.

Като България е едно голямо село, ти лично, Дама Пика, колко ей такива, дето са известни и са във всяка реклама, предаване и клюка, познаваш и ти харесват снимките в инстаграм?

# 729
Правите драми от нищо! Защо изобщо спорим. Това не е правило в предаването участниците да са на някого, независимо дали са в родствена връзка или някаква друга. Във всеки сезон, макар да не съм гледала всички, рядко хвърлях поглед на предаването, винаги имаше известни личности. Даже това, май е първото, в което нито един не ми беше известен. Лорчето е тук не заради семейството си, а да стане още по-разпознаваема.
Това, че се посочи произход на момичето ще го приема като споделяне на факт за живота й, за да няма други недоразумения.

# 730
Съгласен съм Азалия, не съм го написал добре. Ще се редактирам.

# 731
Никой не е в предаването просто ей така, всеки е за нещо. Още вчера казах, че по форматите са едни и същи хора, познават се помежду си, явяват се за всичко, що се предлага, където ги вземат там. Явяват се на всеки кастинг и за пореден път. За половината от тях някой се обажда...

# 732
Боби миналата година ми беше симпатичен, въпреки "потеклото" си. После започна да върти някакви номера, говореше разни простотии. Доволна бях, че Ваня спечели, макар че имаше и тя доста "интересни" моменти. Беше на принципа, кой е най-малко несимпатичен. Доволна бях от класирането.

# 733
  • Велико Търново
Азалия🌺, аз снимки в Инстаграм нямам. Ама и не се впечатлявам от това че някой на някого бил харесал. Уж не се дразните, пък отстрани изглежда, че някак ви "бърка" в очите. Аз наистина не считам това за проблем. Имали - дали, някой познава някого - използва го. Изобщо не е нещо ново, но пък и нещо кой знае какво също не е. Всеки гледа по някакъв начин да се възползва, щом му се отвори възможност. Дет' се вика - човещинка си е. Според мен даже и не заслужава толкова внимание.

# 734
И аз това казах, че всеки е за нещо. Мен винаги ми е било странно какви са подбудите на хора със сериозни професии и бизнеси да участват. Като реклама за сайт, да станеш известен и пр. мога да разбера, но да имаш IT компания  за милиони и да цъфнеш там, за да изживееш някаква тръпка ми е странно. Хора с по-обикновени професии ги разбирам, но...

Общи условия

Активация на акаунт