🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 151
  • 788
  •   1
Отговори
# 735
Азалия🌺, аз снимки в Инстаграм нямам. Ама и не се впечатлявам от това че някой на някого бил харесал. Уж не се дразните, пък отстрани изглежда, че някак ви "бърка" в очите.
Бъркаш се... Коментирам го като факт, защото знам в тези среди какво означава това. Нищо подобно не може да ми бръкне в очите, отдавна ми е минало времето за това 😆

Забравих да кажа: неприятното в подобни истории е, че си пробиват път хора всякакви - не ти трябва талант когато познаваш подходящите хора и си добре подплатен финансово. А талантливите... На къде с един гол талант, моля ви се?! Та сега ще изгрее Лора, ок, да видим какво ще продава след това - талант или познанство с подходящите хора.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 19:55 от Анонимен

# 736
Аз пък точно тези с IT компаниите и изобщо по-големите бизнеси разбирам по-добре. Омръзнало им е еднообразното ежедневие и искат тръпка, да преживеят нещо различно. В същото време са и финансово подсигурени и могат да си позволят дълго отсъствие от работата за разлика от човек с по-обикновена професия, ипотека, сметки, деца и пр., който не може да си позволи да замине за 1-2 месеца.

# 737
Азалия🌺, аз снимки в Инстаграм нямам. Ама и не се впечатлявам от това че някой на някого бил харесал. Уж не се дразните, пък отстрани изглежда, че някак ви "бърка" в очите.
Бъркаш се... Коментирам го като факт, защото знам в тези среди какво означава това. Нищо подобно не може да ми бръкне в очите, отдавна ми е минало времето за това 😆

Забравих да кажа: неприятното в подобни истории е, че си пробиват път хора всякакви - не ти трябва талант когато познаваш подходящите хора и си добре подплатен финансово. А талантливите... На къде с един гол талант, моля ви се?! Та сега ще изгрее Лора, ок, да видим какво ще продава след това - талант или познанство с подходящите хора.
Колко да изгрее, може да побутне продажбите в сайта и, може да я поканят някъде в някое предаване и толкова. вероятно ще извлече колкото може от предаването, но това е целта на занятието, няма лошо. Повечето участници нямата дълъг медиен живот. Бързо им залязват звездите. Примерно Веселка, взе парите, направи няколко реклами и какво стана с нея, не се чува вече. Така и с всички останали.
Иначе Лорито е красиво момиче  с премерено поведение, може и да е поза за предаването, но за сега нито ме дразни, нито впечатлява, по скоро ми позитивно мнението.

# 738
  • В тъмната гора.
Лора е дъщеря на видна общинска съветничка от Шумен -
https://bnr.bg/shumen/post/100489599

Видна общинска съветничка и то от Шумен Smile Ясно колко е видна.

# 739
  • Велико Търново
wiwala75, и аз смятам като EsmeWeatherwax, като освен това, което тя е посочила, ще добавя и че голямото психическо натоварване, каквото е характерно и за IT, и за банковия сектор, наистина носи рискове от бърнаут. Мисля, че Боби беше посочил това като една от причините да е поискал да влезе във Фермата. За жалост бързо му се наложи да излезе.
Иначе съм абсолютно съгласна за бързото "залязване" на подобни риалити "звезди". Нещо като "Тя танцува само едно лято". Някои даже и толкова не успяват. Много са малко тези, които "хващат вълната" и съумяват да се задържат по-дълго време на нея. Само че пък те със сигурност не стоят със скръстени ръце, а работят за това.

# 740
  • София
Уф, чудя се къде изчезна, Ма Ко.
Бе сред най-редовните тук и аз лично и четях с удоволствие постовете, въпреки че сме спорили за не малко неща. Много ценен кадър. Дано да е добре, това е най-важното. 🙂

Прави ми впечатление, че някои популярни никове от миналата година ги няма или пък пишат много по-малко.
Много е интересен този феномен, защото в две последователни години и формати имаме коренно различна активност.
Миналата година шокиращо или не, но 'Фермата 6' счупи всички рекорди във 'форум Телевизия в Бг мама' за сезон с най-много изписани страници и общ брой мнения (визирам всякакви риалити предавания и сезони в историята). 😮 🙂
А пък този сезон стартираме с най-слабата активност в историята на Фермата конкретно. За първи път тази седмица темата стигна до 50-та страница. Не че това е от конкретно значение, защото темата е седмична и няма значение дали страниците ще са 25 или 125 например. Но някак си не е нормално, нито говори добре за сезона.
Този феномен аз си го обяснявам по следния начин:
1) Фермата 5 бе силен сезон с доста колоритни и запомнящи се участници и въпреки нелепия и разочароващ финал, хората бяха заредени така да се каже за следващата година.
2) Много хора бяха разочаровани от края на сезон 1 на Игри на волята и гаврата с Юлиян и преминаха на Фермата 6 вместо на ИВ 2.
3) Самите участници бяха доста полярни и пъстри. Много скандали, много казуси, любов с женен мъж (хмм или май не бе женен Данчо, ей виждате ли как се забравя, абе нз, зает мъж) и какво ли още не. Само заради Даяна се изписаха тонове мнения, ами Надето и Милена, хехе. Ачката бе много силен участник, Косъма дразнител голям + братската любов на Кано и Пилота. Ножове се мятаха, сопи се раздаваха. Аз поне засега не виждам никакви наченки този сезон да стане нещо по-интересно, което да генерира мнения.
НО, защо тогава сега е толкова тихо, не би ли трябвало по инерция най-малкото да е нещо подобно. Ами мне, нещата не работят така. Защото славата си има и обратна страна... Да, изписаха се хиляди страници, но цялостно хората останаха разочаровани от скандалите и любовната драма, дори и от края под една или друга форма. Изхабиха се много страсти и енергия и явно сега не малка част от юзърите са си дали почивка. Може и да гледат, но са уморени и не пишат и ги разбирам... Визирам глобално ситуацията, просто се опитвам да изследвам чисто психологически този феномен. Имаше и анкети тук, които пусках и повечето хора не бяха доволни от сезона, въпреки че рейтингите на БТВ друго показваха, както и рекордните хилядите мнения във Фейсбук и тук. Но те тези неща оказват влияние в дългосрочен план, а не веднага и това е така за всички телевизии и предавания.

Simple Smile

# 741
Ави то нищо не става засега. Само Сия истерясва отвреме на време.

# 742
И понеже се спомена Веселка, какво стана с нея? Изпиха и изядоха парите или децата живеят в по-добри условия.

# 743
Дяволче, просто сезона е скучен до момента. Отделно с липсата на наставник липсва и контрол на количеството и качеството на извършената през седмицата работа, изобилието от храна и битки, липсата на дамаджаната и алманаха ..
Няма екшън, независимо, че игрите са двойно повече Simple Smile Браво на Финдо за дизайна и постановката им, хубави са и са достатъчно комплексни. НО много ми липсва тегленето какви игри да се играят, много.

Просто тръгва по-бавно този сезон. Каста е хубав и според мен след макс две или три седмици ще си чупим клавиатурите от писане.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 22:27 от Bengun

# 744
  • Варна
И аз мисля така.
Това че имат храна, не ми пречи. Да се свалят хората до най-ниските си инстинкти, заради ограничение в храната /или цигарите/ си е бигбрадърски приом. Във всяка нормална ферма храната трябва да не е проблем. Тази година имат хубава градина и доста животинки за мляко, яйца и месо.
Липсва ми да получаваме информация за това какво се планира да се свърши и свършеното до момента. За кучешката колибка разбрах /въпреки че май не е била планирана/, другото беше някакво мазане по камъните с лъжици, бъркане на бетон и сковаване на огради - ама за къде е тоя бетон, какви са тия огради, никой нищо.
Доста игри имат, ама още не са се разделили на лагери  - при вчерашния дуел ми беше все едно кой ще бие - и двамата исках да останат. Не е като да трепериш да не ти отпадне любимеца.
Хубави са дуелите, както някой каза комплексни и трудно някой може да бъде посочен каато фаворит, защото ако е силен, няма да е точен, ако е бърз, няма да е съсредоточен, ако е сръчен, няма да е издръжлив.

# 745
Дяволо, аз миналия сезон много се напрегнах заради изявените негативни участници, а те не бяха малко. На много ниско ниво паднаха отношенията им в един момент и страшно съм се изнервяла пред телевизора. И накрая реших, че не е нормално вечер вместо да отпочина и да се разтоваря, да се напрягам. И така спрях да го гледам в един момент. Накрая изгледах само финала, който беше много силен и донякъде "отсрами" в моите очи сезона.

Тази година ми се гледаха по-приятни хора и мисля, че участниците са такива. Може някой да те подразни сега, но следващата седмица да ти хареса и обратно, което ми допада. Докато миналата година в един момент започвах да се чудя защо дават трибуна на елементарното и простовато поведение от нагли хора, които се имат за нещо специално.

Така че на мен не ми е скучен сезона, но зависи кой какви очаквания има.

# 746
Скучен сезон за мен.С това разделяне на битките в два дни определено не ме спечелиха.Тъкмо започнат в петък и хоп пауза до събота..Няма го напрежението и емоцията да видиш победителя .Можеше битките да си ги правят за два дни, а да ги монтират в едно предаване.Не ми харесва без алманах.Не ми харесват и беседите за Македония.Добре е, че им дават храна, преди гладуването на учасниците беше нечовешко...по цял ден работа, битки и си лягат гладни...

# 747
  • Велико Търново
Е то е ясно, че  напрежението, дрязгите, конфликтите, интригите и въобще всички негативи генерират много повече мнения. Това че едни теми се пълнят със стотици мнения е показател точно за това.
Ами съжалявам, ама аз предпочитам да ми е по-спокойно като гледам, да виждам положително настроени и усмихнати хора, които се разбират помежду си. Така че и аз не мога да кажа, че сезонът ми е скучен. Въобще не ми липсват каквито и да било напрягащи истории.
Пък и какво от това, че темата щяла да бъде "затворена" на 50-та или на 20-та страница, нали не сме на състезание?

# 748
Аз гледам Фермата за първи път, но мотивите ми са точно същите - не искам скандали, разправии, препирни, интриги и конфликти. Толкова влага ми държат някогашните Брадъри, че не искам никога повече подобен бълвоч.
ИВ не гледам, защото там няма нищо реално, твърде режисирано е всичко. Пък се и изпотрепват на някакви игри, които са за акробати или силови спортисти.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 02:08 от Анонимен

# 749
Участниците този сезон ме изненадаха, всички се втурнаха да доят, и младите и неопитни се научиха.

Общи условия

Активация на акаунт