Азиатска козметика и грим - 22

• 79 569
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Erza Йес има код SHOPBF21 за 12% при поръчка над 35$, 12-16.11

Мислех си за предложенията за първа страница.Дали не можем да направим някакъв файл,където да групираме работещи продукти по тип кожа и препоръчителна възраст Thinking
Всеки път като ми трябва инфо за продукт или мнение,ровя като кокошка из всички теми и мнения на потребители.Така няма и да досаждаме с питания постоянно,си мисля

# 181
  • Sofia
Да попитам, има ли слънцезащитен спрей за лице, от който сте доволни?

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 12:24 от Не се сърди, човече

# 182
  • Prismatica Aerie
Давам пример-бабчито това, бабчито онова Wink . Така и не разбрах, връщах назад, нищо. Слънцезащитен крем с брезичка, същата работа.И да попитам, има ли слънцезащитен спрей за лице, от който сте доволни?
Бабчи -> Бакучиол. Тук конкретно обсъждахме серията на 23 years old - Bakuchiol.
Слънцезащита с бреза -> ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++. Химични филтри, подходяща за суха кожа.
Слънцезащитен спрей никога не съм ползвала.

# 183
  • софия
Ванеса, радвам се, че помогнах.
Бонажур съм им фен, особено на зеления серум - наистина е новото витамин с,  същият резултат с много по-добра и щадяща апликация, ама така е като се правя на спестовница сега се мъча с неоген. Кремът им за който писах наскоро продължава в същия дух, ужасен за апликация, но отличен резултат сутрин.
Единственият техен продукт, който не харесах е една тонирана слънцезащита, която имам усещането, че е подобна на състав на крема плюс филтри. За през деня твърдо не такова нещо.
Камбучата на Dr ceracle вече съм твърдо не категорично.

Купони в джолсе, скоро не съм ползвала, но преди се теглена от сайта, никога не са ми плащали на мейл или съм пропуснала.
Моята кожа много ми се обиди заради един Вит С-пресуши се някак, посивя. Вярно, не корейски, ама аз и от един purito се бях подула и зачервила страшно, та бяха антихитамини, чудеса... И петна ми прави, и изобщо, не се разбираме. И с киселините не знам как ще е! Толкова харесвах bright award на su:m, сега от нея се появи  кафеникаво петно (ОЩЕ ЕДНО!!!) като изгорено! Та, да питам най-накрая кой е зеления серум? Този?

# 184
Светулка, точно този серум, новото витамин с е слогънът на тяхната реклама и е за петна. Не ги премахва, но определено ги прави по-незабележими и е приятен за ползване без странични ефекти.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 12:24 от Не се сърди, човече

# 185
  • Sofia
Давам пример-бабчито това, бабчито онова Wink . Така и не разбрах, връщах назад, нищо. Слънцезащитен крем с брезичка, същата работа.И да попитам, има ли слънцезащитен спрей за лице, от който сте доволни?
Бабчи -> Бакучиол. Тук конкретно обсъждахме серията на 23 years old - Bakuchiol.
Слънцезащита с бреза -> ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++. Химични филтри, подходяща за суха кожа.
Слънцезащитен спрей никога не съм ползвала.
Благодаря Ви за отделеното време.

# 186
  • Варна
VanessaDE, нещата от ebay по пощата ли идват ? Толковааа отдавна не съм поръчвала от там, че и профила си не помня Sad
Последната ми пратка от J си дойде до вкъщи, ама си платих ДДС-ТО, но сега ми трябва САМО нов крем по-силничък за през зимните, ветровити дни във Варна и обмислям ebay.
Препоръчайте ми крем,които да цопна накрая на цялата мазаница за комбинирана кожа, 33+  ?

# 187
Miss,за БГ не мога да кажа.При мен идват с DHL,но аз съм в Германия

# 188
Здравейте изпратих една пратка до Германия и сега пише че е на митница но нямам нито email нито съобщение как да я освободя от митница ?
Някакви идеи? Наистина незнам как да процедирам оттък нататак звънях на доставчика (dostavki.co.uk) нямали са такъв случай помолиха ме да се свържа с изпащача но според мен по скоро трябва с митнически услуги в Германия да се свържа?
Имали ли сте подобен случай ?

# 189
Здравейте изпратих една пратка до Германия и сега пише че е на митница но нямам нито email нито съобщение как да я освободя от митница ?
Някакви идеи? Наистина незнам как да процедирам оттък нататак звънях на доставчика (dostavki.co.uk) нямали са такъв случай помолиха ме да се свържа с изпащача но според мен по скоро трябва с митнически услуги в Германия да се свържа?
Имали ли сте подобен случай ?

По какво разпозна, че е на митница? Притесних се, защото и аз има поръчка от joolse и на тракинга пише същото. 😟

# 190
Изчакайте още малко, преди да се притеснявате.

# 191
Изчакайте още малко, преди да се притеснявате.

Оф, дано всичко е наред. И моята е до Германия и аз нямам никакви известия-мейли. Моята от 12.11. е със стаус

16:22 12-Nov-2021   Arrival at inward office of exchange   DEFRAA

# 192
"Ready for customs clearance" означава, че предстои да бъде предадена на митниците за проверка, не че е задържана.

# 193
Отново скрито в Jolse.
Мисля да пропусна, че ме чака една кошница в Deciem, но някой може да хареса нещо.

# 194
От скритата взех някои неща на Blithe, които не съм пробвала, включително Velvet Yam. Така вече ще има запаси поне за година напред Sweat Smile
По-рано пуснах поръчка в Йес и се бях зарекла това да е всичко, но Jolse ме изненадаха.

Поръчвам I'm from Rice cream за втори път - много ми хареса, а го имам отворен от едва 2-3 седмици. Консистенцията му е леко маслена.
Взех и сет на Huxley, понеже досега бях пропуснала да пробвам техни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт