Азиатска козметика и грим - 22

• 80 922
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
На  cosmetic love доставката беше много скъпа и с нея цените вече не изглеждаха примамливи, но инфото ми е старо, не съм ги отваряла много отдавна.
Благодаря

# 346
  • Варна
Здравейте, като бях на гости в Русе попаднах на едно симпатично магазинче
 https://www.aziatika.bg/marki.htm
само с подбрана Азиатска козметика и ми стана интересно, та потърсих и темичка тук. Ползвали ли сте някои от тези марки:Benton, Klavuu, Petitfee? Тогаване взех нищо, защото обичам да си прочета допълнително, но сега май ще поръчам да видя, оосбено, ако тук сте запознати с някои от предлаганите марки и имате отзиви. Искам нещо с доста натурален състав за суха кожа.

# 347
Bella, разкажи после задължително дали ти е допаднала тази серия на Миша!

Неча, а и всички останали, а ползвате ли си масажорите за очната зона? Аз си признавам, че досега не съм. Около Коледа си ползвах масажора за лице (gua sha) и за няколко дни видях разлика, та се чудех за очните, като този в кутията с крема за очи.

Бях обещала да щракна менюала.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 22:07 от Agent Provocateur

# 348
  • Germany
Голяма красота, Агент 😍 Не знам вътре продуктите дали ще правят чудеса, но опаковките такова усещане оставят.
Аз имам от нефритените ролери, но май скоро не съм го ползвала. По-добро ли е гуа ша-та? Ролерчето се ползва под очите и по клепачите може, вежди, навсякъде, но за гуа ша не знам.

# 349
Преди време доста ползвах ролер, ползвала съм в околоочната зона, но без натиск, съвсем леко, не съм го варира отдавна. Сега отвреме навреме ползвам инфрачервените лъчи.
Ефекта при мен си зависещи от това, с което ги ползвах. С масажния крем на sulwhasoo  винаги имаше добър резултат. С маслата нищо особено. От време навреме се присещам, почвам да разглеждам да си купя пак масажен крем на sulwhasoo  или who, но като им видя цените и все оставям за по-нататък. Сега довършват едно олио на zymogen с тази цел, имам и на ароматика и си мислех да го отварям, но не мога да му намеря местенце къде да го включа.
Ако някой попадне на добри цени на масажните кремове или на травъли на sulwhasoo  или who    ще съм благодарна, ако даде знак

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 14:02 от zari65

# 350
Момичета от кой корейски околоочен сте доволни? Моят проблем са най-вече тъмните кръгове. Много бих ви била благодарна да споделите мнение.

# 351
Алекс, скоро писах част от пост за любимите ми корейски очни кремове в една друга тема и ще ти копирам набързо, но си признавам, че никога не съм имала тъмни кръгове, та кой от всичките би бил подходящ за такива не смея да спекулирам!

Ето:
"Ako си падате експериментатор препоръчвам да отворите Ибей и да си поръчате тестери на 1-2 от  следните очни кремове. Тестер от 1 мл го ползвам 2-3 пъти - т.е. 10 тестерчета стигат за 3-4 седмици (често под корейските кремове се ползват и серуми, но това не е задължително!). Разбира се, погледнете описанието на конкретния продукт преди да купувате каквото и да е, за да си прецените дали ще ви устройва по описание. Крем за очи ползвам от 16 годишна (в момента съм на 46) и според моята лична и неангажираща никого преценка парите, които съм дала за азиатски кремове за очи са едни от най-добре похарчените.
Пълноразмерните опаковки на тези кремове са доста скъпи (цената за мл е много по-висока, отколкото за тестерите), но често и количествата са сериозни - 20, 30 или дори 55 мл. Най-евтин и лесно откриваем от показаните е Missha Misa Geum Sul Vitalizing Eye Cream.

Su:m37 Losec Summa Elixir Eye Cream

OHUI The First Geniture Eye Cream

HERA Signia Eye Treatment Cream

The History of Whoo Intensive Nutritive Eye Cream

The history of whoo Jinyulhyang Intensive Wrinkle Concentrate

SUM37 Fleur Regenerative Cream

MISA Geum Sul Vitalizing Eye Cream

Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Eye Cream

Su:m37 Secret Repair Concentrated Eye Cream

Innisfree Perfect 9 Repair eye Cream
"

Голяма красота, Агент 😍 Не знам вътре продуктите дали ще правят чудеса, но опаковките такова усещане оставят.
Нали Grinning
Добре, че ме подсети, че и аз имам ролерче, старичко, но би трябвало да е ОК. Ще го потърся!

Мерси много, Зари! Ще потърся и пак ще съгласувам с теб!

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 15:56 от Agent Provocateur

# 352
  • софия
Agent, би ли разказала тук с какъв корейски ботокс си се обзавела? Серум за домашна употреба? Или концентратът, който дерматолозите поставят?

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 22:17 от swetulka

# 353
Агент, масажора върши работа. Малък е, но за под очите става. Ползвах го в началото няколко пъти, както и другите с които съм се обзавела - с аметист, розов кварц, гуа-ша разни, различни електронни уреди. Иска се обаче постоянство. Всеки масажор би ти свършил работа, защото спомага за засилване на кръвообръщението и по-добро усвояване на продуктите.
Да се оплача,  във вечерната рутина ползвам The History of Whoo - Bichup First Care Moisture Anti-Aging Essence и снощи заблестях като слънце от него. Оказа се, че златистото покритие под помпата на бутилката е започнало да се лющи, полепнало ми е на ръката, а от там и на лицето. Тъкмо бях започнала да се оглеждам за нова лимитка на сносна цена, но се разочаровах и ще се въздържа засега. Хубав продукт, много ефективен, в луксозна опаковка..., но това не го очаквах. За пръв път ми се случва.

Този месец имам две поръчки от Йесстайл, за последната сравних цените с Жолсе и разликата беше 10+ $ за продукт. Като приспаднах обаче отстъпките- купон - 15%, кода на приятел, точките от предходната поръчка и ми се заформи над 55 $ отсъпка от крайната сума, ако бях драснала и някое ревю щеше да е по-голяма отстъпката. И в крайна сметка цените ми излезнаха такива, каквито са в Жолсе, като си спестявам неприятното занимание с митниците заради предплатеното ДДС в Йесстайл.

# 354
Агент, масажора върши работа. Малък е, но за под очите става. Ползвах го в началото няколко пъти, както и другите с които съм се обзавела - с аметист, розов кварц, гуа-ша разни, различни електронни уреди. Иска се обаче постоянство. Всеки масажор би ти свършил работа, защото спомага за засилване на кръвообръщението и по-добро усвояване на продуктите.
Разбира се, че си напълно права! Най-сложното - постоянството!
Скрит текст:
Освен новото масажорче в кутията на O Hui аз имам много ограничен асортимент...

Кажи още нещо за The History of Whoo - Bichup First Care Moisture Anti-Aging Essence, пък ние ще си я купим в тестерчета и ще бягаме като дявол от тамян от красиви лимитки Grinning
(напълно те разбирам и съчувствам, това да платиш цена за лукс и то да ти се обели като евтин дрогериен продукт е вбесяващо!)

Agent, би ли разказала тук с какъв корейски ботокс си се обзавела? Серум за домашна употреба? Или концентратът, който дерматолозите поставят?
Светулчо, ето това взех:

Първи продукт ми е от този тип, а за капак съм и напълно девствена откъм дерматологични процедури, та ще видим колко ще ме подмлади. Руската баба беше написала, че ще го купува за 3-ти път, пък през нейните ръце мина какво ли не, та на принципа "питай старило и патило..." и аз го забърсах от Ибей Simple Smile
https://beauty-granny.com/2022/01/26/meditime-botal-ex-ampoule-s … %B2-%D0%B4%D0%B5/

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 16:13 от Agent Provocateur

# 355
Агент, за съжаление не съм чак толкова редовна в масажите, въпреки че отчитам, че когато съм била постоянна има ефект.
Основно правя масажа от това видео, защото съм го научила вече.
Съкратена негова версия 2-3 минути правя докато си чистя лицето с балм или олио.

За ролера правя това едно към едно

Следващите, които бях планирала са ми тези двете, обаче не стигам до тях

И йога за лице - след 10 тата минута
https://youtu.be/kxGchxOZYjw

# 356
Изключително  доволна съм от  The history of Whoo - Bichup First Care Moisture AntiAging Essence. Прекрасен цветен аромат, консистенцията ми харесва защото не е прекалено водниста и не се разтича по пръстите,  много икономична, минути след нанасянето се усеща приятно затопляне, попива изключително бързо и кожата ми изпива следващите  нанесени продукти. Сутрин се събуждам със свежо лице, без омазняване и без подпухване на лицето.

# 357
Както бях обещала да ви кажа мнението си за

Изключително доволна съм, кожата ми е свежа, мека, еластична. Изключително лека, нежна и бързо попиваща емулсия. Кремът се разнася леко и също бързо навлиза в кожата. Ясно е ,че отново ще си го взема, когато свърша и другите продукти, които си взех .Smiley

# 358
Еха, много се радвам, че си доволна Дани!

Зари, много, много благодаря, че ми ги поднесе на тепсия! Много мило от твоя страна! Снощи се приспах с тях, сега ще трябва да помисля как да превърна в навик някои от техниките.

Изключително  доволна съм от  The history of Whoo - Bichup First Care Moisture AntiAging Essence.
Скрит текст:
Прекрасен цветен аромат, консистенцията ми харесва защото не е прекалено водниста и не се разтича по пръстите,  много икономична, минути след нанасянето се усеща приятно затопляне, попива изключително бързо и кожата ми изпива следващите  нанесени продукти. Сутрин се събуждам със свежо лице, без омазняване и без подпухване на лицето.
Благодаря за препоръката, Necha! Отива на пинборда, но ще се наложи да почака, че имам опаковка и половина от аналогичен продукт на Миша и почти пълна бутилка от легендарния Sulwhasoo First Care Activating Serum, a e грехота такива продукти да си ги измажа по ръцете, че им е изтекъл срока на годност!

# 359
Здравейте, момичета! Има ли някой опит с корейска козметика и бременност? Бременна съм и не знам какво да спра и какво да оставя в рутината. Май киселините скоро трябва да спра преди лятото, но другото май няма проблем?

Общи условия

Активация на акаунт