Азиатска козметика и грим - 22

• 80 828
  • 748
  •   2
Отговори
# 600
Много сте лоши, до преди малко си повтарях, че всичко си имам, от нищо нямам нужда и съм наотворила сумати неща.
И пак напълних кошницата в J...
Последно доставка 19$ под 150$ за BG?
А с лошото място има ли някой разминал се скоро?

Ако се пусне до Германия как стои въпроса с плащането на ДДС, лесно ли е?

# 601
КореАнки, искам да се разделя с този продукт:

Сърцето ме боли да го дам, обаче получих зверски обрив от него. Давам го като размяна с друг  хидратант за смесена/мазна кожа или срещу цена, за която може да се уговорим на ЛС.

# 602
Ех, Reddish, защо не ми беше по-близо! Бих го взела!

И аз с поредната спонтанна покупка (всъщност са 2, но втората не е корейска, а японска и толкова безобразна, ще ми се наложи да прелъстя собственият си мъж преди да си призная)

Дано да става и за масажно олио!

# 603
Здравейте, не мога да разбера кога има и кога няма доставка до БГ. На първата поръчка ми начисли доставка , на втората не. И двете преди отстъпката са над 150$.

# 604
За България безплатната доставка е над 150 долара.
От време на време пускат промоция безплатна доставка над 40 и над 50 долара, тогава и за България е безплатно при тази сума.
Не съм обръщала внимание, но май Джолсе не слагаха безплатната доставка преди отстъпката.

# 605
  • Prismatica Aerie
... японска и толкова безобразна, ще ми се наложи да прелъстя собственият си мъж преди да си призная)
SK-II Grinning

# 606
Привет, излезнаха ми някакви дребни пъпчици по челото от един път.. и не знам защо.

Някой ползвал ли е тази серия: https://kocos.bg/Set-SOMEBYMI-AHA-BHA-Miracle-Starter-Kit-1-1128 ? Благодаря ви!

# 607
... японска и толкова безобразна, ще ми се наложи да прелъстя собственият си мъж преди да си призная)
SK-II Grinning
Още по-зле!  Grinning  Grinning  Grinning
Скрит текст:
...

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 23:31 от Agent Provocateur

# 608
Предложението вече не важи! Благодаря на всички дами, които се отзоваха! Blush
КореАнки, искам да се разделя с този продукт:

Сърцето ме боли да го дам, обаче получих зверски обрив от него. Давам го като размяна с друг  хидратант за смесена/мазна кожа или срещу цена, за която може да се уговорим на ЛС.

# 609
  • софия
драги госпожи,  имам следния проблем, който не мога да не споделя. Моя близка, ама много близка (36г.), която запалих  за КК, и тя си я ползва грамотно и доволно. Тя е с кожа склонна към розацея и по повод на някакви брадавици, които са и се появили, посетила днес дерматолог. Разбира се, веднага я изпратили по живо по здраво с рецепта за ивермектин, вечната и неотменима bioderma i  avene. Казали и, разбира се, да спре КК.И,естествено -лазер! Също намерили паразити (акари, моля ви, не въшки) по кожата, които влошавали розацеята.Момичето дойде, разплакано...
Сега, ние принципите на третиране на розацеята, ги знаем.Аз , обаче , силно се съмнявам, че няма по-добра конкретна алтернатива за  корейски крем от този ивермектин.Много моля zari i всеки друг, който може да препоръчахидратиращ крем за нормална към суха кожа, който повлиява добре проблема.
Само допълвам, че в никакъв случай не става дума за особено тежък случай.Както казах, тя е отишла по друг повод.
Знам, че нямате много време тези дни.
 желая ви хубави, светли ,радостни празници!

# 610
Светулка, от европейската козметика при мен нещата тръгнаха към заглъхване със svr -  hydratant anti roujeurs, после около две години ползвах само козметика за суха и атопична кожа. Такава и ти можеш  да и препоръчаш.

Няма какво да спира кк, и те си имат серии за суха и атопична кожа, за заздравяне на кожната бариера, просто да избягва активи, по-изчистена козметика. Като апликация повече кк е много по-добра от западната.
Таблетки не са ми изписвали дерматолозите никога да пия, предполагам този ивермектин е за паразитите - тях с изследване ли ги откриха?
А за брадавиците да - така си е лазер, няма спасение иначе, особено по-лицето. Не боли, неудобството е, че няколко дена не може да се къпеш и ти стават ранички, може да се къпеш като ти паднат коричките. Малките падат бързо, по-големите по-бавно. Изпуснала е сезона, лазера го препоръчват да се прави зимно време, защото кожата става фоточувствителна и е предпоставка за образуване на петна, ако не се ползва стриктно слънцезащита.

И аз с питане.
Отворих тези дни real barrier  слънцезащитата със серамиди и някаква много силна миризма на спирт премесено с нещо. Не помня да е имало такава миризма и въобще миризма, поне две опаковки съм изразходила от тази слънцезащита, консистенцията е както си я спомням и всичко друго.
Та някой ако скоро е ползвал дали драсне един ред дали мирише, чудя се дали паметта ми изневерява или крема не е ок. Иначе си е в срок.

# 611
  • софия
Много, много благдаря, zari! Ивермектин а е крем, но всъщност няма доказателства, че действа точно на тези акари,нищо че е 60 лв тубичката. Решихме да ги морим с масла, продължава си КК, ползва rosaliac, а наесен лазер за брадавиците!
Беше изцяло комерсиален преглед!

# 612
2 пъти писах поста от телефон и 2 пъти го губих, какво става с този форум!?!

Исках да ви покaжа как се прави дребен бизнес по американски.
Търсех си мостри на дадени продукти на Sulwhasoo, но не исках поредните сашета, а минита, че да ми е шарен шкафа в банята. И се разшетах по Ибей и подобните му сайтове и си намирам една кака с нужните ми продукти и цени мъничко по-високи от тези на корейците. Обаче местна (шипва само в рамките на страната) и нали труден период за всички, дай да подпомогнем местния бизнес. И правя аз една дребна поръчка, а две безсънни нощи по-късно и 2-ра, пак дребна.

Пристигат за 3-4 дни поръчките и дори аз зяпнах - момичето ми сложило подаръчета на стойност 30-40% от поръчката. Е, много приятно ми стана, сега ще покажа...

Това са само подаръчетата. Всичко опаковано, увито, подредено. Азиатско име на пакета Simple Smile))

PS Иска ли питане дали като ми скимне да се поглезя пак с нещо корейско няма да го потърся първо при нея.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 13:25 от Agent Provocateur

# 613
  • Бургас/Пз
Христос Воскресе! Светъл и усмихнат празник на всички!

Агент, доброто отношение винаги кара човек да се върне пак Simple Smile

От няколко месеца започнах да ползвам КК и някак си постепенно преминах почти изцяло на нея. Малко са продуктите на други марки, които ползвам в момента и то само, защото са неща, които ми харесват и искам да приключа. Като свършат обаче ми се иска да ги заместя с корейски продукт.
За момента съм се насочила към тази марка като ми се иска да взема тонер, есенция и крем. Ако някоя от вас има отзиви, ще ми е полезно и интересно да ги прочета.
https://kocos.bg/Ginger-6-1-179

# 614

Да обадя, че в Минисо тампоните за почистване на грим на Марвел са на промоция - 2 кутии на цената на една.

Общи условия

Активация на акаунт