Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 362
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Дани,и аз имам същият проблем с прохождането на Ели.Преди имаше голям мерак да прави опити за самостоятелно ходене,но откак падна няколко пъти вече не иска да ходи сама.Започнах да я оставям само да стои сама и малко по малко започва да се отпуска и да прави по 1-2 крачки сама.Все още я е страх.
Много се радвам на всички бебета със зъбчета и малко ви завиждам защото ние нямаме още нито едно.

# 271
Момичета, много ви благодаря, какво щях да правя без вас  Hug Hug Hug
Марти - честито ново зъбенце на моя адаш Дани  Hug
Зори - бъзро да се оправи зетя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ели - Сиси откри залагалката на 8 месеца, преди това не я поглеждаше докато никнеха резците, ние сме с 8 зъба и до сега не я е търсила. Сега я мъчат предкътници и може би за това я смуче.
След като Ели показа зимните обувчета на юначето Борис и аз се изкушик да ви покажа нашите  Blush

А ето и малко нови снимки на Сиси от две сесии
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75320
мама М - пожелавам ви скоро да си имате и вие зъбче

# 272
  • Добрич
Марти, Честито второ зъбче и от мена на Дани!  Hug Как си ти, оправи ли се?  Heart Eyes
Мама М, и аз да кажа, че скоро ви желая феята на зъбкете да споходи и вас.  Peace
Данинце, и Борис не е искал биба ката малък, но сега без нея не заспива.  Wink Честито и със здраве да си носи Сиската хубавите ботички. Докато търсех за Боби, забелязах, че за дамите има по-богат асортимент.  Laughing Каква дискриминация само.  Mr. Green Crazy
Зори, като те слушам как се изразяваш професионално, съм сигурна, че ще докажеш за пореден път, че си отличник!  Peace Hug

П.П. Дани, забравих да отбележа, че Сияна е пораснала много и е много сладка.   bouquet

# 273
  • София
Дани,Сисунка е мнооого сладка,особено на тази снимка дето спинка.Честити ви обувчици.
Къдрокоса,все още се тъпча с лекарства,но им се вижда края Laughing.Благодаря за загрижеността  bouquet.
мама М,сигурно в най-скоро време и ти ще се похвалиш че детенце има зъбче smile3521.
Отивам да храня човека feeding.

# 274
Здравейте!
Най-накрая ни измериха и нас! Hug
Иви тежи 12.500 и е 77см,чурката е добре,няма нужда от цепене и т.н.,здраво ми е момченцето и до десетина дни ще имаме и 9-то зъбче!
Сега отивам да го нахраня!
Целувки на всички!!! Hug  Heart Eyes  bouquet

# 275
Моля за малко помощ:исках да ви покажа моите щерки,но нещо не се получава.както виждате отстрани има само едно голямо коте,а аз искам да сложа снимка на децата.Отскоро имаме Интернет и още не съм в час за тези неща. Praynig

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 15:01 от мама М

# 276

Да ти е жив и здрав МЪЖЪТ.Много се радвам на такива бебета.

# 277
  • Варна, морето и сините вълни!
Яни живи сме но не питай как съм.
Не пиша щот нема нищо хинтерсено у дома/ Аз съм, вече  #Crazy #Crazy след като Борко втора седмица е с кашлица. Катя вади пак некой зъб и е нетърпима. Двамата почти постоянно се карат за някоя играчка. Борко току я настъпва по ръцете,души я или я бъхти за нещо. А бе лудницата е пълна.
Вчера Катя за сефте седна на гърне. Не се изпика, но поседна.

Иначе съм се зачела из разни кулинарни сайтове и се чудя каква торта да врътна на Катя. Ще репетирам в най скоро време и ще се пофаля Mr. Green Mr. Green

# 278
  • Пловдив
Ехе,Веси,много ви голямо момченцето,май сте рекордьори по килограми,да ти е жив и здрав!
 Дани,Сисунка е много сладка , много са ви готини и ботушките , и аз като Къдрокоска смятам ,че не е честно за момиченцата има по-голям избор.
Къдрокоска,да са честити обувчиците на Борето ,наще също са на Чипо и са нещо подобно , даже подметката е същата,само че неговите са сини.Борката е много сладък на новата снимка на подписа .
Пишата не я пипаме ,само при къпане мием ,докъдето може ,наща докторка така каза , пък и  попрочетох из форума и реших да не я насилваме.
Марти,честито второ зъбче на Дани.Дано се успокои !
 Дани, и Стилиян си откри бибата към седмия месец и по същия начин си ръфа бибероните на шишетата.Същото щях да споделям и аз ,че напоследък забелязвам някакъв застой и регрес , по-малко думи ,по-малко си играем - преди казваше чао, боц , хей ръчички и подобни ,а сега -не .Другото ,което ни се случва е ,че вече не иска да стои на гърнето , след като почти три месеца не беше пълнил памперса ,сега ми отказва категорично и си върши работата в гащите.
 Чао!

# 279
Благодаря на всички,да ви се връща и вашите слънца също да са живи и здрави-това е най-важното! newsm51
мама М
,вкарай снимката която искаш в примерно snimka.com,след това копирай адреса и,и на мястото където искаш да е(подписа примерно) сложи адреса и!Не обясних много добре,но дано успееш!
 newsm10
Опаа,мъжът се събуди!Отиваме да папкаме!
Много целувки за всички!  love001 bye

# 280
 newsm45 newsm45 newsm45 smile3518 smile3518Милички много съм тъжна.Моят малък принц има БЕБЕшКА шАРКА. Днес бяхме на кръвна картина и изследвания на урината.И те показаха това.За 1ви път чувам за тази бебешка шарка.Лекарката ми обясни,че тя няма нищо общо с шарката при по-големите деца.И обрива е съвсем малък и ситен.При нас е точно така,а и температурата не спада.цяла нощ бодувах 39.7.....39 под 38.7. не спада.След прегледа цял ден спинка.Не е хапвал и грам от 2 дни.Много ми е мъчно майчета.

Дани снимките ви са чудесни.Ботушките също.Да си ги носите само със здраве.

Весе ама вие много сте пораснали.Ние сме 9.800 и 75 см.А не бих казала,че е дребен.

Ще свършвам.Лека вечер и всичко добро на вас и бебчетата ви.Вече да няма болни,че ми се къса сърцето.

# 281
  • Добрич
Надя, много съжалявам.  И аз за първи път чувам за тази шарка.  newsm78 Дано скоро се оправите!  Praynig Praynig Praynig
Веси, направо ме шашна с тези кг. на Иви. Браво, бе!  Peace Hug
Мими, вземи си отпуска, бе мацо! То това не е за вярване, че го траеш.  Wink Аз се шегувам, но работата е направо повече от сериозна. Ти си герой!  Peace Hug  bouquet

# 282
  • Варна, морето и сините вълни!

Мими, вземи си отпуска, бе мацо! То това не е за вярване, че го траеш.  Wink Аз се шегувам, но работата е направо повече от сериозна. Ти си герой!  Peace Hug  bouquet

Отпуск га умра Mr. Green Mr. GreenФанал съм се на орото и ша го играйм до край  Mr. Green Mr. Green Пък и не е кой знае кво геройство - просто ежедневие  Mr. Green

# 283
nadia_krisi ,малеее,много гадно това бе!!!Ужас!Дано се оправи скоро!Нацелувай малкото слънце! Heart Eyes
kadrokosa ,много сте готини на новите снимки! Hug
Dani_na_Sisi ,ботушките са страхотни,като този,който ще ги носи,нали? Hug
Ама наистина ли Иви е най-голямото на килограми бебе тук?
Целувки от нас!!! Heart Eyes Hug  bouquet

# 284
  • Бургас
Здравейте мами и бебоци!
Първо да кажа, че Инес от снощи няма температура и разстройство. Сега бяхме при нашия хомеопат и той ме светна, че в момента провокира разни симптоми, за да изгради имунитет на детето и да стимулира бифидус бактериите и т.н. Така че очакваме включване. На привържениците на класическата медицина може и да им звучи налудничаво, но съвсем не е така, нещата са сериозни и аз наистина започвам много да вярвам в този метод на лечение, особено за малки деца, които не са обременени от даване на много лекарства както е при един болен възрастен.
Сега под ред, че много сте писали и днес:
Надя, много съжалявам за това че Криси има бебешка шарка, каквато не съм чувала и аз. Дано бързо и леко я изкара!
Веси, ама голям мъж Ивето бе, пу пу! Големи мускули ще направиш с тази сладка "гиричка". Grinning
Честити ботушки на Сиската и Борко! Да си ги носят със здраве!
Мими, ти си майка герой с две бебета! А на мамите с 3 и повече деца направо се възхищавам и благородно завиждам!
Марти, честито второ зъбче на Дани! Мама М и вие скоро да се похвалите.

Ох, не можах да напиша по всички въпроси, ама дългът ме зове!
Приятна вечер на всички и до утре!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт