Тема 4 - Февруарската дружинка премина първата половинка 🌺

• 39 692
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Аз също нямам претенции как ще се казва темата, дали ще е с римички или без. Важното е да си споделяме важна информация и както каза Нина да има много положителни неща в нея. 😊
Пък за имена, години и раждания също е доста добра идея. 😊

# 661
Колко хубава тема, Гале! Благодаря ти за старанието, нека сме живи и здрави и само с хубави новини да пълним темата! Аз съм в 23 седмица, 73кг. първа бременност

# 662
Прекрасна нова тема! Благодаря! Heart
Ако ще се добавят имената започвам аз
Нина / 27год./ от Габрово съм, но живея в гр. Дряново, а АГ-то и там където ще раждам е във Велико Търново Grinning/ първа бременност

# 663
Благодаря за новата тема ❤️
Нека я напълним само с положителни емоции, и всяка следваща тема да бъде още по вълнуваща и по прекрасна  ❤️

# 664
Хайде да ни е честита новата тема и да я напълним с положителни емоции и информация!  😊
Казвам се Моника на 31г. На 6.11 ще навърша 32г. Дълги години живях в София, но от 2019г. живея в  с.Рударци, Пернишка обл. Вече в 23+6. Следя се в София и там мисля да раждам. Вече тежа 63кг. 😅 Това е втора бременност- момче и първото също е мъжко 😄

Благодаря, Гале за направената тема! 😊

# 665
Здравейте,
Плахо се включвам в списъка и аз. На 40 години, 22+3 г.с., първа бременност, спонтанна. Живея в София, следя се в Щерев (фетални правя при Сигридов). Откъм килограми - стартирах с наднормено тегло и рано открит гестационен диабет. В момента съм с 8 кг. по-лека спрямо началото Simple Smile Термин на 28.2.2021 - очакваме момиченце Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 00:27 от zla_gadina

# 666
Страхотно оформеление на новата ни темичка! Благодаря Галя Blush
Аз съм Милена Simple Smile на 33г. От София, първа бременност Blush 60кг, качени 3кг от началото Simple Smile  Следя се в Надежда и на ФМ също съм там, сега ми предстои профилактично мамолог (включиха ми го в пакета) .

Малко ме е страх от идеята за раждането все още... и гледам да се съсредоточавам ден за ден на усещанията. Имам приятелки родили за 10мин (даже не разбраха че са започнали да раждат) и такива дето раждаха с часове... за това ме е страх да го мисля Blush. Но ще ми е интерсно да прочета.
Относно заключването на темите при много страници след 50 заключват Simple Smile

# 667
Благодаря за новата тема!
Аз съм на 25 години, омъжена съм в София и затова живея тук, първа бременност ми е и се надявам да е наред всичко до раждането.

Видях за създадена фейсбук група само за жени от тук и според мен, за да остане така сплотена ще е хубаво да има въпрос за приемане какъв е никнейма на жената тук.

# 668
Благодаря за новата тема!
Аз съм на 25 години, омъжена съм в София и затова живея тук, първа бременност ми е и се надявам да е наред всичко до раждането.

Видях за създадена фейсбук група само за жени от тук и според мен, за да остане така сплотена ще е хубаво да има въпрос за приемане какъв е никнейма на жената тук.
Умишлено не сложих въпрос , понеже най вероятно все още има жени които не са ни намерили тук в БГ мама  .
Предполагам че мога да сложа въпрос от къде разбрахте за групата и всички от темата тук да пишат като отговор  бг мама например.
Или нещо подобно...

# 669
Благодаря за новата тема ♥️
Първа бременност ми е в 22+5, от Бургас, на 21 години съм и бебенка при нас беше много желана и планирана след диагнозата ендометроза и последвала операция в началото на годината. ♥️♥️ Пожелавам само хубави неща да се изпишат в тази и следващите теми.

# 670
Аз още не съм се присъединила към никоя група там, защото не искам приятелите ми от фейсбук да знаят, а членството в групи мисля, че се вижда, така че за сега само тук пиша. Казала съм на хората, на които искам и другите не ги вълнува за момента. Достатъчно притеснения имам, а ако започнат да ми пишат разни хора "честито" или да ме питат разни неща, съвсем ще започна да се притеснявам, а и има хора, които завиждат на чуждото щастие и както се казва имат "лоши очи", така че съвсем не споделям лични неща там. Много ме изнерви, когато някои роднини казаха на хора, които въобще не исках да знаят, защото са такива с лоши мисли попринцип.

# 671
Аз още не съм се присъединила към никоя група там, защото не искам приятелите ми от фейсбук да знаят, а членството в групи мисля, че се вижда, така че за сега само тук пиша. Казала съм на хората, на които искам и другите не ги вълнува за момента. Достатъчно притеснения имам, а ако започнат да ми пишат разни хора "честито" или да ме питат разни неща, съвсем ще започна да се притеснявам, а и има хора, които завиждат на чуждото щастие и както се казва имат "лоши очи", така че съвсем не споделям лични неща там. Много ме изнерви, когато някои роднини казаха на хора, които въобще не исках да знаят, защото са такива с лоши мисли попринцип.
Когато си готова да се присъединиш в групата,заповядай🤗
Иначе не трябва да ти пука за хорското мнение.
Винаги ще има хора които да се бъркат където не им е работа и винаги ще има такива които да завиждат за нещо.
Бъди над нещата 😁

# 672
Аз съм на 32 год. от София, първа бременност ми е Simple Smile Благодаря за новата темичка Heart

# 673
Аз съм на 34, от София, трета бременност.
За увитата пъпна връв - само звучи зловещо, всъщност е често срещано. Виждала съм цифри, че при 30% бременностите се среща. Обикновено не е причина за секцио. Лекарите веднага проверяват и ако трябва, я махат от вратлето като излезе главата. Освен това бебето като мърда, се случва да се увие, после да се освободи и т.н.
При първото ми раждане имах увита пъпна връв, лекарката ми каза след раждането (знае, че се психясвам). Вагинално раждане. Нищо му няма на детето.
За разказването за раждането - чудя се дали ще е полезно. Има хубави истории, има и не толкова хубави. И по мои наблюдения винаги има някоя желаеща да разкаже на бременната точно колко тежко раждане е имала. А най-лошото е да се паникьосате. Може във фб групата да има отделна тема и която иска да чете, която иска да пропусне.
Относно лесното раждане, следващия ми ужас след преждевременно раждане е да не почна да раждам вкъщи. Второто ми раждане беше изключително лесно и бързо, та се чудя третото да не е наистина в спалнята, в най-добрите хипстърски традиции. Приносът на мъжа ми към темата е "аз мога много бързо да карам към болницата". Та така, търся си за какво да се паникьосвам.

# 674
Аз съм Цветелина в 23 седмица на 35г., втора бременност ,в момента съм 54кг. от гр. Ловеч. 💙💙💙 Желая на всички здрави бебчета и лека бременност.

Общи условия

Активация на акаунт