Тема 4 - Февруарската дружинка премина първата половинка 🌺

• 39 522
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета преди малко хапнах малко царска туршия в която е слагано по 3 аспирина на буркан ? Според вас дали ще навреди на бебето това, че съм хапнала няколко хапки и дали може да се яде като цяло?

# 286
Не съм запозната дали ще навреди, но се надявам, че не, тъй като аз ям постоянно такива неща, в които в слагано аспирин.

# 287
Много бременни пият по 1 аспирин на ден, понякога още от забременяването. Не е проблем Simple Smile Сега и аз ще се оглеждам за туршия, дано ми понесе 😁

# 288
Здравейте, на каква бебешка козметика сте се спрели. Бях се спряла на Мустела но виждам повече недоволни мами

# 289
Здравейте, на каква бебешка козметика сте се спрели. Бях се спряла на Мустела но виждам повече недоволни мами
Виж стр. 14 и следващите 1-2 Simple Smile доста от групата казаха мнение. Иначе и аз не съм доволна от мустела. Судокрем също е хвален, но не помагаше чак толкова. За къпане/мазане мисля да използвам Биодерма. Ако няма - Уриаж. За памперс - правено кремче с ланолин, ако ми свърши, каквото има в аптеката с ланолин.

# 290
Позволявате ли си да пиете нещо за глава когато ви боли и ако да какво. От вчера съм със страшно главоболие и почвам да се замислям какво бих могла да пия.

# 291
Аз пия много течности първо, щом ме боли глава. Ако това не помогне - Парацетамол.

# 292
Позволявате ли си да пиете нещо за глава когато ви боли и ако да какво. От вчера съм със страшно главоболие и почвам да се замислям какво бих могла да пия.

Как сте с кръвното и с приема на течности?
Иначе ако е нетърпима може парацетамол Simple Smile

# 293
Същото и аз. Моя АГ ми е казвал хапче с основа парацетамол и то в краен случай, но и на мен ми се е случвало да пия.

# 294
Аз през първия триместър имах силно главоболие и си позволявах да пия парацетамол.

# 295
Благодаря! 😊

# 296
И аз до сега съм си позволила 2-3 пъти да пия парацетамол. Имам мигрена и направо не се търпи, повръщам от главоболие.
Аз от Судокрем съм доволна, но не го използвам постоянно. При силно подсичане още с първото намазване има ефект.

# 297
  • София
За бебешката козметика, с каките май използвах само Бочко. Доволна бях, но сега мисля да заложа на Биодерма. Бях се насочила съм Мустела, но и аз напоследък чувам много противоречиви мнения.
Иначе прах за пране със сигурност ще взема течния на Бочко, мнооого ми допада. Дори все още често го взимам. От прехваления Тео бебе се обринаха..

# 298
Аз на баткото дрехите пера с Тео бебе, за малкия ще пробвам с него, ако има проблем - ще сменя с друг и за двамата. Големият няма проблем с кожата и няма непоносимости.
Крем против подсичане (ще) ползваме Бепантен, а за много сериозни подсичания Судокрем.

# 299

Можеш да пиеш обезболяващи с парацетамол или чист парацетамол. Повече обаче ще ти помогне Ацефеин, който си е точно за главоболие (той пак е с парацетамол) - аз имах един период, в който много ме болеше главата и си пиех, а сега винаги ги нося с мен.

Общи условия

Активация на акаунт