Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 42 199
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,дали са започнали изпращането? Някой получил с куриер заповедта?
Аз чакам заповедта, но още не е пристигнала.

# 481
  • Столицата на "Второто българско царство"
аз имам известие от Еконт за очаквана пратка

# 482
Здравейте момичета, получих си заповедта днес Simple Smile успех на всички

# 483
Какъв е вашият входящ номер?

# 484
Какъв е вашият входящ номер?
61926 е нашия номер

# 485
Моля Ви да ми кажете, като имам издадена заповед за определена клиника, мога ли да сменя болницата? В рамките на срока на заповедта. Питането ми е, тъй като се налага да изчакам за следващ опит 3-4 месеца, да ползвам тази клиника, в която бях досега да ми подаде документите и впоследствие да си сменя клиниката, като минат тия месеци и реша друго. Кзаха ми, че смяна на клиниката с вече издадена заповед става по- бързо, отколкото да чакам тепърва за издаването на такава. Моля ви за мнение

# 486
Моля Ви да ми кажете, като имам издадена заповед за определена клиника, мога ли да сменя болницата? В рамките на срока на заповедта. Питането ми е, тъй като се налага да изчакам за следващ опит 3-4 месеца, да ползвам тази клиника, в която бях досега да ми подаде документите и впоследствие да си сменя клиниката, като минат тия месеци и реша друго. Кзаха ми, че смяна на клиниката с вече издадена заповед става по- бързо, отколкото да чакам тепърва за издаването на такава. Моля ви за мнение
Може да смените клиниката в рамките на валидността на заповедта. За смяната е необходимо съгласието на новата клиника т.е. има си документи, които попълват новата клиника, затова няма как да използвате старата клиника да ви внесе документите.

# 487
Някой с получена заповед от днес? И съответно до кой номер са стигнали?

# 488
Момичета,пише че до 26.03 всички ще получат заповедите. Има ли такива дето вече да ги получили и с какъв номер са. Очаквам цикъла всеки момент и затова съм така на тръни

# 489
  • Варна
62095 получих уведомление от Еконт, че утре ще е при мен 🤗 Успех, момичета!

# 490
Днес сутринта успях да се свържа с Цар, уверих ме, че всички заповеди за предадени към Еконт. Щели да работят и в неделя (27.03), и ще доставят заповеди, за да спазят указания срок. Дано да е полезно инфото Simple Smile

# 491
Може да нямате мейли, но ако имате профил в Еконт, излиза информация. При мен в приложението пише, че днес са пратени документите и утре ще са при мен.

# 492
Може да нямате мейли, но ако имате профил в Еконт, излиза информация. При мен в приложението пише, че днес са пратени документите и утре ще са при мен.

Кой номер сте

# 493
Няма да кажа кой номер съм, защото имам някои притеснения, но съм преди iskrichkavn с около 50-ина.

# 494
Няма да кажа кой номер съм, защото имам някои притеснения, но съм преди iskrichkavn с около 50-ина.
Благодаря и извинявайте

Общи условия

Активация на акаунт