Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 42 197
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Имам следното питане относно получаване на заповед по ел.път.
Първо: трябва да подам документите, чрез сайта за сигурно ел.връчване ( имам ПИК от НОИ) за да ги получа по същият начин ли?
Второ: мога ли да ги подам на място или чрез куриер, а да впиша че искам да ги получа електронно?
Трето: ако ги подавам електронно в самият сайт отивам на изпрати съобщение, избирам получател Център за асистирана репродукция и прилагам документите. Така ли е?

Благодаря!

# 496
Аз съм подавала на място с вписано, че искам да ги получа през системата за електронно връчване. И така ги получих.

# 497
Днес ми донесоха заповедта. Успех на всички и дано скоро има много положителни резултати с щастлив финал Flowers Four Leaf Clover

# 498
Днес пристигна и моята заповед. Успех ❤️

# 499
И аз днес получих моята заповед. Желая на всички късмет и положителни резултати! 🍀🤗❤

# 500
Миналата седмица оставих плик с моите документи в кутията, но още нямам входящ номер.

Да не би да са почнали да работят с хора?

Нали Ковид мерките падат. Чудя се дали е трябвало да се кача лично горе до стаята да ги подам.

Те през колко дни гледат тази поща?

# 501
И аз миналата седмица ги оставих в кутията и още на същия ден ми пуснаха мейл с входящ номер. Звъннете на телефоните в сайта да питате
Миналата седмица оставих плик с моите документи в кутията, но още нямам входящ номер.

Нали Ковид мерките падат. Чудя се дали е трябвало да се кача лично горе до стаята да ги подам.

# 502
Аз пратих по куриер преди 2м и трябваше да звъня. Ако не получите сравнително бързо мейл - според мен просто се обадете да проверите, може да са ви пропуснали.

# 503

Звъннете им за номер. Вземат ги от кутията почти веднага. Аз като подавах през ноември видях, че куриерът също остави в кутията. Беше точно след мен.

# 504
Благодаря момичета, обадих се, имам номер, просто не са успели да пратят имейл.

Казаха, да очакваме резултати (предполагам и заповоди) след 15 април.

# 505
Здравейте,
Имате ли някаква информация Април месец кога ще бъде заседанието?

# 506
И аз влизам да се похваля в входящ номер. На 25.03 са ги получили от Селена. Вчера звъннах и ми го казаха, малко след това ми се обадиха и от Селена. А имейл нямам.
Успех на всички!

# 507
Момичета искам да попитам когато подавате документи сами какво и от къде си вземате?

# 508
Здравейте, момичета предстой ми инвитро но имам нисък АМХ и поради липса на финанси моят доктор ме посъветва да намеря момиче което да ми помогне с изследването за АМХ за да подам документи в ЦАР. Ако има момиче от Стара Загора което да ми се притече на помощ, моля да ми пише на лично в безизходица съм Sad Благодаря Ви предварително

# 509
Здравейте,много съжалявам за ситуацията в която сте с удоволствие бих помогнала ,но аз съм в подобна ситуация.
Дано има добри хора които се отзоват и Ви помогнат❤️
Здравейте, момичета предстой ми инвитро но имам нисък АМХ и поради липса на финанси моят доктор ме посъветва да намеря момиче което да ми помогне с изследването за АМХ за да подам документи в ЦАР. Ако има момиче от Стара Загора което да ми се притече на помощ, моля да ми пише на лично в безизходица съм Sad Благодаря Ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт