Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 41 414
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Според мен се обади директно в ЦАР и попитай. Така ще знаеш инфо от "извора". Любезни са, така че не се притеснявай.

# 601
Някой да е успял да се свърже с тях дали има някакво развитие.

# 602
Здравейте,

На мен ми звъняха от ин витро клиниката, от ЦАР са се свързали с тях и на мен ми искат да приложа още изследвания Sad и отново чакане.....

Но това означава, че заседанието е минало и скоро би трябвало да има и резултати в сайта. Успех на всички!

# 603
Здравейте момичета, днес звънях в ЦАР по моя казус и получих отговор. В тази връзка, по време на разговора споменаха, че заседанието е минало вече, видях, че тук някой питаше, така че сега да очакваме заповедите вече изглежда.

# 604
Нямам представа защо се бавят, но ми изтекоха очите да гледам последния номер от миналото заседание 🙄 Направо се подиграват с нас. Дотегна ми три години да се занимавам с такива като тях..... НЯМА ОПРАВИЯ.

# 605
Защо 3 години? Според мен и моя опит нещата се случват нетипично бързо за нашата държава и действителност. Колко време чакате за одобрение?

# 606
Ако вдигнат са много мили и услужливи. Наложи ми се да звънкам три поредни дни, за да си разбера номера. Относно питането ми за АМХ, че изтича скоро ми обясниха, че трябва да е валидно към датата на регистриране на номерчето. Че номер се получава в деня на получаването на документите, но са малко хора, някой ги въвежда на куп в системата на някакъв период и затова излиза бавно в нета. И тъй като беше явно разговорлива я питах дали имам шанс за това заседание, тъй като моят номер е около 450 номера след последния от миналото заседание. Каза, че на заседание разглеждат между 350 и 500 в зависимост от пълнотата на документите и ако всичко ми е наред с документите имам шанс за това заседание или в най-лошия случай за следващото.

# 607
Защо 3 години? Според мен и моя опит нещата се случват нетипично бързо за нашата държава и действителност. Колко време чакате за одобрение?
Три години ходим по мъките. В КЛИНИКАТА ПОДАДОХМЕ ОЩЕ ЯНУАРИ МЕСЕЦ. Април няма решение и сега дори да излезе, моята клиника излиза великденска ваканция и отнесохме чак май месец да почнат да се раздвижват нещата. Това нормално ли е? И НЕ ДОУМЯВАМ КАК ЗА ЕДНИ СТАВА БЪРЗО ЗА ДРУГИ НЕ.

# 608
Три години ходим по мъките. В КЛИНИКАТА ПОДАДОХМЕ ОЩЕ ЯНУАРИ МЕСЕЦ. Април няма решение и сега дори да излезе, моята клиника излиза великденска ваканция и отнесохме чак май месец да почнат да се раздвижват нещата. Това нормално ли е? И НЕ ДОУМЯВАМ КАК ЗА ЕДНИ СТАВА БЪРЗО ЗА ДРУГИ НЕ.
В коя клиника сте?
Аз подадох в клиниката на 1 април. Номерът ми е от 4 април...

# 609
Не знам за 3 години през какво точно сте минали...Аз преди 3 години чаках за моята заповед повече от 10 месеца..Миналия месец подадох за 2ри път документи в ЦАР и чак се учудих,че вече стават толкова бързо нещата. За 3 години се научих на търпение-на всички ни е ясно,че тези неща не стават от днес за утре..

# 610

Мария, това не е нормално, но не вярвам, че забавянето е от страна на ЦАР. Два пъти съм подавала и винаги съм минавала на следващото заседание. Според мен си проверете подадени ли са документите от клиниката към Фонда (и кога - подали те ги в клиниката януари, но те веднага ли са ги изпратили?), има ли пропуски по документите.

# 611
В коя клиника сте?
Аз подадох в клиниката на 1 април. Номерът ми е от 4 април...
Репромед Плевен

# 612
Ин витро клиника във великденска ваканция? Ехее...Това за пръв път го чувам. А какво става с текущите стимулации, пункции, трансфери? Явно телата и те излизат във великденска ваканция. Аз като търсех клиника, и после друга клиника едно от основните ми условия беше дали работят събота и неделя, защото като ти се пада тогава пункция или трансфер и те отложат това може да ти коства целия опит. А вашата клиника чак и ваканция. Нямам думи.

# 613
Ооо там стават бавно нещата. И аз бях там миналата година и 2 месеца чаках доктора да напише становище и да ги пратят.

# 614
Ин витро клиника във великденска ваканция? Ехее...Това за пръв път го чувам. А какво става с текущите стимулации, пункции, трансфери? Явно телата и те излизат във великденска ваканция. Аз като търсех клиника, и после друга клиника едно от основните ми условия беше дали работят събота и неделя, защото като ти се пада тогава пункция или трансфер и те отложат това може да ти коства целия опит. А вашата клиника чак и ваканция. Нямам думи.
Ами нз покрай трансферите как са, но на празници и покрай тях си почиват. Имах случай беше покрай лятото там пък август цял месец не работят и от юли чак септември ме викаха за изследвания.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 10:40 от Мария Венциславова 683965

Общи условия

Активация на акаунт