Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 41 521
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Аз се опитвам да се свържа по телефона Пт миналата седмица , във всякакви часови диапазони от сутрин до вечер , еми не вдигат 😃
много мили и отзивчиви хора 🤣

# 586
А обаждат ли се да съобщят решението, както пише, или чакаме само обновяването на сайта?

# 587
А обаждат ли се да съобщят решението, както пише, или чакаме само обновяването на сайта?
Ами то в сайта пише,че ако има отказ от заповед се обаждат по телефона,а ако има одобрение пращат по Еконт или както е заявил заявителя.Което е малко шантаво,но щом така са го написали.

# 588
Аз вчера им звънях първата дама каза до петък втората каза да проверя след 18.Бях доста нахална защото имах други очаквания, миналия месец за 1 ден се разминах.Този месец пък лелката ми подрани,явно меченцето ни иска да е водолейче и умело си бута нещатата на там😂😂😂

# 589
Аз вчера им звънях първата дама каза до петък втората каза да проверя след 18.Бях доста нахална защото имах други очаквания, миналия месец за 1 ден се разминах.Този месец пък лелката ми подрани,явно меченцето ни иска да е водолейче и умело си бута нещатата на там😂😂😂
а то след заповедите съвсем няма да стане веднага процедурата, колко път имаме да извървим.

# 590
Е да ама аз от 3 месеца чакам тази заповед и вече какво ли не ми минава през главата

# 591
Е да ама аз от 3 месеца чакам тази заповед и вече какво ли не ми минава през главата
Добре дошла и аз януари почнах да се лутам. Какво, защо, как и т.н. 🙂😉  Споко и на мен ми минава какво ли не. ВСИЧКО Е В ГЛАВИТЕ НИ 😘СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ВСИЧКИ

# 592
Здравейте момичета! Едно питане, моля за съвет 🙏Статус прието заявление какво значи? Докторът каза че има шанс да ни върнат за 3та СГ и се чудя сега дали този статус значи че всичко е ок и чакам одобрение или не се знае все още🤔

# 593
Здравейте момичета! Едно питане, моля за съвет 🙏Статус прието заявление какво значи? Докторът каза че има шанс да ни върнат за 3та СГ и се чудя сега дали този статус значи че всичко е ок и чакам одобрение или не се знае все още🤔

Документите са входирани и ще минат през комисия, която решава дали да Ви одобри или не.

# 594
А защо може да ви върнат за 3та СГ?

# 595

Защото има значителна разлика в 2те СГ, което идва от лечението между двете, предполагам

# 596

Защото има значителна разлика в 2те СГ, което идва от лечението между двете, предполагам
Дами извинете, но какво е СГ? 🙄

# 597
Форумско съкращение на спермограма.

# 598
ММ затова ги спря.После ще навакса 🤪

# 599
Здравейте, извинявам се предварително, ако този въпрос вече е разискван, потърсих, но малко противоречиво като казус, бихте ли посъветвали:

Имаме подадени документи в ЦАР на 1 април,  втори опит, имаме номерче, но още нямаме решение ( както всички от априлската партида тук).

Вече знам, че ще сменям клиниката. В интернет четох, че ако сега подам удостоверение за смяна на клиниката, още преди дори да е излязло решението, ще мога да мина все още в априлската партида и заповедта, която ще получа ( в случай на одобрение) ще е вече в новата клиника.
Да, но говорих с новата клиника и според тях първо трябва да излезе решението, да си получа заповедта, да отида при тях със заповедта и чак тогава те могат да подадат удостоверението за смяна на клиниката. Това обаче автоматично ще ме прати в ново едномесечно чакане и съответно в майската партида вече.

Кое е истината? Което съм прочела в интернет или това, което ми казват от новата клиника?

Общи условия

Активация на акаунт