Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 41 527
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Поне две седмици, ако тази седмица е заседанието почти винаги пристигат заповедите в края на месеца.
Здравейте момичета , днес проверих статуса и се е променил на прието заявление. Знаете ли до колко време се получава заповедта , още не ми е дошъл цикъла и се надявам да не изпусна месеца ако е възможно. От клиниката ми Се тръснаха да се обадя като получа заповедта
Значи да не се надявам на този цикъл жалко . Мислех че по скоро до няколко дни излизат в системата и после ги изпращат

# 571
И двата пъти получавах след около 2 седмици, дори и през системата за електронно връчване. Имат около 300 заповеди на месец, така че си отнема време да ги подготвят за изпращане.

# 572
И двата пъти получавах след около 2 седмици, дори и през системата за електронно връчване. Имат около 300 заповеди на месец, така че си отнема време да ги подготвят за изпращане.
Да аз визирах точно електронното връчване, като очаквах да е до няколко дни и да може да стартираме , но явно ще е на другия цикъл. Благодаря за информацията

# 573
Пингвинче, последния път са били даже почти 500 заповеди.

Дали е минало заседанието? Чудя се дали да звънна, или ще ме навикат. Grinning

# 574
моят статус все още е "прието заявление"

предполагам, че като изпратят заповедите ще пише нещо от сорта на "изпратена/издадена заповед"...

а и все още не са ъпдейтнали съобщението в сайта от кой до кой номер ще получат заповед този месец

Иначе и аз гледах миналият месец са изпратили заповеди на 460 двойки, ще видим този месец, но пак може би ще е подобна ситуацията и ще са около 500

# 575
Знам, че няколко дни след заседанието обновяват сайта.
Мисълта ми беше ще ме навикат ли, ако звънна да питам.....

# 576
Знам, че няколко дни след заседанието обновяват сайта.
Мисълта ми беше ще ме навикат ли, ако звънна да питам.....
Дамите са много мили. Аз лично съм звъняла много път и никога не са ме навиквали ,а винаги са помагали

# 577
Бе и аз се замислих дали да не звънна.Трябва да поканим някоя дама от комисията в тази група 😄

# 578
Мария, супер идея Joy
Звънях в 16 без 5, но не вдигнаха. Утре ще пробвам пак между 14 и 16ч.

# 579
Мария, супер идея Joy
Звънях в 16 без 5, но не вдигнаха. Утре ще пробвам пак между 14 и 16ч.
Дам те вдигат в определени часове.Да не се сблъскат с неудобни въпроси.

# 580
Момичета, сега проверих по-точно. Миналата година септември - заповедта е била издадена на 17/09, получила съм я през системата за електронно връчване на 23/09. Но не знам кога е било самото заседание.

# 581
Момичета, сега проверих по-точно. Миналата година септември - заповедта е била издадена на 17/09, получила съм я през системата за електронно връчване на 23/09. Но не знам кога е било самото заседание.
Ами най-вероятно 15/16.09. И да го мислим и да не го мислим,тези процедури са бавни и тегави.

# 582
Дами, извинявам се за глупавия въпрос.
При подаването ни искат копие на ЛК, но ще подам сега април, а края на май ще сменям ЛК- играе ли някаква роля за документите, които се получават после(заповедта) или не?
Питам да знам, дали ще трябва да сменям ЛК и да изгубя още няколко месеца

# 583
Дами, извинявам се за глупавия въпрос.
При подаването ни искат копие на ЛК, но ще подам сега април, а края на май ще сменям ЛК- играе ли някаква роля за документите, които се получават после(заповедта) или не?
Питам да знам, дали ще трябва да сменям ЛК и да изгубя още няколко месеца
Е не би трябвало да е проблем.Вие кандидатствате към тази дата. Това,че те се бавят със заповедите не е ваш проблем.По-скоро сигурно ще ви искат новата лична карта,но винаги може да се изпрати и по електронен път.Трябва да го следите това нещо,най-вече ако се забавят със заповедта,всичко може да се очаква.Дано не ви се наложи,освен всичко друго и това да мислите.Дано да хванете влака,както се казва. Пожелавам ви успех 😉

# 584
Аз се опитвам да се свържа по телефона Пт миналата седмица , във всякакви часови диапазони от сутрин до вечер , еми не вдигат 😃

Общи условия

Активация на акаунт