Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 41 531
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
На мен ми пише прието заявление,а не трябва ли да пише издадена или не заповед
Странно, че на мен не ми изписва нищо, а иначе жената ми звъня преди 2дни и ми каза номера... 🙄
А за другото и аз не знам какво трябва да пише...не съм много запозната...другите момичета ще кажат...

# 556
Заседанието не е минало. Просто са въведени номерата в системата на подадените заявления до 8 април.

# 557
Странно, някое момиче знае ли защо не мога да вляза в системата с входящия номер...
Заявлението е подадено на 05.04, на 6ти ми звъняха за уточняване на едни данни и направо ми каза входящия номер....не би ли трябвало да е въведен сега 🙄😔

# 558
На мен ми пише прието заявление,а не трябва ли да пише издадена или не заповед
издадена заповед е когато разгледат документите ви и ви одобрят. До тогава излиза по този начин, ще следите и след заседанието ще имате издадена заповед Simple Smile

# 559
Странно, някое момиче знае ли защо не мога да вляза в системата с входящия номер...
Заявлението е подадено на 05.04, на 6ти ми звъняха за уточняване на едни данни и направо ми каза входящия номер....не би ли трябвало да е въведен сега 🙄😔
информацията в сайта е към 28.03. Това, че имате входящ номер не означава, че информацията е въведена в сайта. Просто не са си обновили сайта, те зор не си дават. И миналия месец заседанието им беше в началото, а сега незнаино по каква причина заповеди ще има след 15-ти, а то е петък и стана едно ооо....

# 560
Аз мисля,че ще е на 11 има ли някоя на която да са потвърдили,че ще е на 15.Миналия месец и на мен ми бяха казали,че ще е на 15 и на 9 като им звънах за вх номер ми казаха,че заседанието вече е минало

# 561
информацията в сайта е към 28.03. Това, че имате входящ номер не означава, че информацията е въведена в сайта. Просто не са си обновили сайта, те зор не си дават. И миналия месец заседанието им беше в началото, а сега незнаино по каква причина заповеди ще има след 15-ти, а то е петък и стана едно ооо....
Информацията вече е обновена и пише подадени заявления до 8ми април, точно за това е моето чудене...явно при вас излиза старата информация, но и други момичета виждат, че е обновена..

# 562
Информацията вече е обновена и пише подадени заявления до 8ми април, точно за това е моето чудене...явно при вас излиза старата информация, но и други момичета виждат, че е обновена..
извинявам се обновена е, до преди няколко часа пишеше 28.03.Ами освен да стискаме палци да имаме хубави новини скоро 💟😘

# 563
И на мен ми излиза обновената информация.
Някой беше писал (от ЦАР казали) след 15ти да проверяваме за резултат, което и мен ме навежда на мисълта, че на 11-12 ще е заседанието.

# 564
И на мен ми излиза обновената информация.
Някой беше писал (от ЦАР казали) след 15ти да проверяваме за резултат, което и мен ме навежда на мисълта, че на 11-12 ще е заседанието.
и аз така бях прочела, но дано се появи някой да каже от достоверен източник кога ще е това прословуто заседание.

# 565
Здравейте! При кандидатстване по фонда с неизяснен стерилитет са необходими само протоколите от 4те инсеминации и изследване на амх, нали така?
А преди започване на процедурата трябва ли да се прави спермограма? Питам, понеже моят съпруг е в чужбина и ако започнем процедура, да знаем как да се организираме.
Благодаря предварително 💐
Когато кандидатстваш за фонда от болницата подготвят всичко нужно, като документация. От наша страна трябват АМХ и копия на личните карти. На нас ни казаха, че ни е нужна спермограма на мъжа, но ще вземат една от всичките, които са правени при инсеминациите.
Надявам се съм помогнала. Simple Smile

Благодаря за отговора. Предполагам, че сте правили скоро инсеминациите и затова ще ви важат изследванията. Мисля, че спермограмата е валидна 6 месеца. При нас само едната инсеминация е правена в клиниката, затова ще трябва да представя протоколи от другите и най-вероятно да ги преведа на бг, защото са правени в чужбина.

# 566
Здравейте, надявам се някой да може да помогне от вас.
Ще подготвям документи след 4 неуспешни инсеминации и искат изследване за АМХ.
Аз имам от януари тази година, разбрах че важи 6 месеца.
Може ли мнение дали с това изследване ще мога да кандидатствам? Тъй като знам, че имаше и за съотношение лх-фсх.
Благодаря предварително на отзовалите се

# 567
Трябва да е валидно при подаването на документите.Вашето е в сила до 6ти месец,така,че с него си кандидатствайте 😊 Успех! 🌷
Здравейте, надявам се някой да може да помогне от вас.
Ще подготвям документи след 4 неуспешни инсеминации и искат изследване за АМХ.
Аз имам от януари тази година, разбрах че важи 6 месеца.
Може ли мнение дали с това изследване ще мога да кандидатствам? Тъй като знам, че имаше и за съотношение лх-фсх.
Благодаря предварително на отзовалите се

# 568
Здравейте момичета , днес проверих статуса и се е променил на прието заявление. Знаете ли до колко време се получава заповедта , още не ми е дошъл цикъла и се надявам да не изпусна месеца ако е възможно. От клиниката ми Се тръснаха да се обадя като получа заповедта

# 569
Поне две седмици, ако тази седмица е заседанието почти винаги пристигат заповедите в края на месеца.
Здравейте момичета , днес проверих статуса и се е променил на прието заявление. Знаете ли до колко време се получава заповедта , още не ми е дошъл цикъла и се надявам да не изпусна месеца ако е възможно. От клиниката ми Се тръснаха да се обадя като получа заповедта

Общи условия

Активация на акаунт