Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 41 579
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
И аз се учудвам на това, което пишете. Аз минах през лекарката ми, за да и кажа резултата от последното инсе и съответно да подготвим документи. Тя ме изпрати веднага в административния отдел и там за 10тина мин. ми оформиха всички нужни документи. Никъде не трябваше да платя нищо....но аз съм в друга клиника до сега...явно си е различна практиката..

# 541
Аз също не съм плащала за подготовка на документи. Много съм изненадана, че изобщо има такава такса.

# 542
Аз също съм изненадана, че имат такива такса.. за “подготовка”. Явно вече масово са се превърнали в търговски дружества, а не лечебни заведения. Много разочароващо. Сумата не е голяма, въпреки това дразни поне мен. Документите са елементарни, попълват се от пациенти, Не разбирам каква е добавената стойност на клиниката.
В КИРМ не съм плащала такава такса. Кожодери.

# 543
В Селена и ние не сме плащали такса. Предполагам, че това е изключение когато не са предварително оформени документите. Аз сама си попълвах абсолютно всичко в клиниката, само на ММ личната карта снимаха, защото се оказа, че съм я пропуснала.

Аз имам друг въпрос: Някой знае ли кога ще е заседанието този месец? Предполагам ще е идните дни. И след това чакаме да обновят сайта, за да разберем резултата ли?

# 544
В Селена и ние не сме плащали такса. Предполагам, че това е изключение когато не са предварително оформени документите. Аз сама си попълвах абсолютно всичко в клиниката, само на ММ личната карта снимаха, защото се оказа, че съм я пропуснала.

Аз имам друг въпрос: Някой знае ли кога ще е заседанието този месец? Предполагам ще е идните дни. И след това чакаме да обновят сайта, за да разберем резултата ли?
Извинявам се, може ли да споделиш каква е таксата в Селена, тъй като скоро и аз ще подавам документи през тях.
Благодаря предварително!😇

# 545
Платих единствено 45лв за АМХ, защото срока му изтичаше след 2 седмици.
В Селена и ние не сме плащали такса.
Извинявам се, може ли да споделиш каква е таксата в Селена, тъй като скоро и аз ще подавам документи през тях.
Благодаря предварително!😇

# 546
Ние не сме плащали такса, но сме в КИРМ Плевен.
Даже всичко ни попълниха и само имена и подписи сме писали на ръка.

На мен ми казаха да проверявам сайта след 15-ти, предполагам, че заседанието е няколко дни преди това.
Още малко и дано чакането ни приключи Simple Smile

# 547

На мен вчера ми звъняха за уточняване на някаква подробност по документите и попитах за дата, жената каза че заседанието е веднъж в месеца и ще е преди празниците / не каза дата/. А резултатите се раздавали 2-те седмици след това...

# 548
Преди около 3 год имаше такса за подготвянето на документите,а сега преди месец,когато ми беше 2рото кандидатстване по фонда-не съм плащала нищо в Надежда
От 3 до 5 дни.
Те ти се обаждат като са готови, минава се на касата, плаща се май беше 60 лв за подготовка на документи и след това ти си попълваш каквото е останало, имейл, телефон, домашен адрес, и подписи.

Здравейте, някоя от вас която е в Надежда може ли да сподели колко време отнема изготвяне на документите от болницата за ЦАР?

# 549
Здравейте! При кандидатстване по фонда с неизяснен стерилитет са необходими само протоколите от 4те инсеминации и изследване на амх, нали така?
А преди започване на процедурата трябва ли да се прави спермограма? Питам, понеже моят съпруг е в чужбина и ако започнем процедура, да знаем как да се организираме.
Благодаря предварително 💐

# 550
Здравейте! При кандидатстване по фонда с неизяснен стерилитет са необходими само протоколите от 4те инсеминации и изследване на амх, нали така?
А преди започване на процедурата трябва ли да се прави спермограма? Питам, понеже моят съпруг е в чужбина и ако започнем процедура, да знаем как да се организираме.
Благодаря предварително 💐
Когато кандидатстваш за фонда от болницата подготвят всичко нужно, като документация. От наша страна трябват АМХ и копия на личните карти. На нас ни казаха, че ни е нужна спермограма на мъжа, но ще вземат една от всичките, които са правени при инсеминациите.
Надявам се съм помогнала. Simple Smile

# 551
Извадила си късмет, или някой е пропуснал да те таксува, или си платила без да разбереш покрай някакви други изследвания, но такса си има.
Аз и миналата година си платих таксата, и сега при второто кандидатстване също.

Преди около 3 год имаше такса за подготвянето на документите,а сега преди месец,когато ми беше 2рото кандидатстване по фонда-не съм плащала нищо в Надежда
От 3 до 5 дни.
Те ти се обаждат като са готови, минава се на касата, плаща се май беше 60 лв за подготовка на документи и след това ти си попълваш каквото е останало, имейл, телефон, домашен адрес, и подписи.

Здравейте, някоя от вас която е в Надежда може ли да сподели колко време отнема изготвяне на документите от болницата за ЦАР?

# 552
Момичета заседанието май е било днес на сайта пише,че информацията е до 8/04/2022. А по мой спомени вчера като гледах данните бяха до 10/03.Може ли някой да погледне или да каже лъжа ли се или съм права.

# 553
Момичета заседанието май е било днес на сайта пише,че информацията е до 8/04/2022. А по мой спомени вчера като гледах данните бяха до 10/03.Може ли някой да погледне или да каже лъжа ли се или съм права.
Да, сменена е информацията преди пишеше до 28.03, сега пише до 08.04....но трябваше да вляза през друг браузър, за да ми се обнови....
Освен това си пиша входящия номер и ми изписва "няма намерени резултати"

# 554
На мен ми пише прието заявление,а не трябва ли да пише издадена или не заповед

Общи условия

Активация на акаунт