Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 41 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
6 месеца важи.

Здравейте, изследването на АМХ колко време важи?

# 526
Здравейте момичета Simple Smile започнах стимулация с гонал ф 900 за три дни по 200 е дозата. Исках да ви попитам има ли някой който е правил стимулация с него и какво да очаквам евентуално. Благодаря.

# 527
Аз в момента съм на Гонал дозата ми е 150,но си бия също и Цетротайд. На преглед съм във вторник ,но имам тежест ниско долу,така че предполагам инжекциите си вършат работата. Вие само на Гонал ли сте?
Здравейте момичета Simple Smile започнах стимулация с гонал ф 900 за три дни по 200 е дозата. Исках да ви попитам има ли някой който е правил стимулация с него и какво да очаквам евентуално. Благодаря.

# 528
И на мен ми ги слагаха от 2-ри ден, казаха ми къс протокол, на 4 тия ден сложих последна Гонал и в болницата ми сложиха Менопур мисля, след това минах на Менопур и накрая Менопур и Цетротид и Овитрел и не знам от кои беше, но имах сърбеж и зачервяване.

Но от Гонала нямах оплаквания, освен вкуса в устата след инжекция.
Мисля, че Гонала са добри инжекции.

А тии щом нямаш странен вкус и оплаквания явно досто добре ги понасяш.

Относно протоколите, Преди стимулацията не съм имала нито блок инжекция, нито съм пила противозачатъчни.... направо почнах на 2 ри ден и бях с къс протокол, ако и ти си така значи си с къс.

Но дали е къс или дълъг или на естествен цикъл, няма значение, стига терапията да е съобразена с теб индивидуално и да има добър резултат, Успех!

Аз чакам нова заповед в края на месеца да видим какво ще реши доктора за мен този път.

# 529
И на мен ми ги слагаха от 2-ри ден, казаха ми къс протокол, на 4 тия ден сложих последна Гонал и в болницата ми сложиха Менопур мисля, след това минах на Менопур и накрая Менопур и Цетротид и Овитрел и не знам от кои беше, но имах сърбеж и зачервяване.

Относно протоколите, Преди стимулацията не съм имала нито блок инжекция, нито съм пила противозачатъчни.... направо почнах на 2 ри ден и бях с къс протокол, ако и ти си така значи си с къс.

Но дали е къс или дълъг или на естествен цикъл, няма значение, стига терапията да е съобразена с теб индивидуално и да има добър резултат, Успех!

Аз чакам нова заповед в края на месеца да видим какво ще реши доктора за мен този път.

Много благодаря за информацията, желая ти много късмет дано всичко е наред и да имаме повод за радост Simple Smile

# 530
Здравейте, момичета Simple Smile
Предстои ми подаване на документи към фонда. Исках да попитам, тъй като мисля, да отида лично да ги оставя, разбрах че има пощенска кутия, но има ли в какво да се сложат док. нещо като плик примерно. И също така после по какъв начин си получавам входящия номер, не видях никъде да попълвам имейла си....
Благодаря ви за съдействието и извинявайте, ако някъде вече е споменато...просто леко се обърках....
Хубав ден!

# 531
Аз ги пуснах в пощенската кутия, като предварително бях ги сложила в плик. Имейла бях го написала на самите документи (някъде имаше поле освен телефон и имейл).
Когато подавах за втори път документите ми изпратиха входящия номер на имейл. Сега при третото подаване ми се обадиха за да ме питат уточняващи неща и ги попитах какъв е входящия номер.

# 532
аз си написах и телефония номер и имейла на плика, освен това фигурират и в документите... но не ми се обадиха, нито ми писаха за входящ номер, аз им се обадих и си го поисках по телефона

# 533
Благодаря ви, момичета.
И аз направих, както сте обяснили. Мейла наистина го има в документите, просто явно не бях видяла от бързане.
Успех на всички!

# 534
Здравейте, някоя от вас която е в Надежда може ли да сподели колко време отнема изготвяне на документите от болницата за ЦАР?

# 535
Здравей,аз чаках за моите 4-5 дена
Здравейте, някоя от вас която е в Надежда може ли да сподели колко време отнема изготвяне на документите от болницата за ЦАР?

# 536
От 3 до 5 дни.
Те ти се обаждат като са готови, минава се на касата, плаща се май беше 60 лв за подготовка на документи и след това ти си попълваш каквото е останало, имейл, телефон, домашен адрес, и подписи.

# 537
От 3 до 5 дни.
Те ти се обаждат като са готови, минава се на касата, плаща се май беше 60 лв за подготовка на документи и след това ти си попълваш каквото е останало, имейл, телефон, домашен адрес, и подписи.

60 лв за подготовка... Какво включва тази подготовка? Направо ме шокира с тази цифромания

# 538
Аз също съм изненадана, че имат такива такса.. за “подготовка”. Явно вече масово са се превърнали в търговски дружества, а не лечебни заведения. Много разочароващо. Сумата не е голяма, въпреки това дразни поне мен. Документите са елементарни, попълват се от пациенти, Не разбирам каква е добавената стойност на клиниката.

# 539
събират и подготвят целия  комплект документи: Етапна епикриза, Медицински изследвания, Декларации, Двустранни копия от личните карти на съпрузите/партньорите ....

Общи условия

Активация на акаунт