Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 41 372
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета!
Денят нямаше как да започне по-хубаво- получих заповедта! 😍
Подадохме документи на 11.04 и въобще не мислех, че ще получим новини преди края на май… номер 62807 сме.
Късмет на всички с процедурите! 🍀🍀🍀
Предполагам вие сте за смяна на клиника или за удължаване на заповедта?

# 661
Здравейте, има ли още неполучили заповедта, но и такива с необновена информация на сайта? Още съм на Прието заявление. Пише, че е прието на 1.04. Номерчето е 62646.

Моето е 62650. И аз все още нямам нищо

# 662
И моята пристигна успешна процедура на всички

# 663
Още не е обновен сайта. 62528 номер съм аз

# 664
Здравейте, момичета!
Денят нямаше как да започне по-хубаво- получих заповедта! 😍
Подадохме документи на 11.04 и въобще не мислех, че ще получим новини преди края на май… номер 62807 сме.
Късмет на всички с процедурите! 🍀🍀🍀
Предполагам вие сте за смяна на клиника или за удължаване на заповедта?

Не. За първи път подадохме документи към фонда и то от клиниката, в която ще правим инвитрото.
Имаме един самофинансиран инвитро цикъл преди това.

# 665
Здравейте, на мен ми звъннаха и ми казаха, че трябвало трета спермограма да представим по критерии на Крюгер,не знам защо. И на двете спермограми сме с 2% морфология. На някой да са искали трета спермограма и каква може да е причината? Явно след като я изпратим, ще си чакаме май месец заседанието...
Здравейте, и при нас е така.
Искат трета спермограма.
На нас морфологията ни на предишните две е 0 и 1%... И на нас не ни обясниха защо искат трета. Бях много афектирана, но няма какво да направим..
Здравейте момичета по Крюгер доколкото ми е известно, трябва да е поне 4% морфология .Ние  я правихме два пъти. Надявам се всичко да мине добре и добрите новини да дойдат по-скоро.

Като подаваме документи никой не ни е казал, че трябва да е над 4 %. От къде знаете тази информация

# 666
И при мен няма обновена информация, номер  62506

# 667
Здравейте, пак съм аз. Буквално докато ви пиша съм получила имейл със заповедта ( по електронен път сме заявили, с електронен подпис). На страницата още не е обновен статуса, но заповедта е в пощата ми. Не съм за смяна или удължаване ( въпреки че сега като я принтирам ще сменям клиниката и отново ще подаваме в новата).

# 668
Здравейте, на мен ми звъннаха и ми казаха, че трябвало трета спермограма да представим по критерии на Крюгер,не знам защо. И на двете спермограми сме с 2% морфология. На някой да са искали трета спермограма и каква може да е причината? Явно след като я изпратим, ще си чакаме май месец заседанието...
Искат трета спермограма.
На нас морфологията ни на предишните две е 0 и 1%... И на нас не ни обясниха защо искат трета. Бях много афектирана, но няма какво да направим..
Здравейте момичета по Крюгер доколкото ми е известно, трябва да е поне 4% морфология .Ние  я правихме два пъти. Надявам се всичко да мине добре и добрите новини да дойдат по-скоро.

Като подаваме документи никой не ни е казал, че трябва да е над 4 %. От къде знаете тази информация

Когато резултатът е над 4%, това означава, че е в норма.

Ние сме с влошени показатели и кандидатстваме с мъжки фактор.

# 669
Искат трета спермограма.

Когато резултатът е над 4%, това означава, че е в норма.

Ние сме с влошени показатели и кандидатстваме с мъжки фактор.
Ааа сега разбрах какво е искал да ми каже уролога.(малко съм шматка) 😁Ами момичета нямам представа ,защо им е да ви връщат. Стискам палциии всичко ще се нареди 😉

# 670
Сега погледнах сайта - все още е старото съобщение от миналия месец "до 26.03.2022г. - входящи номера от 61749 до 62209"

за м. април все още не са написали от кой до кой номер ще получат заповед

аз не съм посочвала че я искам в електронен вариант и ще я чакам в края на месеца

но ми е странно защо още не са обновили информацията в сайта

Здравейте, има ли още неполучили заповедта, но и такива с необновена информация на сайта? Още съм на Прието заявление. Пише, че е прието на 1.04. Номерчето е 62646.

# 671
кукличка, днес след 14ч ще го обновят
За нас другите чакащи в сряда след 14 часа инфо ще бъде получено на сайта.

# 672
Здравейте, аз също нямам заповед все още и в сайта си седи статус " прието заявление" .Номер 62477 съм.  Усещам как ще блокираме сайта днес. Ако първа забележа развитие, веднага ще ви информирам . Успех на всички! Simple Smile

# 673
Момичета има раздвижване в сайта. Имам издадена заповед за финансиране:blush:

# 674
Аз също съм с издадена заповед 🥳

Общи условия

Активация на акаунт