Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 260
  • 683
  •   1
Отговори
# 420
И аз съм положителна според домашния тест.
Утре ще отида и в клиника да си направя, за да ме водят поне в статистиката.

# 421
Ехее, Лайка, не мина ли доста време откакто се зарази мъжа ти?
Стискам палци да сте добре 💌

# 422
Да, това е странното. Той вече е отрицателен. Поне се прибра вкъщи. Детето е най-щастливото на света! Цял ден тича ту при баща си, ту при мен.
Мъжът ми се разрева като се прибра и ни гушна. Много гадно е това!

# 423
Дано минеш много леко покрай вируса. Така и ти и бебко ще си изградите антитела, което е по важно и от сертификатите даже. Стискаме палци да сте наред.
И нашия татко вчера се прибра от командировка, мишка само тича покрай него и вика тати тати....вече са по-големи и усъзнати. Даже спа наобед и вечерта с него, мен не ме искаше. Да си призная за мое драго 🤦‍♀️😂😂😂🤪

# 424
Лайка, бързо оздравяване че не остана време.
Моя звяр ходи само подир мен. Не мога да влеза в тоалетната от него. Седи пред вратата и реве, че не го пускам вътре. Научи се да отваря всички врати и сега няма спасение от него. Откакто е болен съня му е ужасен, понеже го измъчва кашлицата и като почне да се дави от нея и трябва да го вдигна малко на горе  за да се успокои.

# 425
Савова , пробвала ли си със клиновидна възглавница. Дават ги за рефлукс, но при нас върши страхотна работа при задна хрема. Даже в момента Бухта спи на такива, защото вечер от време на време Е стича секрет и се дави, че и повръща храчки даже. Определено повече ми допада от това да повдигам матрака.
Вчера при нас беше страхотно време, днес се чудя пак с какво да се облека и обуя. Искам да си направя кексчета с моркови/тиква и малко канела. ММ е рожденик и нищо не съм организирала ,че е болен още. Даже торта няма, но пък баткото беше гледал реклама и сега иска бисквитен торта. Та може да врътна една.

# 426
И нашия тати днес е рожденник. Ще си празнуваме само тримцата, че сме с Ковид и под карантина... Ей, това да нямаш мирис много тъпо бе.. Добре че малката цока, че да се сдобие с антитела.
Бързо оздравяване на всички болни 🤗

# 427
И вие ли сте с ковид. Поне сте си заедно. Ние изкарахме 10 дни разделени и чак тогава се оказа, че и аз съм с ковид.
Предполагам, че и малкият, но него не сме го тествали.
Антонио вече яде телешка наденица и хич не си го представям да суче още.
Голям дявол е станал и според мъжа ми бил пораснал и възмъжал за 10 дни.
Някак си вика, че не му е така пухкав и се бил издължил.
Вече си слиза сам от спалнята, която е висока 60см с матрака и топ матрака.

# 428
Днес бяхме на преглед. Не бяхме ходили 5 месеца. 10кг е, 78см. Дребосъче. Боцнаха я. Сега ще наблюдавам две седмици за реакция. Confused
Тук заваля днес, а така се радвах на чудесното време предните дни. По цял ден навън.
Мисля и аз да направя мъфини с моркови. Мерси за идеята.

# 429
Бързо да се оправяте от този гаден вирус.
За съжаление аз вече не вярвам в предаването на анти тела. Края на март месец се разболяхме от ковид, тогава все още кърмех, и си мослех че така ще го предпазя по някакъв начин. За тогава може би успях чрез кърмата, само той не се разболя. И ето че преди 2-3 седмици му направихме антигенен тест и излезе положителен.

# 430
Поне децата го карат по-леко. Преди 3-4 дни Антонио имаше лека температура едната нощ и даже си помислих, че е от тъпите кучешки.
А то може и ковид да е изкарал с тая лека температура.
Правих му веднъж тест преди да вдигне температурата, но беше отрицателен. Не ми се иска отново да му бърникам в носа.
Живот и здраве, ще си пуснем после да видим за антитела и ще го боцнат и него.
Надявам се бебето да е добре и да родя след карантината ми.
Не знам как ще процедират с него. Като се видя с гинеколога ми, ще го обсъдим.
Сега само ми каза да почивам, ако не искам да раждам в ковид отделение.
Засега го карам леко и се надявам така и да си остане, а не на 7ми ден да се появят тежките симптоми.

# 431
Хариста, точно това е проблема. Хремата се стича в гърлото и от там кашлицата. По принцип той спи на малка възглавничка от рождането, но тя е само 2см.
Може ли линк към клиновидна възглавница плс.

Правихме си тест за Ковид, но всички сме отрицателни. Явно в вирус, обаче тази хрема направо ме убива.

# 432
Савова, вземи инхалатор.
На нас ни помогна за хремата.
И коризалия му давах пак за сополите.
Сега като види блистер с хапчета и си мисли, че са му бонбоните коризалия Joy

# 433
  • Пловдив
Ние купихме инхалатор за малката, че уж имаше сополи малко, но тя само като видя маската и така ревна, че беше абсурд да го ползваме.
Докато не го прибрахме не спря да реве и да го сочи.
Те и сополките минаха бързо слава Богу, само пръскай че с физиологичен разтвор и дърпахме с прахосмукачката на Носко.

# 434
Лайка, моя е дивак и няма да държи инхалатор на лицето си.
Едвам успявам да му сложа капки за нос и пада голяма борба и рев. Без борба и рев даваме само сиропа за кашлица.
А това да му дърпам сополите е пълен абсурд. Сега ще пробвам докато спи да видим дали ще се усети.

Общи условия

Активация на акаунт