Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 246
  • 683
  •   1
Отговори
# 540
Аз купувам от Метро и сравнено цената на бройка, тези в Емаг излизат по-евтини.

# 541
Препоръчвам първите. По- меки са, докато другите са по- груби.

# 542
Понеже дебна отдавна памперсите в емаг разликата е с 10 лева 😅 Не е много, но пак е нещо.

# 543
В Емаг последните поръчки ме разочароваха. Хем не ми приема плащане с карта( само там и от скоро), хем доставките са високи, хем такса обработка за наложен платеж ми искат.

# 544
  • Пловдив
И аз вече поръчах оттам памперси гащички и мокри кърпи. Поръчвам само оттам, наистина сега са доста намалени, а сравнено с магазините е направо без пари.

# 545
Цените са много добри. Само за сравнение памперс премиум 120 броя ги купувам за 55 лв, а другите 104 броя за 39лв.
За кърпичките мога да препоръчам Huggies.

# 546
И аз поръчах от памперсите, и нощните са намалени

# 547
И аз с памперси се разписах, но и със столче за кола. Следях го на няколко места и най-евтино щеше да ми легне 650 лв. от немски сайт или 750 лв. от бг, а сега от емаг 550 😊😊😊 Дано и да е удобно за малчо.🍀

# 548
Аз попринцип поръчвам памперси от емаг, 2 кашона общо 186бр са 80лв, а вчера ги поръчах за 62 - pampers premium care 6 размер.

# 549
Цяла нощ не съм спала, цялото ми тяло гори от недоспиване, а Антонио си стана обичайно в 8,30 и то със завидна енергия.
Добре че времето май ще е хубаво и ще излизат с мъжа ми, че иначе не знам.

# 550
Как завиждам, че Антонио е станал в 8:30. Ния стана в 7 без нещо, а заспа към 20:30. Будува от 23:30 до 00:30 и после към 4 пак будува.

# 551
Ох, ellocin, съчувствам.
На мен много ми пречи това будуване нощем.
При нас е по 2 часа. Правя се, че спя, но то два часа братче, разсънваш се, сънят ти се разбива...

# 552
Взех си преди малко пратките които вчера поръчах от емаг, с исключение на едните памперси. Много ми харесва и тигана който беше 9 или 10 лв.
Радвайте се че стават толкова късно. Дивака всеки божи ден става в 6 сутринта, заспива към 9 и през ноща има будуване между 30 мин и час.

# 553
То хубаво да става късно, но от градината го искат там най- късно в 9, а той става в 9.30.
Ако си е в къщи е идеално защото и аз се излежавам.

# 554
При нас също беше кошмарно нощ, цяла вечер се мята. Поне мина бързо някак си. Сега и през днес нещо и се опъва съня. Аз получих поредните книги.
Май скоро ще купувам и аз 6ца. Много вода пие и постоянно дъвче нещо, мрази да сменям памперса и мрази да я преобличам, а някой път се налага и по два пъти на ден нови дрехи. Особено ако е с по-прилепнали дрехи да притискат допълнително памперса и пропуска н коремчето или на баджака отвътре.
За ставането нямам избор много, избрах по-малкото зло хахаха. Ако ММ карс баткото на градина трябва баткото да става един час по-рано. Ако аз го карам ,може да приготвям двама, но поне имам един час повече... Лежане. И без това спането ми е малко и не мога да спа ,когато и тя спи..... .

Общи условия

Активация на акаунт