Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 19 779
  • 683
  •   1
Отговори
# 600
Някой беше споменал за лечение на хрема с морска сол 🤔

# 601
Хрема не се лекува. Само може да облекчиш симптомите. Колкото за морската сол, слагаш в един чорап, затопляш малко и слагаш на синусите.

# 602
Правих си на мен това с морската сол. Мина ми за един ден. Няма шанс да го направя на Ния. Днес опитах какво ли не, но не се получи. Някой май оставяше чорапчето на крачето или до главата 🤪 не си спомням.
8 дни след като аз се заразих с Ковид и тя прояви симптоми. Стана хремава, кашля (от хремата вероятно). Утре ще се чуя с педиатърката. Мразя хрема.

# 603
Само докато спи близо до нослето, просто да вдишва парата от солта. В никакъв случай директно на кожата.

# 604
Пак стана ад през нощта....голямо въртене , сумтене, иска да суче нон стоп. Усеща най-малкото движение или шум... почти винаги сутрин се буди с рев. Поне през деня спи по-нормлално. Пак се вкопчва в мен, не мога и крачка да направя. Не е през цялото време така , но рязко преминавам я двете крайности, от това да типа на метри от мен и да не ѝ трябвало до това да залепне за мен и да ревне дори да я държа,но да се обърне н а другата страна. Вчера и от баща си ревнуваше. Дано изобщо не влиза в ревнив период или ако влезе да е за кратко.

# 605
Уф и при нас от 2 дни е мъка, но съм сигурна че отново расте зъб, а вече има 12. Явно е решил да ги нареди всичките за отрицателно време. Скоро не беше пищял така от болка, накрая му дадох панадол и се успокои след 15-20 минутки.

# 606
И Антонио днес е невъзможен.
Две нощи спи с баща си и не знам дали се наспива или долните кучешки най-накрая ще пробият.
Вчера поръчахме нов диван, че този не му е удобен на мъжа ми за спане, а се очертава да спи в хола поне до лятото.
И един уникален топ матрак от юск, който беше доста намален.
Ако някой има нужда от матрак или топ матрак, да знаете, че там са доста намалени.

# 607
Много тача Юск, страхотни неща продават, за разлика от Инглиш хоум. Идва пратката от последните, и то с един артикул по малко . Аз не съм за 10 лв, но все пак..
И хавлиите уж намалени, а качеството като най обикновена хавлия от Юск..
Моята се скъсва от зъбобол, чак ми се стори хремава. Мажа я с  гел Бочко, но не вярвам в тия боклуци.
Снощи и тя се буди, скимтя, съчувствам ти, , Harista.
Много са тежки тия ревливи периоди, сега реве от баща си, иска само мен. Не му дава да я гушка, доскоро само него търсеше.
Как да му обясня, че това е бебе, много ме дразни с детското си сърдене.

# 608
Моят явно е бил недоспал.
Спи почти 3 часа сега.

# 609
И моя Борис днес не се трае, иде ми да седна на земята и да си скубя коситее

# 610
Ако сте недоспали като мен и имате нужда от разкрасяване, в онлайн магазина на Лили има 50% намаление на всичко.
После да не се чудите къде е заминало майчинството Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 611
Супер, ама нямам време да се намажа с крем, да не говорим за грим или косата хахха Но ще разгледам , че може и памперси да взема Wink
Единствения период в живота ми когато можех да спя и спях беше с 1ва бременост.....Като разбрах за 2та бременност си викам ей сега ще си отспа от работа.....и те затвориха градините хахахаххах

# 612
  • Пловдив
Аз от About You взех маратонки и едно зимно яке на малката, доста намалени. И естествено от емаг памперси и прах за пране на промо 😂
На мен май нищо не ми трябва, аз си обнових гардероба с каквото имах нужда и така. А гримове - и в beauty zone / douglas има намаления 20% на всичко с клиентска картa, ако някой е пропуснал Simple Smile

# 613
Бебешките неща не са намалени.
Имаше измивен гел за деца на Uriage 1л. за 17лв., ама свърши.
Тоя месец пак е "голямото" майчинство, да знаете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 614
Всеки ден съм с вързана коса. Даже понякога спя с вързана коса. И се си викам утре ще и ударя една преса и все остава за утре 🤣🤣🤣. Къпането стана празник 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт