Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 227
  • 683
  •   1
Отговори
# 90
Яна, значи всичко е точно! Simple Smile Щом е много енергичен. Все се сещам зет ми в такива случаи, има супер бърз метаболизъм. Каквото и колкото да яде , той си е хърбел. Аз само да си помисля за храна и качвам килограм хахаха
Бухта се каня днес да я тегля, предния месец беше 10кг и малко, но ми тежи много повече уж за 10.
Днес пак е много мрачно, че и вали ама след малко като стане от дрямка и мисля да излезем да пазаруваме.
Много ми се иска да направя пак някакви сладко и солено бисквити , барчета.....ама така ме мързи. А сега като е есенно навън ще е супер с една чаша чай да хрупнем нещо.

# 91
Уф аз хич не се радвам на този дъжд. Свикнала съм да излизаме по 2 пъти на ден и почти постоянно да сме навън и да се разхождам или да сме по площадките. А сега се чувствам като затворник. Още не съм купила дъждобран на малкия и няма как да излезем за малко в дъжда. 😫 Вчера ми направи впечатление колко по-малко майки с деца има по парковете. По принцип на площадката, на която ходим е лудница, а вчера имаше само 1 или 2 деца и Борис беше супер разочарован 😅

# 92
Ужасно е времето, вчера излязохме само за малко, направо се побърках. Това малкото не спря цял ден да мрънка, не знам как ще я караме в това време, чудя се с какво да го занимавам, накрая на деня съм супер изнервена, той не спира да крещи и мрънка.
Иначе относно храненето, ние ядем всички заедно, искам така да си остане - особено на вечеря цялото семейство да се храни заедно. Бисквитки и подобни му давам следобяд след като си изяде плодовете, след вечеря също плодове.

# 93
Някой по нагоре спомена, че си променят вкусовите предпочитания след зъбоникнене.
Преди ядеше картофи, моркови, сега и това не иска..  Нищо не яде, ако не беше толкова лошо времето, директно на изследвания на желязото я водя.
1000 пъти предпочитам да преяжда, отколкото насила да я мъча да изяде 2 хапки !
Живее на гризини и домати, грозде и ябълки.
Не знам зъби ли са, ниски нива феритин ли, с ММ само ме хули, че не съм я научила да яде..
Другите си ядяли, само нашата не искала...

# 94
Моя яде охотно всякакви манджи. Вчера се скъса да яде ягоди. Пробвах са дам малини, ни нещо не ги хареса.
Гризини и разни подобни давам по малко.
Снощи памперса аха да прелее и докато го сменям и се изпишка на спалнята. Добре че имам протектор на матрака.

# 95
  • Пловдив
Вчера в Пловдив беше добре и бяхме навън цяла сутрин. Истина е обаче, че вече има по- малко деца навън, явно повечето мами се притесняват вече да излизат.
Днес пак излизахме сутринта и беше супер, съвсем лек дъжд и прохладно време, празен парк. И тъкмо като се прибирахме към 11:30 заваля силно. Радвам се, че успяхме и днес да излезем.
Но наистина идните месеци ще е по- трудно с игрите навън и ще се чудим ккво да ги правим вкъщи. Аз мисля да ходим на плуване за бебета все така, някой път на детски център и така.

# 96
Ние сме най - мънички 7.800 беше последно. Хапва доста и всичко, но не качва. Аз съм 1.52 повече от 55 кила съм била само през бременностите, сигурно е взела моя ген. Някой питаше за обувките от синсей,  дойдоха и отговарят на номерата. Бях поръчала пантофи 20 номер и са и големи, но ние сме на 18 номер. Даже едните маратонки са и 17. Като за цената си бих казала, че качеството им е супер...качвам снимки...

# 97
Йоанка и тя е дребка, преди 2 седмици беше 8.800.Хапва умерено.
Катеричка, желязото от значение ли е за апетита, предатои да пускам кръвни профилактични, може и да пусна информативно и за желязо, знам, че и Б12 е важен. От друга страна пък, гледам да не се вманиачавам излишно... ще видим.

# 98
Мале много са сладки тези розови апрески. 😍

Аз не се сдържах и метнах малкия в ерго раницата и направихме една разходка в парка. 😅

# 99
Ленка, така съм чела по фейсбук групи, други по опитни мами ме посъветваха. Давали са желязо, защото феритинът бил нисък и децата са започнали да ядат ( а са били злояди).
Разбира се, след изследвания задължително на доктор, ако има недостиг на нещо.
Много е мрачно и не спря да вали, а вчера така готино си тичахме, ходихме. ..
Ще умрем от скука с детето.

# 100
Благодаря, за инфото. Ние пък нашата раница я продадохме, не стои и в нея.
Да се стабилизира и ще излизаме пеша☺️Проблема е, че пред блока има две бездомни кученца, които ги храним и все след нас вървят, скъсиха и дистанцията, доближават се много до нас, но...ще се нагаждаме

# 101
Излизаме на разходка около нас и без количката. Обаче докато излезем от блока минават 30 Мин. То да поиграе с колелата на съседите, то да натисне всички копчета на асансьор, после идва ред на пощенските кутии и времето минало. Обикаляме пред блока и само иска да пипа на хората колелата или преследва деца с тротинетки.
С количка излизаме само ако ще ходя по магазините.

# 102
Хахаха, познато ми е това с копчетата на звънците и асансьора. Тези малки пристчета все искат да натискат там, последно като я пуснах навън искаше да пълзи, и накрая я вдигнах и я носих☺️

# 103
  • Пазарджик
Много дъжд се изсипа и при нас, и май няма намерение да спира. Искам и аз раница, но не знам колко ще стои в нея. Без количка не излизам, защото не иска да ходи в посоката, която аз искам и придвижването ни е сто часа.
И да си помрънкам...пак хремави. Баткото е и с темп...направо не знам какво да правя. Уж здравословно се храним, уж каляване - да ама ето пак. Малкия добре се храни, дори и днес. Като легне и кашлицата го събужда. А вече е отпушен носа. Как да ги извадя тез секрети отзад не знам.
Вашите деца отвиват ли се нощем? Вече е студено и моят човек не търпи нищо отгоре. Пак чувал ще трябва май май

# 104
  • София
Здравейте момичета. Пиша ви в тази тема с един въпрос. Тъй като сте най-скоро родилите които успях да изровя , можете ли да споделите дали някоя от вас е раждала в София в болница Вита , св.Лазар , Токуда. Ако имате наблюдения над тези болници много моля да ми пишете.

Много ви благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт