Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 739
  • 683
  •   1
Отговори
# 165
13-13,5 часа спи за денонощие. Според консултантите, с които съм говорила, това е ок. Има по-дълъг нощен сън. Буди се минимум 2 пъти напоследък. Мисля, че е заради зъбче. Едното изби вече, но е тръгнало и другото. Освен това сега има пак скок в растежа Head Band

# 166
Всичко зависи в колко ще си легне. Може да си легне в 8 и сутринта да спи до 8.30-9, но също така може да си легне в 10 и пак ще стане в 8.30-9.
Ако спи два пъти спи около 3-4 часа общо. Тази сутрин се успа и стана в 9.30 и нямаше време за 2 дремки и така през деня спа само 2.5 часа.
Общо за денонощието са около 14 часа, а в дните с 1 дрямка са около 15часа. Дефакто с 1 дрямка спи повече. Вечер не се буди, но и по принцип никога не се е будил, дори когато съм го хранела през 3 часа.

# 167
Нощният й сън е 10 часа. Все още се буди нощем по веднъж, но имаше и вечери, в които не се е будила. Надявам се да вървим към непрекъснат сън. Растат й успоредно много зъби - 3 или 4 на брой, предполагам, че има връзка.
През деня окончателно е на 1 дрямка, която варира от 1 час до 3 часа. Най-често спи около час и половина, 3 часа е спала 2 или 3 пъти в рамките на 2 месеца, да кажем.
Да кажем, че спи 12 часа общо.
Определено има зависимост от това кога ляга - ако е късно, става късно, ако заспи рано, сутрин се буди рано.

# 168
Нощен сън 10-11ч, дневен 2-3ч.
Този календар с чая от 2 години съм си го заплюла, обаче миналата година не можах да го намеря, а май и много бързо свършват. Къде стои в магазина знаете ли и кога ги пускат?

# 169
Нощен сън 10-11ч, дневен 2-3ч.
Този календар с чая от 2 години съм си го заплюла, обаче миналата година не можах да го намеря, а май и много бързо свършват. Къде стои в магазина знаете ли и кога ги пускат?
При чайовете е, лесно се порпуска.Голям е колкото стандартна кутия. Тези дни ще проверявам за календара на Балеа дали са го доставили вече и май и чай ще си взема. Има видеа( тези дето Катеричка препоръча) за няколко календара в нета за 2021

# 170
Да споделя: с ММ обсъждахме да си направим второ дете, за да може Ния да има братче или сестриче. Като цяло искаме две деца. Това би отложило плановете ни за местене в друга държава с 2 години. Обаче лошото е, че аз хич не искам да съм бременна. Grinning Предната ми бременност мина без никакви проблеми. Раждането също. В по-добра форма съм от преди. Не знам дали ще имам същия късмет с втората. Joy Това не са причини да нямаме деца, НО са мисли, които мен ме спират. Вие мислите ли за второ (или трето)?

# 171
Някой пъ няма кво толкова да се мисли. Аз съм в средата на 7ми с второто. Понякога колкото се отлага по трудно се навива човек.

# 172
  • Denmark
Да споделя: с ММ обсъждахме да си направим второ дете, за да може Ния да има братче или сестриче. Като цяло искаме две деца. Това би отложило плановете ни за местене в друга държава с 2 години. Обаче лошото е, че аз хич не искам да съм бременна. Grinning Предната ми бременност мина без никакви проблеми. Раждането също. В по-добра форма съм от преди. Не знам дали ще имам същия късмет с втората. Joy Това не са причини да нямаме деца, НО са мисли, които мен ме спират. Вие мислите ли за второ (или трето)?
Аз съм в същата дилема като изключим местенето в друга държава, защото го направих преди няколко години Sweat Smile + имах безпроблемно раждане, но много ме болеше и сега ме е страх.
Ако не се лъжа, искахте да се местите в Швейцария? Има ли и вариан първо да е преместването и след това второ бебче?

# 173
Момичета в Кидсо.бг страхотни намаления само от утре до 17ти! Но може днес да видите намаленията и да си ги сложите в кошницата.

Дълго време не се навивах дори за 1во по ред причини. Страхотна бременост, болезнено, но нормално раждане. въпреки това имах твоите притеснения за второ, Елоцин. Заради още куп причини не се решавах, докато един ден просто реших, че ще пробваме за второ. (И двата пъти забременях веднага.)  Е, не беше толкова хубава бременност, още по-болезнено раждане и усложнения с мен, но пък мина и замина. ММ винаги е искал много деца, но заради усложненията не му се рискува за следващо, на мен също.

# 174
Аз съм на 38, дърта съм за второ Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам братче за нея, но се опасявам, че моят не ми помага достатъчно.
Първата бременност беше супер, а с кърмене много бързо отслабнах.

# 175
Аз искам второ, ако имаме възможност и трето, но в момента едвам смогвам с работата, палавата дундичка, която е залепена за мен и просто не се виждам и бременна.
Иначе раждането ми беше изтощително, не ми беше лека бременността, но, както каза Хариста, мина и замина. Просто и с второто ако трябва да лежа от 4тия месец, не виждам как ще тичам след малката.

# 176
Ами хубаво е да са две. Някак по весело е 😂😂🤪🤪 просто няма време да е друго. Пример мога да дам с готвенето. Вчера правих палачинки, мишка ги яде с трушия/ зелени домати и чушки/, баткото с нутела, аз с мед, таткото със салам....😂🤪 Е разнообразие да искаш. И като се почне пране, готвене, миене .....веселба голяма. Лично време нямааа 🤷🤷‍♀️. Но пък как се гушка в батко и и каква обич само....заслужава си!

# 177
А съм едно дете и винаги съм мечтала за три деца. Цял живот съм страдала, че си нямах другарче. Даже до 18 години мрънках на нашите 😅 Сега обаче се замислям дали искам второ. Имах прекрасна бременност, родих секцио, но се възстанових изключително бързо. Освен това Борис е и послушен като цяло. Единственото нещо, което ме спира са финансите или по-скоро страха, че няма да се справим с две деца. Не искам да гледам децата си в огромни лишения.  Но ако питате приятеля ми сега щях второто да раждам 😅 Ще го мисля по-сериозно след една година, сега искам да поработя малко.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 14:37 от yanna777

# 178
  • Пловдив
Ох и ние искаме второ, но аз работя и мъжа ми работи, съответно малката не е на ясла и аз я гледам и лудвам.
Нямаме баби да помагат.
Обмисляме работа в чужбина за няколко години и се чудим преди или след местенето да е второто, та и ние сме май като Ellocin 😃 но аз по- скоро ще изчакам да сме в чужбина ( ако изобщо идем ) или ако няма да се местим, то тогава ще е за след 2-3 години второто.

Просто без помощ с две бебета и работа наистина не смятам , че мога да се справя в момента.

# 179
Със сигурност искаме второ (и евентуално трето, ама за него има време😃), напоследък все по-често го мисля, но може би около лятото ще предприемем действия. Притеснявам се и аз, бременността ми беше много лека, раждането беше секцио, тогава ми беше ужасно, като го гледам от днешна гледна точка не е било толкова зле. Още малко да порасне бъдещия батко (не мога да го възприема като такъв хич😃😃), 2,5-3г разлика мисля, че ще е супер. Не знам как бих се оправила с две, ама щом толкова хора се оправят значи може😃

Общи условия

Активация на акаунт