Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 295
  • 683
  •   1
Отговори
# 210
Моето момиченце е болно... Та се чудя да рискувам ли да я извеждам. Хем искам да подиша чист въздух, хем ме е страх да не се влоши, защото кашля много лошо.
При нас в детския кът може и без родител, няма контрол от никого. Но аз не я оставям сама, защото се катери навсякъде, буквално.

# 211
  • Denmark
И моят е болен...отново. Няма и 2 седмици откакто оздравя. Това с яслите ще се окаже много вярно.
Вчера единственото време, в което не е мрънкал или плакал, е 30 минути навън. Според мен ако са добре облечени, малко време навън е окей, пък и ги разсейва.

# 212
Борис е настивал 2 пъти до сега и го изкарвах за по малко навънка, разбира се с подходящо и по-топло облекло. Просто гледам да е на места без хора. Отрази му се добре и двата пъти.

# 213
И аз бих я извела, ако само кашля, но добре облечена. Ще избягвам местя, на които духа и задължително да няма хора.

# 214
Дори да е болно, една разходка само може да го освежи.
Вече споменах в една друга тема, но на моя калпазан му слагам един шал който е зашит отзад и го нахлузва като  поло яка. Така седи сгушен в него и диша през него.

# 215
Момичета вече незнам какво да правя мойто момче. Всеки следобеден сън и през ноща се налага да махам и слагам нови завивки, чаршафи, и да го преобличам. Отпред е целия мокър, защото спи по корем. Памперса му отзад е напърно сух а отпред е като бомба:joy:.
Незнам какво да му слагам пробвала съм някилко вида памперс гащи и резултата е същия.

# 216
cecinka а пробвала ли си с по-голям размер гащички? Дърпаш ли дантелките отстрани?

# 217
  • Пазарджик
Момичета вече незнам какво да правя мойто момче. Всеки следобеден сън и през ноща се налага да махам и слагам нови завивки, чаршафи, и да го преобличам. Отпред е целия мокър, защото спи по корем. Памперса му отзад е напърно сух а отпред е като бомба:joy:.
Незнам какво да му слагам пробвала съм някилко вида памперс гащи и резултата е същия.
Цецинка, да не би в размера да е проблема, Да е по-голям оттколкото трябва?

# 218
Ползвам Памперс комфорт фит вечерно време и съм доволна, но няма памперс който да издържа повече от 7-8 часа, ако детето пишка повече.

# 219
  • Denmark
Либерия комфорт държат на Ричард 11 часа като пие 2 шишета.
Да не би малкият да сочи нагоре в памперса? 🤣

# 220
Тези ли имаш предвид?
Идват доста скъпи.

# 221
И при нас два дни е пране на чаршафи и дрехи, но е период. С баткото също имах подобно изживяване за повечко време. Както никога не бях имала проблем с пелените, изведнъж просто почна да мокри всичко, няма пълен-празен, малък-голям, гащи-пелени... всичко преливаше, пропускаше. Та Цецинка, сменяй пак размери 2
, видове, побутвай го да се завърта в просъница. То и подложки да сложиш ако се върти ,ще го събере.....съчувствам ти.
Rr3, чак днес успях да направя десерта, ама аз не обичам крем карамел и сложих половин доза и почти не се вижда крем. Пък че и имах половин пакетче стари бисквити и сложих и тях... хахаа Не е лошо на вкус, но предполагам ,че ще е по-хубав с повече крем( особено ако се харесва)

# 222
  • Denmark
Тези са, да. Честно казано на датския пазар съм виждала само тях и лидълските, както и евтини версии на марките на магазините. В България пробвах Пуфис и Памперс и изобщо не ми харесаха.

# 223
И на горе да сочи и на долу пак същата работа Joy. Пробвах и различни размери някои марки 5-ца му е добре, на други са му малки. Сега е на пампер гащи 6-ца.
През ноща го сменям и пак се мокри. Голямо шило е. Слагала съм го поне на страни да спи, но пича изръмжава в съня си пак се обръща по корем.
Либеро са скъпички но сигурно ще взема да ги пробвам само за през ноща..

# 224

Хумус от тиква. По рецептата на първата страница, за нас с подправки за малката без никакви подправки. Топка кюфтенца в него. Хареса се.

Общи условия

Активация на акаунт