Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 246
  • 683
  •   1
Отговори
# 555
Аз взимам от едно малко магазинче нашите памперси. Взимам молфикс 5- ца, гащи, 48 бр. за 13, 50 лв., просто няма такава цена 😂
Мокри кърпи за 1,20 лв. - 72 бр....

# 556
Аз взимам от едно малко магазинче нашите памперси. Взимам молфикс 5- ца, гащи, 48 бр. за 13, 50 лв., просто няма такава цена 😂
Мокри кърпи за 1,20 лв. - 72 бр....
Аз от бебе борсата в квартала взимам същите гащи на молфикс 5ца на 14,50 но + мокри кърпички пак на молфикс, като промо пакет са

# 557
Аз нямам много късмет с пелените. Купувах от едно момиче, което внася малко бройки от Англия. После Брекзид......после от един магазин, който внася на едро, но там също проблеми. Бавеха поръчки, все този номер, който искам го нямаше. После намерих две други ....единия имаше само една бройка от това, което искам , а другия ...явно бяха под карантина собствениците или нещо друго ,защото повече от месец е отвориха магазина.....та издебнах промоция на Лупилу в Лидл и се запасих. Сега си мисля дали пак да търся Мамиа или да пробвам тези от Кауфланд....някой ползвал ли е Бевола? Май така де казваха?

# 558
Harista, аз бях по същия начин с памперсите. Вече почти никъде не мога да намеря Мамиа, или Литъл ейнджъл, ако има някъде, няма номер. Тази седмица взех на ДМ, да пробвам, много ми допаднаха, едно кашонче 76бр,е 26лв(на 4+сме),последно като вземах Литъл ейнджъл бяха на 21лв, а Мамията 19лв.

# 559
През деня му слагам Молфикс 5ца гащи, купувам ги от един магазин в Красно село за 14-15 лева, в дм на софийски също са на добра цена, но не видях дали имат 6ца. Само за сравнение Молфикс в лили са над 20 лева пакета. А за през нощта му слагам Памперс гащички, но вече почнаха да пропускат и поръчах от емаг 2 кашона по-голям размер. Преди ги поръчах на 60 лева кашона, сега ми излязоха по 50 лева.

# 560
Аз вчера за сефте поръчах от емаг гащички премиум кеър, обикновено купувам от sopharmacy по 22лв. пакета. Тези сега от емаг с доставката и всички глупости по наложения платеж излизаха по 13 лв. пакета. Ще видим като качество дали ще са по - различни.

# 561
  • Пловдив
От самото начало сме само на Памперс премиум кеър и след това памперс гащички. Никога не съм имала оплакване с тях и така и не се реших да ги сменя.
Като беше на два месеца пробвах Пуфис, но като че ли много спарваха и не ми допаднаха.

# 562
От Мамиа хич не бях доволна, аааадски пропускаха, само го преобличах... От молфикс също. Ние доста харесахме памперс пантс от емаг, по принцип ги взимаме за 60 лв 177 бройки, но вчера бяха за около 50, та взехме доста 😂 Никога не са ми пропускали, ние сме още на четворка, 10.5 кг е, а яде като за трима, но много ака 😃 И дивее, разбира се.

Взех му някоя и друга играчка, че много рядко му взимаме. Бясна съм, 10 дена не можем да излекуваме висящия сопол, натровихме го с какви ли не глупости и пак не е напълно ок. Предния път пак сополи, кашлица, разстройство и повръщане си мина от самосебе си и беше на пушка след 10 дни...

Аз да се похваля, 2 нощи спи по цяла нощ в неговото си креватче 😂🙏 Обичайно записва късно, към 21 часа и се събужда 6-7. Има 1 сън, от 12 до към 2-3, спазваме режима в яслата. Хайде, лека нощ от мен, че допускам, че щом се похвалих, ще е тежка нощ 😂

# 563
Agi82, Little angels не съм виждала от година , там от където пазарувам.
ДМ ползвах с баткото, с Бухта още не съм ги пробвала. Сега ще дебна, където има промоции в Лидл, ДМ и Лили.
Днес пак беше ящен ден, добре че количеството не беше много. Бухта яде хляб, риба, манджа от прясно зеле, салата зеле, карфиол, морков, маслини, мед, елда със сирене, краставица, лимон, открадна от батко си саламче от пицата, хапна няколко бобчета от баща си........може и друго да има,ама то едно  ли е...... Някой път се изненадвам какво желание има да опитва, мислех че по-лакома от мен в това семейство няма хаххаха Тя ме води по точки.

# 564
ММ е решил да отказва Ния от нощното хранене. Аз го правя плавно, но той няма търпение. Та тази нощ очаквам будуване над 2 часа. Ще взема да се преместя в хола, ако се случи така. Grinning

# 565
Да чукна на дърво, при нас вече няма нощно хранене. Стана от само себе си. Нищо специално не сме правили, просто спря да се буди за ядене. Сега и да се събуди и да го нахраня, пак ще будува, така че изобщо не го храня нощем.
И аз тази нощ съм в хола. Той затова спи като пън Joy

# 566
Момичетаааа, чета ви всяка вечер, но нямам сили да си събера мозъка и да пиша.
Та да се включа по темите: абсолютно по същия начин като Lore.lay никога не съм сменяла Premium care. До онзи ден бяха памперси, сега вече сме на гащички, 6ца. Доволна съм и не сменям.
Нощно хранене няма от много време. Нищо специално, просто веднъж-два пъти ми отказа или пи много малко, което ме наведе на мисълта, че не се буди от глад. На мен проблема ми е вечер - след обилна вечеря+плод за десерт, след час си търси млякото. Давам й 150 или 120 мл. и след това заспива. Не знам навик ли й е....или си дояжда, но определено ми се иска да го махнем вече това АМ. Педи каза "Давайте, докато си иска", но това беше преди 3 месеца. Сега забравих да я питам.
За имунитет можете да давате по 1 капка клеева тинктура всеки ден. Питах изрично педи, тя каза дозата и че може. Така че, ако желаете и детето няма алергии (в такива случаи може би е добре да консултирате с лекар), давайте смело. Аз лично почвам от утре.
А как ми се пътува, където и да е.....ама айде да не отварям тема, че ми се реве.
Стана дълго. Бъдете здрави всички!

# 567
Скоро бях на консултация и ми казаха ако иска да пие мляко да му давам, но вече да го заменям с прясно мляко.
Какво имате предвид нощно хранене? Моето зверче пие сутрин към 6.30. За целия ден пие 360мл разделено в 3 бутилки по 120мл.

# 568
Имаше период, в който нощно време Борис се будеше по 3-4 пъти за мляко. Какво ли не опитвах да го махна и просто се отказах в един момент. В крайна сметка той започна сам да си маха едно по едно млеката без аз да се намесвам по никакъв начин. Сега се буди 1 път, но не всяка вечер, та си мисля че скоро ще си махне самичък и последното мляко.

Вчера го водихме на контролен преглед при уролога, каза че всичко е наред и кремчето много е помогнало. До втория му рожден ден трябва да сме приключили със забелването изцяло.

# 569
  • Denmark
Май в България не дават подобни съвети с прясното мляко. Иначе и тук така ми казаха и аз му давах за кратко, но сега сме си пак на АМ, заради витамините искам да му давам все още.
Ричард всяка нощ се буди за хранене между 1 и 4 пъти, но пие по няколко глътки и заспива понякога, друг път следва будуване. Ужасно е.
И ние стигнахме до спешното онзи ден вечерта, но слава богу вече си прави белите и е по-добре. И отново има ушна инфекция.
1 година не ми се беше изкашлял веднъж, сега нещо му има през седмица...

Общи условия

Активация на акаунт