Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 918
  • 746
  •   1
Отговори
# 225

И малко клюкини под чертата

Не знам колко е вярно, но тази на снимката, с която говори Акън била мениджъра му - Гюнфер.

Декора за снимките е почти готов

И накрая гледка от прозореца на хотела, в който е отседнал екипа

PS. И естествено в нищо не съм сигурна. Е поне гледката е 100% от Амасия.

Да, мисля, че е точно мениджърката му. По мрежите се коментира, че стояла до него като стража и много се радват, че е толкова ангажирана с любимеца ни. Предният мениджър не знам кой е бил, но никаква работа не е вършил. Коментира се, че точно тази жена е направила възможни всички интервюта през изминалите месеци и е правила активен PR за Акън. Реално на нея точно това е работата й и явно си я върши добре. В профилът й видях снимки на още един известен артист и често сравняван с Акън - Керем Бурсин. Може би и на него е мениджър, но не се зачетох. Това на снимката е семейството й.

На първата снимка с част от декора се казва, че това било мястото на което Джамал водел дъщеря си на балет. Ще видим дали е вярно. Радвам се, че напредват и скоро ще видим първи епизод. Дано ни впечатли....

# 226
Дени, отървахме се засега от мениджъра на Ебру, Абдулах май се казваше, до главите ни дойде Гюнфер на Акън. Аман от тези мениджъри. Ако бъркам имената, извинявам се предварително, аз и без това трудно помня имена, а тези на всичко отгоре са и увъртени.

Pink Dress, ето и потвърждението на разсъжденията ти, които аз също споделям. Миран отиде да се извинява и да търси прошка.

-   По- добре да беше жива, майко. По- добре да беше жива. Вместо да седя на тази студена надгробна плоча… щях да седя на твоите колене. Щеше да ме галиш по косата. Щеше да кажеш: ‘’Ще мине, сине’’. Казах, когато дойдох миналия път… Сърцето ми не е изстинало. Намира се насред огъня, който сам запалих, майко. Изгорях. Свърших. Как да живея с тази болка, когато дори не мога да дишам?

Виж. Ето тук. Точно тук е пепел, майко! Посегнах на живота на невинен. Една ръка ме е хванала за гърлото и не ме пуска. Това, което направих, не ми дава да спя, не ми дава да се усмихна,, но не ме и убива, майко. Аз съм наказан. Аз съм в чистилището, майко. Не живея. Не умирам. Майките обикновено прощават на децата си, каквото и да са направили. И ти ми прости, майко. Прости ми, моля те. Защото сърцето ми не слуша разума. Прости ми, майко.

# 227

-   По- добре да беше жива, майко. По- добре да беше жива. Вместо да седя на тази студена надгробна плоча… щях да седя на твоите колене. Щеше да ме галиш по косата. Щеше да кажеш: ‘’Ще мине, сине’’. Казах, когато дойдох миналия път… Сърцето ми не е изстинало. Намира се насред огъня, който сам запалих, майко. Изгорях. Свърших. Как да живея с тази болка, когато дори не мога да дишам?

Виж. Ето тук. Точно тук е пепел, майко! Посегнах на живота на невинен. Една ръка ме е хванала за гърлото и не ме пуска. Това, което направих, не ми дава да спя, не ми дава да се усмихна,, но не ме и убива, майко. Аз съм наказан. Аз съм в чистилището, майко. Не живея. Не умирам. Майките обикновено прощават на децата си, каквото и да са направили. И ти ми прости, майко. Прости ми, моля те. Защото сърцето ми не слуша разума. Прости ми, майко.

Честно да си кажа, тези разговори с умрели ми идваха малко в повече. Не знам, аз ли съм прекалено земна, или защото не познавам турските традиции, но наистина не разбирам, какво е това да искаш прошка от умрял. Знам, че в живота много хора отивайки на гробища се обясняват на починалите си близки, но в сериала все едно Миран очакаваше отговор. От умрял писмо дето се казва....Да, думите са много силни и затрогващи, но изречени на една надгробна плоча. Всичко това трябваше да бъде казано на Рейян, на не на един камък. Той нито ведъж в първи сезон не изрече думите "Прости ми", "Грешен съм", "Нараних те" и т.н. На мнение съм, че прошка се иска и се дава докато човек е жив. После няма никакъв смисъл, освен да залъгваш съвестта си.

# 228
Много си си добре, Дени. Това е нещо, което всеки прави както го чувства, не е до традиции. На мен лично не са ми идвали в повече тези сцени, там Миран се разкриваше целия, ако не бяха тези разговори на надгробния камък нямаше да разберем какъв е Миран в действителност, а именно добър човек със съвест, но показан му грешен път. А прошката, която търсеше той, не е като да кажеш ''извинявай''. Първо трябваше той да си прости, а после да търси прошка от Рейян. Той и затова онази нощ при колибата каза ''извинявай'', а не ''прости ми'', защото все още не си беше простил.

В този момент на Миран отново му се беше предоставила възможност да каже истината, че е женен, но отново не се възползва. А тези думи на Рейян - На теб ли се падна да ме спасяваш? - всеки път като ги чуя, си представям Азат, Фърат и Миран събрали се около една купа и си теглят късметчета, и хоп  Миран си тегли - спасяване на Рейян.

-   Винаги вярвах в приказките. Чаках чудо. Мислех, че той е моето чудо. Но той не беше нищо, освен лъжа. Аз ще бъда щастлива. Взех правилно решение. И най- правилното е това. Азат ме обича.

-   Какво търсиш тук?
-   Теб.
-   Откъде знаеш, че ще изляза?
-   Знам всичко за теб,  Рейян.

-   Откъде знаеш?
-   От тук.
-   Ти нищо не носиш тук. Това място е по- студено от лед. Ако беше направил всичко със сърцето си, нямаше да бъдем сега в това положение. След всичко лошо, което направи, още се опитваш да ме купиш. С какви очи се явяваш пред мен?
- Виж , Рейян, не съм имал такова намерение. Когато дойде в офиса, беше в такова състояние… Направих това, за да те спася, Рейян.
- На теб ли се падна да ме спасяваш? Ти си причината да съм в това състояние.
 Ти си причината да съм в това състояние.

-   Не се отказвай така от мен. Трябва да поговорим.
-   Добре, да поговорим. Но ще говорим истината.
-   За каква истина? И така знаеш всичко, Рейян.
-   Истината за теб. Говори. Хайде, кажи. Нямаш ли какво да ми кажеш?
-   Нямам.

-   Тогава няма за какво да говорим. Върви си сега оттук.
-   Не ме гледай така. Кълна се много е трудно. Когато ме гледаш така, виж, точно тук се забива нож.

-   Сам си отворил всяка рана в сърцето си. Аз не съм твоето лечение. Няма да стана твоя половина.
-   ‘’Няма да стана твоя половина’’

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:21 от cvetansk

# 229

[/b]Ти си причината да съм в това състояние.[/b]

-   Не се отказвай така от мен. Трябва да поговорим.
-   Добре, да поговорим. Но ще говорим истината.
-   За каква истина? И така знаеш всичко, Рейян.
-   Истината за теб. Говори. Хайде, кажи. Нямаш ли какво да ми кажеш?
-   Нямам.

-   Тогава няма за какво да говорим. Върви си сега оттук.
-   Не ме гледай така. Кълна се много е трудно. Когато ме гледаш така, виж, точно тук се забива нож.

-   Сам си отворил всяка рана в сърцето си. Аз не съм твоето лечение. Няма да стана твоя половина.
-   ‘’Няма да стана твоя половина’’
[/center]

Боже, какъв глупак! Толкова възможности имаше да признае истината, но сценаристите не се възползваха от нито една. Така и не разбрах, защо настояваха Рейян да му покаже снимката малко по-късно. Много исках да чуя как Миран си признава за този брак, с какви думи, емоция.....после беше лесно, той само разказа за брака. Това не беше признание. Когато следях епизодите не мислех толкова много върху случващото се, даже си спомням, че в тази сцена обвиних Рейян в жестокост. Ядосах й се, че не зачита разкаянието му. Сега обаче виждам, че в няколко поредни епизода Миран само демонстрира разкаяние без изобщо да си дава сметка, че го прави заради себе си, а не заради Рейян. Той продължава да я приема, като завоевател, все едно я е спечелил, но малко е объркал играта и тя просто се сърди. Нито веднъж не я чу наистина. Чуваше баба си, собствените си мисли, сърцето си, останалите, но нито веднъж не чу Рейян. Слушаше, но не чуваше....типичен мъж Joy

Истината обаче може да бъде скривана за кратко, но накрая винаги се показва. Затова мен не ме интересува какво е сега, а какво ще бъде утре....понякога видимото не е това което е в действителност. Даже и Миран го казва....

# 230
Цитат
На мнение съм, че прошка се иска и се дава докато човек е жив. После няма никакъв смисъл, освен да залъгваш съвестта си.
Дени, в конкретния случай, Миран имаше нужда да поиска прошка от майка си, защото не можеше да се откаже от любовта си към Рейян, момичето, чиито баща се е изгаврил с майка му и я е убил, и сякаш предаваше паметта на майката, към която е дълбоко привързан. Азизе не случайно умело и настоятелно го манипулиране точно по тази струна особено в кризисните моменти. По същата причина му даде и пръстена с кръвта на Дилшах, точно преди сватбата, разбирайки за увлечението му към Рейян. Постара се добре да го подкове, за да не се разколебае и да не се откаже. За прошката към Рейян, Цвети добре го е написала.

Да ви кажа подразни ме изказването на Рейян в кабинета пред Миран "- отново ме унизи в очите на дядо ми." Моля, пред кого те унизил, пред този дето те няма за нищо, и нееднократно те пребива. Да беше казала унизи ме пред семейството ми по бих го разбрала.

Цитат
-   Ти си истински наследник на рода Асланбей, г-н Миран. Само че баба ти неправилно ти е разказала за нас. Шадоулу няма да склонят глава пред Асланбей нито заради дългове, нито ще се съгласят на предложението на такъв безчестен човек, като теб.
Крадеца вика дръжте крадеца, тръгнал Насух да ми говори за чест/честност, той дето беше готов да убие обичното дете на сина си. На мнение съм, че отказа на Миран, не толкова заради Хазар, а защото не му се искаше да даде каквото и да било особено, нещото, което врагът им иска така силно. По-добре мъртва отколкото в ръцете на врага. А да не напомням че Джихан знаейки после какво ще се случи с Рейян преди сватбата с Азат, беше склонен да си затвори очите само и само синът му да не вземе вече опетнена жена. Боже какво семейство.

# 231
Добро да е неделното утро и лежерен денят за всички, които пишат, споделят и четат в това прекрасно виртуално кътче! ☕🌞🍁🌾

Момичета, малко "позабегнах",  но Ви четях и чинно си следвах преговора.
Изказали сте и мои мисли.
Специално за последната сцена - Миран на надгробната плоча на майка си. Той имаше нужда да излее целия огън, който бушуваше в него. Къде, по-добре от в скута на майка си - тя къде е. Наистина от гроб прошка се не взема, но той от както се помни, неговата майка е на това място.
Миран не веднъж, когато му е било най-тежко винаги идваше до мястото, където е майка му и си изплакваше болките. Той си я имаше за Светица. И затова, аз специално се издразних, че сценаристите я възкресиха, така нелепо.....но, сценаристка му работа.
По повод, възможностите на Миран да разкрие всички лъжи, до последната и да поиска прошка наистина от Рейян - да, пропусна много. Прави сте, че той трябваше и първо на себе си да прости. Но, пък как да си прости от раз, като е възпитаван от малък в други ценности? И в развоя на историята, той започна да проглежда и да се учи на добродетели от Рейян.

На път за Сета....
https://www.facebook.com/102616302204154/posts/107817985017319/

https://www.facebook.com/inturkey3/videos/3176545149256263/?app=fbl

https://www.facebook.com/102616302204154/posts/107696551696129/

И малко от нашите красотички :

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 08:54 от Stella2021

# 232
Здравейте, в неделя!

За добро утро, нагледно описано преживяването й... Миран не чуваше думите й, затова Рейян нагледно му описа проблема им. Сега когато съм изгледала целия сериал и знам развоя на всички събития, ми стана някак жал за Миран, когато разбра, че той е бил целия й свят.., за безграничното доверие, което Рейян е имала към него.., тук той усети с пълна сила какво е изгубил. Но пък и Миран си е Миран ''Какво трябваше да направя?'', странен въпрос, на който да чакаш и отговор на всичко отгоре.

-   Защо ме доведе тук?

-   Нали се опитваш да обясниш, че не си правил нищо за конфискуването. Дали ще конфискуваш или не, вече нищо няма да се промени, Миран. Разбери. Погледни там. Виждаш ли? Руини.
-   Рейян, недей.

-   Проблемът ни е именно тук, Миран. Можеш ли да възродиш отново от пепелта тази колиба? Можеш ли да върнеш онова утро? Точно тук. Точно тук, ако се беше обърнал и погледнал…
-   Теб…
-   Казах,че не ти, а аз ще говоря.
-   Моля те, Рейян. Моля те.

-   Доведох те тук, за да видиш със собствените си очи какво ме накара да преживея. В това утро… докато се отдалечаваше и изчезна от погледа, вътрешно имах надежда. Казах: Той ще се върне, Рейян. Ще се върне. Миран няма да те изостави. Направи грешка, но ще се върне. Казах: Няма да си тръгне. Не знам колко съм седяла на тази леденостудена земя. Но ти не се върна. Не се върна. Не се върна.

-   Ако се бях върнал… би ли простила?
-   Бих простила.
-   Но после се върнах…

-   Закъсня. Бях толкова сигурна в теб, Миран. Мислех, че си планина. Че мога да се опра на теб, че ти ще ме защитиш. След татко, само на теб. Дори само на теб… Когато те обикнах в моя свят остана само ти. Но в онова утро ме научи повече на никого да не се доверявам. Всичко свърши тук. Свърши, когато обърна гръб и тръгна. Аз изгорих всичко тук, а ти остана вътре. Ето в какво ни превърна. В пепел.

-   Какво трябваше да направя? Кажи нещо. Какво да направя?
-   Трябва да излезеш от живота ми. Защото никога повече няма да ти се доверя.
-   Не мога да изляза. Не мога да изляза.
-   Както си тръгна в онова утро, без да погледнеш назад. Отново така ще си тръгнеш.
-   Не мога да си тръгна. Не мога да си тръгна от теб.
-   Но аз си тръгвам.

Скрит текст:

-   Рейян. Рейян, не го прави.

Рейян, не ни причинявай това.

Не ни причинявай това.

Не ни причинявай това.

Понеже никой не ме е редувал, ще се допълня тук с малко клюки

. Гримьорът Седа Атик се присъедини към екипа. Преди това е работила по поредицата Hercai.

От 15 до 30 октомври ще се снимат в Амасия, квартал Узевлер, където ще бъде заснет епизод 1. След това снимките ще продължат в Истанбул. Екипът ще остане в Apple Palas.

Очаква се сериалът да излезе през ноември.

Подготовка за снимките/ заснемане

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 12:16 от cvetansk

# 233
Тази сцена много ми харесва и най вече съпоставянето преди и след. Да Рейян го доведе, за да му покаже и обясни нагледно проблема м/у тях, след разговора й с Фърат и с ясното съзнание, че Миран ще продължи да упорства. Спомням си след излъчването на тази серия имаше разделение м/у зрителите, че постъпката й е по-скоро за да му го върне и той да почувства същото, което и тя, но не беше така.

Рейян й Акъз

Да не пренебрегваме и мистър Акънозу, в различните му образи,
докато чакаме новото попълнение - Джемал.

# 234
За мен, това, че Рейян го отведе при колибата, никога не съм го приемала като един вид да му го върне. Но на нея не й остана друг изход, Фърат се замеси да говори с нея, използва сестра й, за да я измъкне от конака, Миран меко казано поиска да я купи, Гьонюл и тя се появи на прага на конака Шадоулу. На Рейян не й остана никакъв друг изход, освен да му покаже защо не иска да е с него.

Този момент го слагам заради Есма и заради кутийката със съкровища на Миран. Винаги, когато гледам този момент Есма оставя горчив привкус в устата ми. Как само извъртя поглед на страданията на Миран , продължи и го остави зад гърба си, въпреки, че знаеше цялата истина, как съвестта й позволи да стои и да гледа страданията на детето, което наричаше ''синко'', а той нея ''майко Есма''. А Миран, колко прилежно беше скрил всичките спомени свързани с Рейян...

-   ‘’Можеш ли да върнеш онова утро? В онова утро… докато не се отдалечи и не изчезна от поглед… вътрешно имах надежда. Казах си: Ще се върне, Рейян. Той ще се върне.
-   А ако се бях върнал, би ли простила?
-   Бих простила.
-   После се върнах.
-   Закъсня.’’

-   Ага, трябва да поговорим. Днес направих нещо.
-   Какво си направил, ага?
-   Говорих с Рейян.
-   Какво си направил? Кога?
-   Днес . На обяд.
-   Значи затова е дошла тук.
-   Рейян е дошла тук ли?
-   Отведе ме при колибата. Там, където са развалините.
-   Ага, тази работа приключи. Откажи се. Откажи се. Няма да върнеш вече това момиче. Тя няма доверие в теб. Няма да удържиш до себе си този, който е загубил доверие в теб. Няма надежда, ага. Свърши.
-   Няма да свърши. Няма да свърши.
-   Говоря ти като приятел. Откажи се.

- ...

-   Ако аз поговоря… Ако аз поговоря, ще ми повярва. Ако аз поговоря, ще ми повярва. Ще ме изслушаш. Ще ми повярваш.

Малки клюки

Акин с мениджъра Гюнфер на снимачната площадка

Първи снимки от заснемането на ''Игра на моята съдба''

Скрит текст:

Много съжалявам, че политиката на Боздаг се основава на пълната тайна. Не се разрешават снимки от сета и изнасяне на информация, освен официални интервюта. Ето една случайна изтървана снимка от снимачната площадка на Destan

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 16:13 от cvetansk

# 235
По повод Есма и това че е противоречив образ, коментирахте го преди време, важи с пълна сила, че човек за децата си прави всичко и е способен на всичко, въпроса е до къде може да стигне и има ли граници. Азизе е живият пример до къде стигна в името на безмисленото си отмъщението по умрялото й дете, колко хора повлече. Есма си измиваше съвестта със страхът да не загуби Фърат или да не му навреди Азизе. Обичаше и ценеше Миран, но той все пак не й беше роден син. Джихан си затвори очите за планираното убийство на детето на брата си, само за да отърве сина си от брак с опетнена жена, която дори не беше влюбена в него. Изобщо примери в това дизи доста. Ами Насух, знаейки какво ще причини на любимият си син, как му позволи съвестта да планира убийството на Рейян, па макар и да не е родна, знаейки колко Хазар обича това дете.  Затова харесвам образа на Фърат, разбирайки истината за лъжите на Азизе, се опита за отвори очите на Миран, упрекна родната си майка, че толкова години си е затваряла очите за истината и е обрекла Миран, когото нарича сине на гибелен край, ставайки съучастник на Азизе. Дори да му е родна майка ясно и гласно изрази позицията си и си тръгна от нея.

Цвети, сега видях че си допълнила поста с нови кадри от снимачния процес между Оикю и Акън, изглежда се карат. Ако Миран гонеше прошка и изкупление от Рейян, то Джемал май след като е напуснал семейството си и се е събрал с по богата жена, бягайки от отговорностите на бедното им семейно битие, после май ще търси изкупление и прошка от Асие. Да видим какво ще измислят сценаристите.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 16:51 от daniela1504

# 236
Цвети 🌹
Да, за Рейян, това беше последното, което трябваше и нагледно да му обясни, за да разбере Миран.
За Есма - добра, кротка, жестоко пострадала, но вземата под крилото на Азизе. Колко е трябвало да премълчава в живота си в името на детето си. Съжалявах я, но имаше моменти в които, премълчаването на толкова важни истини не можех да ги приема.
Да, тя се отнасяше майчински, както с Фърат, така и с Миран, така и с Гьонюл. Но, за писмата от Дилшах, които е крила толкова години от Хазар.....не можах да го възприема.
За кутийката със скъпоценностите, които Миран е пазел с такава любов.....И, тук си проличава любовта, която се е загнездила в сърцето му още от първия миг в който той видя Рейян....и тук борбата, която той води вътре в себе си от самото начало. Запазил шноличката, камъчето в което тя се спъна, преди "сватбата", думите, които каза на баба си в хотелската стая, че може би по друг начин, трябва да отмъсти....
Вечерта, след сватбата - в колибата - дългото умуване и не смеене да посегне....преди да докосне пръстена на майка си....Сутринта, когато си тръгна и остави Рейян на студената земя..твърдо вървейки си повтаряше : Свърши, Свърши, не се обръщай....но, накрая се обърна и сълза потече по бузата му. Да и това, беше моментът, когато той трябваше да се върне......След това, вечерта, когато разбра от Фърат за пожара в колибата - по най-бързия начин отиде там.....
За мен, Миран си обикна Рейян от първия миг, но това пусто отмъщение, което му бе втълпено от най-ранната му възраст......
Ааах, Азизе......

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 16:55 от Stella2021

# 237

Този път са истински кадри от снимачната площадка. Тук може да видите и видео https://www.instagram.com/p/CVIa3-sI12A/?utm_medium=copy_link

# 238
Даниела, да допълних го. Хем казах, че ще гледам Destan, ама там където гледам върви инфо паралелно за двата сериала и то грехота да не го донеса и за всички нас. То се видя, че Destan няма да имат снимки от снимачната площадка, голяма тайнственост, голямо нещо. Ами да пуснат и те нещичко за нетърпеливите като мен.
Да, този път Джемал/ Акън ще обърне гръб освен на жена, ами и на две деца.

При първото гледане си казах - ами заслужава си всичко, а сега като правя гифките и го гледам как стои като бездомно кученце пред вратата, чак ми става жално. Заради приумиците на Азизе, Миран дълго време си плаща за това отмъщение, което извърши.
Стели, Миран, че я обикна от първия път, когато я видя съм много съгласна. Той тогава дори не знаеше коя е. След като Фърат му каза, от него момент започна една борба на любов и отмъщение, вътре в него. Въпреки, че предпочете отмъщението, което му беше вменено като негов дълг в живота, той все пак е решил да си запази и съхрани спомена за любовта (макар и в стара дървена кутийка), чувство, което му беше непознато, но пък изпълваше сърцето му.

-   Той все още чака пред вратата! Безсрамник! Какво правиш тук? Аз не ти ли казах повече да не ходиш след дъщеря ли? Не те ли изгоних от тази врата? Толкова ниско ли падна? Какво правиш още тук? Махай се оттук! Кълна се, ще те довърша със собствените си ръце!

-   Не мога да тръгна. Трябва да видя Рейян.
-   Господи, спаси разума ми! Искал да види Рейян… С какво право ще се виждаш с Рейян? С какво право ще говориш с дъщеря ми?
-   Не знаех за запора на имуществото.
-   Какво? И какво. Като не си знаел? Какво. Като не си знаел? Ти изгори душата на това семейство! Душата! Ти унищожи живота на дъщеря ми! Изтръгна всички мечти от сърцето й! ти отне надеждата на дъщеря ми! А сега си дошъл и казваш, че не си знаел за запора. Какво ще стане, като не си знаел? Какво ще стане, дори да вземеш цялото ни имущество? Задъхваш се от това зло, което направи, нали? И твоето лице не се усмихва. Очите ти не знаят сън… Нито на земята си, нито на небето си, нали, Миран Асланбей?

-   Ще говоря един път с Рейян.
-   Как може жена като Дилшах, да има такъв син като теб, умът ми не го побира? Твоята майка беше най- добрият човек на света. Ако тя беше жива… Ако беше видяла всичко, което ти направи… Ей Богу, нямаше да те нарече свой син! Нямаше да те благослови!
-   Не смей да произнасяш името на майка ми с мръсната си уста!

-   Някой ден ще научиш истината. Ще научиш всичко, което сториха на майка ти. Тогава ще се чувстваш хиляда пъти по- зле, отколкото сега. Но аз няма да ти простя и тогава. Нито аз ще ти простя, нито дъщеря ми ще ти прости. За теб няма прошка, Миран Асланбей! Сега се махай от вратата на дома ми.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 18:20 от cvetansk

# 239
Акън е без брада.....или аз не довиждам?

https://www.facebook.com/102616302204154/posts/108537044945413/

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 18:53 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт