Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 928
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Той Хазар първо му се ядоса като го видя, че виси пред дома им,
но после забелязвайки в какво състояние е май откровено го съжали.
Да допълня и музикалното оформление от тази сцена, заедно с превода, за който благодаря Цвети.

Откакто ти си тръгна
Човек си сипва толкова ракия, колкото са проблемите му.
Ако спомените ти не са колкото чаша за двойна ракия,
остави малките сълзи в някой ъгъл на масата.
Добър апетит!

Толкова ми е тежко
откакто ти си тръгна от мен.
Кожата ми се сърди на кожата ми,

Имам едно страдание, стана на хиляди парчета.
Потекоха сълзите ми, стана наводнение.
Лятото ми се обърна, стана зима.
Откакто ти си тръгна от мен.

Толкова ми е уморено,
изсъхнах, паднах от клона си.
Сякаш духът ми излезе от душата ми

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 20:19 от daniela1504

# 241
Даниела, много Благодаря за песничката. Страхотна е.
Стели, не знам дали си кьорава или не, но и на мен така ми се струва.

На Хазар му стана мъчно и защото той е син на Дилшах, а и може би кръвта също е говорела. Но той си го каза и на Азизе в Урфа, че му е жал за Миран.
Те Хазар и Азизе колко пъти онемяваха пред силата на любовта им. Колко пъти се каза - не може, такава любов не съществува. А Миран изуми всички, дори Фърат, който му е като брат не проумяваше, но пък му помогна с отвличането.

-   Ага, спри вече!
-   Колко дни минаха, ага! Колко дни минаха, откакто не съм виждал лицето на Рейян! Ще полудея! Кълна се, ще полудея!
-   Миран, спри за момент! Спри, спри! Спри!

-   Много съм безпомощен, ага! Какво ще правя? Нито на земята, нито на небето съм. Вътре в мен е такава болка… Прелива, набъбва. Дъхът ми спира. Искам дните да минават… искам времето да минава… но всяка сутрин събуждайки се, е още по- силно. Още по- силно!
-   Откажи се. Откажи се! Виж, ти унищожаваш себе си!

-   Не! Няма такава вероятност, да се откажа. Няма такава вероятност, да се откажа. Тя не ме слуша, ага. Тя помисли, че искам да я купя, но изобщо не ставаше дума за това! Тя ме разбра грешно!
-   Въпросът не е в това, ага! Въпросът не е в това! Ако не беше разбрала грешно, какво щеше да стане? От самото начало имаше толкова много лъжи, че каквото и да направиш, тя вече няма да ти повярва. Защото тя е права. Всичко беше лъжа. Приеми го!

-   Добре, нещо беше лъжа. Но от първия миг, когато я видях, беше истина. Беше пълната истина. Аз запазих тази шнола, ага. Години я пазих. Това място не е лъжа, ага! Това място е истина! И тя ще го разбере. Отивам.
-   Къде? Ага!

# 242
На Хазар му стана мъчно и защото той е син на Дилшах, а и може би кръвта също е говорела. Но той си го каза и на Азизе в Урфа, че му е жал за Миран.
Те Хазар и Азизе колко пъти онемяваха пред силата на любовта им. Колко пъти се каза - не може, такава любов не съществува. А Миран изуми всички, дори Фърат, който му е като брат не проумяваше, но пък му помогна с отвличането.

-   Ага, спри вече!
-   Колко дни минаха, ага! Колко дни минаха, откакто не съм виждал лицето на Рейян! Ще полудея! Кълна се, ще полудея!
-   Миран, спри за момент! Спри, спри! Спри!

-   Много съм безпомощен, ага! Какво ще правя? Нито на земята, нито на небето съм. Вътре в мен е такава болка… Прелива, набъбва. Дъхът ми спира. Искам дните да минават… искам времето да минава… но всяка сутрин събуждайки се, е още по- силно. Още по- силно!
-   Откажи се. Откажи се! Виж, ти унищожаваш себе си!

-   Не! Няма такава вероятност, да се откажа. Няма такава вероятност, да се откажа. Тя не ме слуша, ага. Тя помисли, че искам да я купя, но изобщо не ставаше дума за това! Тя ме разбра грешно!
-   Въпросът не е в това, ага! Въпросът не е в това! Ако не беше разбрала грешно, какво щеше да стане? От самото начало имаше толкова много лъжи, че каквото и да направиш, тя вече няма да ти повярва. Защото тя е права. Всичко беше лъжа. Приеми го!

-   Добре, нещо беше лъжа. Но от първия миг, когато я видях, беше истина. Беше пълната истина. Аз запазих тази шнола, ага. Години я пазих. Това място не е лъжа, ага! Това място е истина! И тя ще го разбере. Отивам.
-   Къде? Ага!

Такава борба ......ах, този Акън, как го изигра този и не само този момент. Уникален актьор. Колко емоции предаде в този сериал! .....

# 243
Така и не разбрах, тока случайно ли спря, или Миран дръпна шалтера. Макар че Рейян с тази сватбена снимка дръпна шалтера на Миран. Дени вчера май каза, че искала да види как Миран си признава, но пък той иначе нямаше да разбере, че Гьонюл й е казала. Че Рейян толкова време го отблъскваше именно заради това и нямаше да видим това атрактивно ''Развеждам се'', и влаченето на Гьонюл по земята вкопчена в крака на Миран.

-   Господи, електричеството спря посред нощ.
-   Нали считаш камъните за свидетели… Нека всички камъни в този конак ми бъдат свидетели. Донесох ти нещо, което не е лъжа. В мен има нещо, което ти принадлежи.

-   В теб няма нищо, което ми принадлежи, Миран. Върви си или ще викам. Ако те видят тук, няма да те оставят жив.
-   Викай, нека не ме оставят жив. Няма значение.
-   Какво е това?
-   Когато те видях за първи път.
-   Това е мое. Отдавна го изгубих. Къде го намери? Какво прави в теб?
-   Какво стана? Ти не викаш. Ти не можеш да принадлежиш на друг. Винаги си била моя. Без дори да ме познаваш…

-   Един път станах твоя. И ти ме научи да не ти се доверявам. Нали се кълнеше в камъните… Нека бъдат свидетели и на това. Повече няма да ти се доверя. Нали каза… Аз сдържах всичките си обещания, които ти дадох. ‘’Ако паднеш, ще те хвана… Ако не мога да те хвана, ще падна заедно с теб.’’, каза. Но ти стана камък на пътя ми, Миран. Ти ми даде да падна, а не друг.
-   Всичко ще оправя, обещавам. Ще спечеля доверието ти. Пак ще ме гледаш както преди, с очи пълни с доверие. Ела с мен.

-   Като каква? Като твоя държанка ли? Повече няма да застанеш пред мен, Миран. Не смей, Миран. Вече не искам да слушам нито една твоя лъжа. Сега върви. На мястото, където принадлежиш. В дома си. Върви при жена си.

# 244
Не знам как спря тока, предполагам че е бил Миран, чак пък такова съвпадение да е угаснал случайно, точно когато нашият толкова закъсал влюбен до уши момък дойде самоуверен че това вече ще послужи да разтопи ледовете м/у него и Рейян, но на мен в тази сцена паметен ми остана момента с отскока му, като опарен сякаш го удариха 220 волта и волтовата дъга мина през него, чооок шокиран беше. Но поне вече беше наясно с естеството на проблема и какъвто е упори, ще започне разрешаването му. Ах, бе Миран, ох бе Гюнюл, както си мислеше самонадеяно че вече се е отървала от Рейян и как камък й падна в/у главата.

Аз обаче не разбирам от къде се взе снимката в ръката на Рейян, излизайки от стаята си държеше свещ в едната си ръка а другата беше празна, после изведнъж снимката се оказа под ръка... как стана това не разбрах.....

# 245
Снимката може да е била в джоба на пижамата. Може да спи с нея, за да не забрави, че Миран не съществува за нея. Ето го и камъка върху главата на Гьонюл.

-   Миран. Добре дошъл, братле.
-   Гьонюл.
-   Миран, какво има?
-   Гьонюл! Гьонюл, излез навън.
-   Миран, какво става?
-   Какво има, Миран? Какво се е случило?

-   Миран.
-   Развеждам се с теб, Гьонюл.
-   ‘’ Развеждам се с теб, Гьонюл.’’ Миран… Какво говориш?
-   Развеждам се с теб, казвам. Аз не ти ли казах? Ако Рейян разбере за този брак не от мен, а от някой друг… Ще помисля, че е от теб, не казах ли?
-   Миран аз…

-   Сега нека всички в този конак бъдат мои свидетели! Развеждам се с теб, Гьонюл! Чу ли? Развеждам се с теб, Гьонюл!
-   Не!

-   Стани! Стани! Стани!
-   Не можеш да го направиш!
-   Стани!
-   Не!
-   Стани, Гьонюл!
-   Не можеш да постъпиш така с мен! Не! Не можеш!
-   Стани!

-   Заради кого се развеждаш с мен? Заради това момиче Шадоулу, което утре има нощ на къната ли?
-   Свърши.

# 246
Цвети, за наличието на удобен джоб в нощницата не бях помислила, то като сцената когато Аслан извлече Рейян от колибата, определено тя нямаше телефон в себе си, после изведнъж се оказа в нея, че и съобщение почна да пише на Миран. Даже заглеждах полата й има ли видимо джоб, но не мисля, че имаше освен да е бил от типа скрити. Ама да не се втелясвам чак пък толкова.Blush

В момента с уведомлението за развод от устата на Миран, Гюнюл беше много жалка гледка, а Азизе започна все по ясно на осъзнава, че изпуска нещата от контрол. Но като един гъвкав хитър стратег, успяваше да излезе от положение и да се възползва както ще видим по натам. На Миран задръжките паднаха, особено след последното изказване на Гюнюл, няма връщане на зад.

# 247
Съжалявам, че не успях да намеря клипче на Миран в офиса. Такова отчаяние беше изписано на лицето му.
Много ми е интересно как се свързваха с хитрушата Гюл... Тя много лесно изкарваше кака си от конака, но как ставаше конспирацията.
''Ако завикаш, ще излезе баща ти и ще ме убие. Ще стане убиец. Ако не той, ще излезе Азат и ще ме убие, или аз ще го убия.'' - тук Миран изобщо не спомена, че може да убие баща й, а само че баща й ще го убие.

И хипотетично, ако Рейян все пак се беше омъжила за Азат, Миран какво щеше да направи? И друг вариант Рейян се омъжва за Азат и разбират, че тя е бременна от Миран..? Е тук се случи най- доброто, отвличането успя. Урфа идваме...

-   Какво е това сега? Гюл, какво забъркваш пак?
-   Той ще ти каже.
-   Кой и какво ще ми каже?

-   Облякла си биндалъ.
-   Ако си дошъл да ме убеждаваш да се откажа, напразно е.

-   Ти сложи къна за мен. Не можеш да слагаш за друг къна за ръцете си.
-   Ти кой си? Кой си ти, че да слагам къна още веднъж за теб? Върви си.
-   Ако си тръгна оттук, няма да си тръгна сам.
-   Ако си тръгна оттук, няма да си тръгна сам.
-   Миран, какво говориш?
-   Нали все мислеше, че те отвличам…
-   Говориш глупости, спри.
-   Ето сега те отвличам.

-   Мислиш, че ще оставя майка си и баща си и ще дойда с теб?
-   Аз не съм питал дали ще дойдеш с мен, Рейян. Ще дойдеш, казвам. Никой няма да те вземе от мен.
-   Ти си полудял. Помогнете!
-   Ще викаш ли? Викай. Изкарай всички на улицата. Ще се пролее кръв, Рейян, кръв. Или батко ти Азат ще ме убие, или аз ще го убия. За последен път ти казвам. Сега ще махна ръката си. Ако завикаш, ще излезе баща ти и ще ме убие. Ще стане убиец. Ако не той, ще излезе Азат и ще ме убие, или аз ще го убия. Аз изгорих всички кораби. Разбра ли?

-   Изгубил си ума си. Дръпни се оттук.
-   Рейян, стига! Идваш ли, или не идваш?
-   Не идвам. Миран! Миран, какво правиш? Пусни ме долу! Миран, пусни ме долу, казвам ти! Миран! Помогнете! Миран, какво правиш? Полудя ли?
-   Полудях.

# 248
Акин с мениджъра Гюнфер на снимачната площадка
На мен ли така ми се вижда, но Акън/Миран няма такъв широк в основата си нос с пухкави ноздри? Знам, че е всеки персонаж си има запазената грим визия, но досега не съм виждала снимка от реала с такава разлика!

# 249
На мен ли така ми се вижда, но Акън/Миран няма такъв широк в основата си нос с пухкави ноздри? Знам, че е всеки персонаж си има запазената грим визия, но досега не съм виждала снимка от реала с такава разлика!

Накара ме да разглежда до сега снимки. И да права си, това сякаш не е неговия нос, или просто защото снимката е в анфас, или фотографа е скапан и е скапал най- хубавата и интересна част от лицето на  Акън . Сякаш му е сложен носът на мениджъра му, едно към едно са.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 00:50 от cvetansk

# 250
Именно, Цвети!
 Но пък на друга снимка, дето е с приятелката на мама в колата, има пък носле.

И още малко от жълтите клюки - Сандрито дала сърце на снимките от рождения му ден, че и на останалите.

# 251
Къде ги е дала, защото аз в инстаграм не виждам да има. На снимката  и клипчето от РД Айда Аксел му е дала сърчица, но не и Сандра, и на другите снимки няма.

# 252
И още малко от жълтите клюки - Сандрито дала сърце на снимките от рождения му ден, че и на останалите.

Оф, аман от тази, аман.....Тези млади, хубави мъже какво правят с такива смотли?! Това не мога да го разбера....Единият с руса скумрия, другия с черна....Вярна ще излезе поговорката, че хубавите ябълки, свинете ги ядат.

# 253
Къде ги е дала, защото аз в инстаграм не виждам да има. На снимката  и клипчето от РД Айда Аксел му е дала сърчица, но не и Сандра, и на другите снимки няма.
Цвети, ето...

Че и тази също

Под "сърчица" имам предвид, че е харесала снимките! Преди няколко дни като коментирахме ИГ, от нейна страна нямаше такивиз ми ти работи.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 01:11 от Pink Dress

# 254
Това е най- важното харесване, примирила се е значи свраката, или това е нова стратегия.

Че и тази също

Под "сърчица" имам предвид, че е харесала снимките! Преди няколко дни като коментирахме ИГ, от нейна страна нямаше такивиз ми ти работи.

Това го знам, но то не е сърце, а харесано. Не видях обаче харесано на клипчето с първата целувка на Рейян и Миран. Акън си го пази в инстаграма, но пък снимката им е харесала...

Общи условия

Активация на акаунт