Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 296
  • 746
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Flowers Cherry Blossom Здравейте! Flowers Cherry Blossom

Какво ли се случва в края на фрагмана? Според мен това ще е и краят на епизода. Захиде ще създава проблеми. Надуших ги с Раджи, че са завистливи пислици. За Джемал какво да кажа… Ядосвам му се, разбира се. Като жена съм солидарна към Асие и няма как да приема добре постъпката на Джемал. Да изоставиш жена си с две деца, защото не можеш да понесеш бедността и трудностите на живота. От друга страна го разбирам. Депресията при мъжете е много по-тежка от тази при жените. Мисля, че не го обвинявам толкова за това, че е изоставил семейството си, колкото за това, че не ги е потърсил повече. Че не се е поинтересувал за тях. Просто ги е зачеркнал от живота си. Избрал е да забрави и продължи напред, без да се обръща никога назад. Но съдбата каква шега му изигра. Знам, че всичко, което му се случва, е съвсем заслужено. Дори се радвам, когато съдбата му нанася поредния удар - дъщеря му го презира, жена му има нов мъж до себе си, синът му нарича този мъж “татко”, обстоятелствата така се нареждат, че да му го върнат за грешките в миналото. Но в следващия момент го съжалявам. Виждам болката в очите му и ми става мъчно за него. Рано е още за изводи, но от това, което виждам до момента, той проявява повече интерес и чувство за собственост към Асие отколкото към настоящата си съпруга. Вероятно, за да се ожени за Хелин и да й направи дете, е бил влюбен в нея. Надали е само заради парите й. Джемал не ми изглежда такъв. Но, когато миналото му го застигна, всичко се промени. Според мен той никога не е спирал да обича Асие. Тя е първата му и голяма любов. А какво точно изпитва към Хелин и дали съм права за чувствата му към Асие тепърва ще разберем. Нямам търпение за епизод 3. Малко остана… Simple Smile

# 586
Flowers Cherry Blossom Здравейте! Flowers Cherry Blossom

Какво ли се случва в края на фрагмана? Според мен това ще е и краят на епизода. Захиде ще създава проблеми. Надуших ги с Раджи, че са завистливи пислици. За Джемал какво да кажа… Ядосвам му се, разбира се. Като жена съм солидарна към Асие и няма как да приема добре постъпката на Джемал. Да изоставиш жена си с две деца, защото не можеш да понесеш бедността и трудностите на живота. От друга страна го разбирам. Депресията при мъжете е много по-тежка от тази при жените. Мисля, че не го обвинявам толкова за това, че е изоставил семейството си, колкото за това, че не ги е потърсил повече. Че не се е поинтересувал за тях. Просто ги е зачеркнал от живота си. Избрал е да забрави и продължи напред, без да се обръща никога назад. Но съдбата каква шега му изигра. Знам, че всичко, което му се случва, е съвсем заслужено. Дори се радвам, когато съдбата му нанася поредния удар - дъщеря му го презира, жена му има нов мъж до себе си, синът му нарича този мъж “татко”, обстоятелствата така се нареждат, че да му го върнат за грешките в миналото. Но в следващия момент го съжалявам. Виждам болката в очите му и ми става мъчно за него. Рано е още за изводи, но от това, което виждам до момента, той проявява повече интерес и чувство за собственост към Асие отколкото към настоящата си съпруга. Вероятно, за да се ожени за Хелин и да й направи дете, е бил влюбен в нея. Надали е само заради парите й. Джемал не ми изглежда такъв. Но, когато миналото му го застигна, всичко се промени. Според мен той никога не е спирал да обича Асие. Тя е първата му и голяма любов. А какво точно изпитва към Хелин и дали съм права за чувствата му към Асие тепърва ще разберем. Нямам търпение за епизод 3. Малко остана… Simple Smile

Цитирам целият пост, защото съм съгласна с всяка дума в него. Благодря Flowers Hibiscus
По отношение на фрагмана има един момент, в който Асие и Нергиз хвърлят нещо в коша за боклук и жената на Реджи ги вижда. После уплахата на Угур когато слиза по стълбите. Според мен майка и дъщеря хвърлят ножа, с който малката уби онзи злодей. Захиде вади след тях хвърленото, вижда, че е нож и  завистливото й съзнание разбира, че нещо не е наред. Може би отива в полицията или нещо подобно. Малкият тича уплашено към майка си и сестра си, защото полицията е в конака. Не знам дали е така, просто гадая.....

# 587
  • София
Дени, същото си мисля и аз. Скоро ще разберем дали сме прави. Каквото и да е, краят на епизода е това, ще разберем развръзката чак в 4-ти, така си мисля. Хубаво си построяват историята в епизодите до момента, темпото е много добро и те държи под напрежение и гледаш с интерес. Когато епизодът е над 2 часа, това е много важно. Да не изгубиш зрителя и той да превключи канала. Wink

Четох, че първоначално Акън е трябвало да изиграе Махир. След което е приел ролята на Джемал. Това вярно ли е? За мен ролята на Джемал е много по-интересна и по-предизвикателна за един актьор. Радвам се, че Акън е приел именно нея. Simple Smile

И един въпрос имам - прави ми впечатление, че двамата с Ебру Шахин не се следват в Инстаграм. Има ли някаква драма там? Защото все пак играха главна двойка в доста популярен сериал. Извинявам се, ако е обсъждано вече в темите назад, но все още не съм имала възможност да изчета всичко. Simple Smile

# 588
Четох, че първоначално Акън е трябвало да изиграе Махир. След което е приел ролята на Джемал. Това вярно ли е? За мен ролята на Джемал е много по-интересна и по-предизвикателна за един актьор. Радвам се, че Акън е приел именно нея. Simple Smile

И един въпрос имам - прави ми впечатление, че двамата с Ебру Шахин не се следват в Инстаграм. Има ли някаква драма там? Защото все пак играха главна двойка в доста популярен сериал. Извинявам се, ако е обсъждано вече в темите назад, но все още не съм имала възможност да изчета всичко. Simple Smile

Да. таква беше първата информация, че Акън ще играе Махир. После си размениха ролите. За мен също е по-добре, че Акън играе злодея. Много интересно се получава. Simple Smile

Темата за следването в социалните мрежи е много обширна и дълбока. Има да се разказва с дни.
Най-крадко ще го напиша така - Акън и Ебру са се влюбили в началото на снимките на Hercai. Започнали са връзка, за която знаят всички на снимачната площадка. Проблемът идва от там, че Акън има дългогодина връзка от времето когато е живял в САЩ с една руса метла на име Сандра. Не са семейство, нямат годеж, няма предложение за брак. Нищо няма.....Русата разбира за увлечението на Акън и се започва с драмите. Новите влюбени не устояват на напрежението и се разделят. Акън уж е със Сандра. Ебру започва връзка с Джейди Осман. През април и в края на снимачната дейност на Hercai избухва един скандал с действащи лица продуценската компания и Акън. Оранизира се клеветническа кампания срещу Акън. Той пуска жалба, печели делото срещу продуценката и близките й. През това време Акън и Ебру вече са разделени и тя спира да го следва в мрежите. Малко по-късно и той спира. Това което не спира между тях е индиректния диалог в тези мрежи. Всяка седмица се пускат едни снимки, туйтове и т.н, с които комуникират между тях. Нападат се, на инат и със злоба се води някакъв театър вече 8 месеца. Пълен цирк. В тази смешна война има голяма група фенове, разбирай милиони, които са ту в единия лагер, ту в другия. Такива като мен са по средата, четат всичко и се забавляват. Определено не харесвам русата, но ми е все едно дали Акън ще е с Ебру. Просто русата е смотан сухар и глупава жена. Поне такива изводи си правя от действията й.

Е, опитах се да е накрадко и пак не се получи. Какво да направя, театрото е като мелодрама с елементи на комедия и трагедия.

# 589
  • София
Ех… жалко, че са си развалили отношенията след един толкова успешен проект като Hercai. Винаги се радвам, когато между двама актьори се зароди истинско приятелство след общ проект, или нещо повече. Дано в настоящето и двамата са щастливи, здрави и успешни. Simple Smile

Акън го открих в този сериал, но много ми допада като мъж и актьор. Прочетох, че е живял и учил в САЩ, слушах негови интервюта на английски и се радвам, че има западно мислене. Изглежда интелигентен, забавен и доста земен. Но не е особено активен в Инстаграм. Йойкю също. Грам не си промотират сериала, в сравнение с други техни колеги. Обаче се радвам много, че мениджър на Акън е Гюнфер. Виждам доста общо между него и другия ми любимец (Керем Бюрсин). Явно и мениджърката е видяла. Добри актьори има в портфолиото си. Simple Smile

Джемал е много по-интересен и дълбок образ от Махир. Виждам и потенциал за голямо развитие в образа на Джемал. Затова се радвам, че Акън играе именно тази роля. Както казах, тя ми се струва доста голямо предизвикателство за един актьор. В определени истории “злодеите” са много по-интересни и актьорите правят по-силни роли с тях. Пример - Емир (Каан) от Кара севда. Simple Smile

# 590
Здравейте 🌷
Бърборанка с розови очила Добре си дошла в темата.🌹
zlatna.1972  Радвам се, че ще пишеш.🌹
Цвети за преговора 🌹  Ще бъда кратка, защото доста съм изтървала  - Да, Азизето, вече тотално започна да чувства срива под краката си, но и това не я спираше. Миран, с всеки ден се изправяше пред все по и по-различна баба, която той не я е познавал в такава "светлина". Той беше съкрушен. Единствено Рейян стоеше, като страж до него и с искрената си любов и с огромното си желание да му помогне. С това Хазар не можа да се пребори. Много хубав беше разговорът между баща и дъщеря. И много по-късно след това, Хазар им каза, че се радва, че те са се преборили за любовта си.
....................

За новите дизита :
 Игра на съдбата ми
БРО, харесват ми твоите разсъждения, защото те съвпадат и с моите.
Много добър сценарии, изключително заплетена история, чудесни попадения с актьорите,  за сега играта на ниво. Аз, се запалих и не знам, как ще се чака по една седмица.....
За нашият любимец - играта му е великолепна,  усещат се някои мимики и жестове от Миран, но няма как. Ролята е много силна и аз също се радвам, че на него са я дали. Вярвам, че ще се справи блестящо.
Играта на моя живот - Да, Животът си играе с всеки. Но, има и много приказки - едната от, които е и, че има някои случай - че и както си го натамъниш, или че ти каквото сам си направиш, никой от страни не може да ти го стори. Именно,  нашият герой  това направи. И сега е изправен пред огромен стрес, когато е толкова близко до двете си семейства. При първото, обича безумно Асие и децата си / в това не се съмнявам/, Но, Огромната грешка, която направи с тях, ще му костват терзания за цял живот.
При второто - не обича Хелин / и в това съм убедена - просто, стои по задължение и заради финансовата си обезпеченост/, но пък толкова много обича Ахмет. Дилемата му е голяма и аз не мога да предвидя, на къде ще ни забият сценаристите.
Харесах Махир и играта на актьора. Той ще се окаже, че точно той е Човекът за Асие, Нергис и Уур, за всичко, което Джамал не е бил за тях. Джамал ще има да се " пече и тресе"......
Дени 🌹Благодаря за трейлъра. Явно, полицията идва и обстановката става доста спечена.
Да, Захиде ще надуши първа....

Малко зад кадър

И задължително феновете са на линия

Подарък от фенове за Акън - въглавничка с негова снимка, как спи - това е момент от Вятърничав - на,който подарък много се смял.

Какво споделя една фенка от срещата си с Акън :
https://www.facebook.com/107181661755101/posts/129181396221794/
.....................

За Легендата :
Изгледах 1 и 2 серия и започна много да ми харесва, въпреки, писала съм, че това не е моят жанр. Чакам си нашият превод.
Нашето момиче и Едип Тепели, правят страхотна игра.

Рейтингът от снощи 4 епизод е Тотал - 8.19,
AB/4/ - 4.59,  ABC/4/ - 6.92.
Чудесен рейтинг.
................

И накрая не мога да не си пусна нашите любимци

Щях да пропусна автографа на Акън. Ако има момичета в темата учили графология може, да ни подскажат още нещо за характера му.

Извинявам се за дългия пост!
Приятна вечер на всички! 🌺

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 07:32 от Stella2021

# 591
  • София
Благодаря ви, момичета, за посрещането и добрите пожелания! Hug

Откривам Акън едва сега, но това не ми пречи да се възхищавам на таланта му, на мъжката му красота и перфектния английски. Simple Smile

Знам, че е рано да говорим за финал, но няма как да не мисля отсега - възможно ли е тази история да има хепи енд? Възможен ли е щастливият край за Джемал с Асие и децата им? Има ли жена, която може да прости такова нещо и да даде втори шанс? Има ли любов, която може да преодолее такова разочарование? Джемал заслужава ли прошка и ще успее ли да изкупи вината си? Как ще се развият останалите образи? Особено след като научат истината за Асие и Джемал. С нетърпение ще очаквам всеки нов епизод. Simple Smile

Споделям ви това интервю с 4-мата актьори в главни роли. Казват много хубави неща един за друг, за целия екип на сериала, за сценария.

# 592
БРО Благодаря за споделените мисли и интервюто.
Много са въпросите, които изникват в нас, но е още много рано за отговорите им. Въртя си аз едни сценарии, ноо всичко зависи от сценаристите, накъде ще отнесат героите си.
Доста заплетени възли има, та наистина е твърде рано да разберем, как ще ни ги развържат.
Горчивата истина е, че Джемал натвори огромна глупост и то непростима. Поне от тези две първи серии, аз подразбирам, че Асие, все още си таи обич към него, както и той към нея. Ноо, мисля си, че всичко от тук нататък ще си зависи само от него. Не знам, наистина е още много рано.

Аз се запознах с Акън от "Вятърничав" и ме отвяха с партньорката си.
.............
Нов подарък е получил от фенове - доколко разбрах, плоча с песента от сериала с пожелания, когато си я пуска да се сеща за тях. Той, бил останал много доволен.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 07:25 от Stella2021

# 593
Добре дошла и от мен БРО здравейте и на останалите. Момичета много интересни анализи правите и съм съгласна с вас. Ще бъде много трудно да му се прости на Джемал особено Нергис това малко момиче на което му се е наложило да изживее изоставянето на баща и, всички беди, несгоди и особено последното и изживяване ще бъде много ама много трудно. До този момент всичко ми харесва актьорите как играят сценария дано продължат със същото темпо и да не рзводняват. Епизода в петък ще бъде доста вълнуващ  да може би това ще бъде края на епизода как идва полиция. Доста неизвестни има на мен много ми е любопитно да разбера как Джемал се оженил за Хелин и дали изобщо се сещал за изоставеното си семейство с две думи историята  ще бъде доста интересна. Акън играе невероятно и определено с Ойко си пасват много. Има няма два дни ще видим 3 епизод. Обаче жената на Раджи е доста голяма хиена но ролята си е точно за нея.Обаче стайлинга на Акън е топ нямам думи много ми харесва всичко е подбрано до най малкия детайл. Бях се настроила, че филма ще бъде интересен и съм много доволна от историята и най вече играта на Акън е изключителна сега разбирам защо е искал точно тази роля.
За Дестан мога само да кажа, че се радвам за Ебру, че прави такава силна роля отново не го гледам и затова не мога да коментирам нищо не моя филм просто. А за преговора огромно благодаря на Цвети, че ни припомня всеки детайл и разбира се за анализите и на Дестан хубава вечер на всички.

# 594
Здравейте!

Добро утро, с разкритието на сем. Шадоулу, за истинската причина на отмъщението.

-   Хазар Шадоулу!
-   Хазар!
-   Какво правиш тук?!
-   Азат, ти стой! Азат!
-   Ти мислиш, че можеш да идваш тук, когато ти скимне? Какво правиш тук?

-   Татко!
-   Мислиш, че когато пожелаеш, ще можеш с мръсните си крака да ходиш по земите ми ли?! Хайде, махай се вън от дома ми! Вън!
-   Тате… Какво искаш?

-   Чух това, което си казал за майка ми. Знам какво си разказал, за да отровиш Рейян!
-   Бате, той какво говори?
-   Ти какво, проблем на главите ни ли си?
-   Синко, спри!
-   Що за наказание си?!
-   Хазар Шадоулу! Ти! Заглеждайки жена, която не те е искала, насила си я похитил! Убил си я! ти си убиецът на моите майка и баща! Ако още веднъж чуя дори дума за майка си, ще те убия, преди да си я изрекъл!
-   Затвори си устата! Млъкни вече! Хайде, махай се, вън оттук! Изчезвай!

-   Ако не те убивам тук, то има само една причина и това е Рейян! Аз няма да те направя героя в тази история! Защото ти си убиецът в тази история! И когато настане този ден, когато и Рейян ще види истината, то ти и за нея и за мен ще бъдеш мъртъв

-   Кой ти разказа това? Баба ти ли?! Тази баба, която играеше игри, лъжеше, за да те убеди в това, че Рейян ще избяга с Азат?! Каквото и да направите, няма да можете да промените миналото! Ти си живял лъжлив живот, Миран Асланбей! Не искаш да видиш истината, защото видя, че това, в което си вярвал е лъжа! Ти ще останеш под тежестта на мъката, която причини на Рейян! Не смей да се криеш  в сляпата си вяра любовта към майка си! Ако Дилшах…

-   Не смей да произнасяш името на майка ми! Не смей! Ти си толкова ужасен човек, че може да опозориш паметта на починалата ми майка! Тези от Шадоулу, които не са чули, нека чуят! Този подлец Хазар Шадоулу е посегнал на честта на майка ми! И когато не е могъл да получи каквото иска, е убил и майка ми и баща ми! Това е последното ми предупреждение! Ако още веднъж се опиташ да напълниш главата на Рейян с лъжи, тръгнеш след нея, няма да гледам, че си баща на Рейян и Гюл. Няма да гледам, че си мъж на г-жа Зехра, ще те убия! Разбра ли? Ще те убия!

-   …
-   Ако с чичо ми нещо се случи, виж, няма да мисля за Рейян, за младостта си, аз ще изгоря, но теб ще те убия! Разбра ли?! Ще те убия!
-   Шадоулу! Ако искате да останете живи, ще стоите по- далеч от Рейян! Докато не платиш за греховете си, няма да имаш покой от мен на този свят!

Тази неделя в музикалното шоу Laterna Ебру Шахин ще изпълни и песен от първия епизод на сериала Hercai

Що се отнася до Легендата, още не съм намерила време да го изгледам с буквички, но Аккъз/ Ебру е невероятна в бойните сцени

Кой спря Аккъз да убие хана?

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 07:28 от cvetansk

# 595
Хубав ден за всички 💥❄🎄

Днес е денят на "Играта на съдбата ми" - чакаме с нетърпение ....

Тази снимка на мен ми "говори" доста.....

Интервю с Акън за в. Hurriyet

https://m.youtube.com/watch?v=0SlNnKUxfHA&feature=youtu.be

...................
Ойюкю Карайел е била отличена с приза " Жена на годината" от списание "GQ Turkiye" за участието й в сериала на Netflix "Срещнахме се в Истанбул".
Съпругът й певецът Can Bonomo и нейната сестра близначка Езги Карайел са я придружили.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 13:54 от Stella2021

# 596
  • София
От стори на Акън:

Ето така чака да започне новият епизод. Wink

Момичета,
дали някоя от вас гледа епизода онлайн в момента на излъчване? Ако да - може ли да споделите линк? Simple Smile

# 597
Гледам го, БРО...
Не съм добре с техниката,  но това е един линк, който мога да кача....
https://m.youtube.com/watch?v=_F3fvsRAFF0&feature=youtu.be..

Силно се надявам, някое момиче да пусне  и линк с руската озвучка....

# 598

Здравейте Heart Eyes

За всички, които нямат търпение да разберат диалога в 3 епизод споделям линк с онлайн превод на руски.
Търпеливите ще изчакат превода на нашите момчиета от фейсбук групата "Любими сериали с превод".
Други като мен гледат по три пъти всяка серия  на турски, на руски и после за разкош на български.
По подобие на първите два епизода, третия отново разбива всички чувства на героите и на публиката.
Гледайте, заслужава си всяка секунда....

# 599
  • София
Дени, аз също гледам в момента. Нетърпелива съм и реших да гледам в реално време, въпреки че турският ми е сериален. Разбирам тук-там някоя дума, изречение и навързвам някои диалози, но определено си трябва гледане с превод на разбираем език. Ще изчакам българския превод, преди да пиша с по-детайлно мнение относно епизода, но фактът, че стоя и гледам, без да разбирам добре езика, казва достатъчно - сериалът е много добър. Приковава те пред екрана и гледаш със затаен дъх. Отново искам да похваля сценаристите и актьорите - чок интересен сценарий и чок убедителни актьори. Браво!

Тъкмо идвах да питам дали пускат фрагман веднага след епизода. Иншаллах! Пускат. Grinning Заглавната песен е страхотна, много ми харесва. Пиша го сега, за да не забравя да го спомена. Wink Леле, нямам търпение за следващия епизод - отново се очертава да е много интересен. Някой може ли да преведе изцяло фрага или чакаме превод на руски / английски, за да го споделим тук? Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 22:48 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт