Здравейте! 
Какво ли се случва в края на фрагмана? Според мен това ще е и краят на епизода. Захиде ще създава проблеми. Надуших ги с Раджи, че са завистливи пислици. За Джемал какво да кажа… Ядосвам му се, разбира се. Като жена съм солидарна към Асие и няма как да приема добре постъпката на Джемал. Да изоставиш жена си с две деца, защото не можеш да понесеш бедността и трудностите на живота. От друга страна го разбирам. Депресията при мъжете е много по-тежка от тази при жените. Мисля, че не го обвинявам толкова за това, че е изоставил семейството си, колкото за това, че не ги е потърсил повече. Че не се е поинтересувал за тях. Просто ги е зачеркнал от живота си. Избрал е да забрави и продължи напред, без да се обръща никога назад. Но съдбата каква шега му изигра. Знам, че всичко, което му се случва, е съвсем заслужено. Дори се радвам, когато съдбата му нанася поредния удар - дъщеря му го презира, жена му има нов мъж до себе си, синът му нарича този мъж “татко”, обстоятелствата така се нареждат, че да му го върнат за грешките в миналото. Но в следващия момент го съжалявам. Виждам болката в очите му и ми става мъчно за него. Рано е още за изводи, но от това, което виждам до момента, той проявява повече интерес и чувство за собственост към Асие отколкото към настоящата си съпруга. Вероятно, за да се ожени за Хелин и да й направи дете, е бил влюбен в нея. Надали е само заради парите й. Джемал не ми изглежда такъв. Но, когато миналото му го застигна, всичко се промени. Според мен той никога не е спирал да обича Асие. Тя е първата му и голяма любов. А какво точно изпитва към Хелин и дали съм права за чувствата му към Асие тепърва ще разберем. Нямам търпение за епизод 3. Малко остана…

Заглавната песен е страхотна, много ми харесва. Пиша го сега, за да не забравя да го спомена.