Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 293
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
БРО
И аз гледам  по няколко пъти.....
Не видях фрагман....но, сериалът си е топ
Джамал се гърчи....неистово....Човек да не е на неговото място..
Ще чакаме нашите си буквички

# 601
  • София
Ето го фрагмана:

Още не му намирам превод на разбираем език, но чакам и ще споделя, като попадна на нещо. Simple Smile

(Редактирам се - изгледах фрагмана на руски и преразказвам. Simple Smile Полицаите казват: “Трябва да дойдете с нас до управлението.” Захиде обяснява, че нещо не е наред с Асие и я подозира. Джемал казва, че трябва да знае, ако нещо се случва. Махир заплашва всички да не се занимават със семейството му и да оставят Асие намира. Джемал казва на Нергис, че е останал заради тях с Уур, не заради Хелин и бизнеса. Че не може отново да ги остави. Асие предупреждава Захиде да не се занимава с нея. Накрая на фрага Джемал казва на Асие да отиде с него някъде, аз го разбирам по-скоро, като че трябва да говорят. Захиде е намерила ножа очевидно, но или не го е предала на полицията, или са намерили начин да се измъкнат, защото не мисля, че арестуват Асие и тайната на Нергис е разкрита. Тя нали Асие избърса ножа, така че надали по него има остатъци от кръв?!)

Ето го и със субтитри на английски:

А епизодът табики ще се гледа и на български. Wink

Не знам как една дъщеря може да прости такова нещо на баща си. Наистина не знам. Асие може и да намери сили да прости за себе си. Но мисля, че не би простила на Джемал това, че изостави Нергис и Уур. Интересно ми е как ще се развие сценарият, Джемал ще получи ли прошка от децата си и как ще я заслужи. Защото знаем, че любовта може да прощава всичко. Така че прошката на Асие не би ме изненадала толкова, а и си личи, че тя още го обича. Но сюжетните линии баща-син и баща-дъщеря са ми много интересни. Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 00:54 от Бърборанка с розови очила

# 602
Приятна съботна вечер 🍀🎶🎷

Много тихо в темата.....явно, чакаме нашият си превод.
БРО Благодаря за фрагмана. 🌹

....................

.................

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 19:21 от Stella2021

# 603
Здравейте!

За да не бъде наречена Есма убийца, остави това клеймо да бъде лепнато на Хазар. За да не се раздели и отгледа тя сина си, остави друго дете сираче и го отдели от семейството му, и то само с мълчанието си.
Фърат беше шокиран да види майка си с ''най- големия им враг'' и още повече да разбере, че тя го познава от дълги години...

-   Дойдох само, за да не дойдеш ти в конака. Това е последното ми идване, Хазар. Да знаеш.
-   Аз също искам да свърши, Есма. Защото тази работа трябва да свърши. Ти си чула за това, което е направила Азизе. Добре, за Рейян не ти е жал, но не ти ли е жал за Миран, който си отгледала на ръцете си? Тази жена пред очите ти си играе с Миран. Жалко! Как можеш да мълчиш, когато момчето, вярвайки в лъжа, търси отмъщение?
-   Казах ти причината. Моето дете…

-   Дете. Нима Рейян и Миран не са деца? Есма, или веднага ще отидеш при Миран и ще му разкажеш цялата истина, или повече няма да мълча. Всичко, което знаеш, ще разкажеш на Миран.
-   Заплашваш ли ме?
-   Не. Умолявам те, Есма, не мълчи! Как ще погледнеш Дилшах в лицето, в Съдния ден? Нима тя ще ти прости?
-   Моля те, не ме моли да разкажа истината от мое име.
-   Длъжна си да го направиш. Дължиш това на всички. И най- много на Дилшах. Ако замълчиш… Знай, аз повече няма да мълча. Ти решаваш.

-   Мамо, ти каква работа имаш с Хазар Шадоулу?
-   Ти… Ти кога дойде?
-   Остави сега, кога съм дошъл. Какво каза този мъж? Какво иска от теб?
-   Аз познавам Хазар отдавна. Повика ме, за да помогне на дъщеря си, тоест, да я наглеждам в конака.
-   Ако стане нещо лошо, да му съобщя.

-   Колко отдавна? Колко го познаваш този мъж, че търси помощта ти, мамо? Погледни се, как изглеждаш. Как можеш на такова място и да говориш с врага ни, мамо? Нима не помисли за това, че някой ще види, ще каже нещо? Какво става? Кажи ми всичко.
-   Нищо не става. Всичко ти казах.
-   Добре, но ако за това разбере старата майка, няма да можеш просто така да се измъкнеш.
-   Синко, не съм те лъгала. Нима не ми вярваш? Бях принудена да дойда тук, иначе г-н Хазар щеше да дойде в конака. Нещо можеше да се случи.

-   Заплашвал те е? Заплашвал те е, ще го убия.
-   Синко. Фърат. Фърат. Фърат, спри, не го прави. Не го прави! Чул е за игратаа, която измисли господарката, притеснил се е. повика ме само, за да ме помоли да наглеждам дъщеря му.
-   Каква игра?
-   Г-жа Азизе измисли номер, за да повярва Миран за Азат и Рейян. Даде ми един билет за самолет. За да го сложа в чантата на Рейян. Но аз не можах. Разказах на Миран. А той я разобличил.
-   Защо аз не знам? И ти ли, както и те, криеш всичко от мен?
-   Не, изслушай ме. Фърат.

Весело посрещане на празниците

# 604
  • София
Много съм доволна - рейтингът се е покачил още. Sunglasses

Явно и на комшиите сериалът им допада. Засега епизодите вървят с добро темпо, историята е интересна и я развиват много добре. Чакам си превода аз и след това ще пиша с по-задълбочен коментар относно епизода. Simple Smile

# 605
Цвети за преговора 🌹
Да, много силен момент беше...поредната среща на Хазар с Есма...Тя трябваше много по отрано да разкрие тази тайна, но как при това, което и тя самата е преживяла?
Наистина, беше шокиращо и за Фърат да разбере, че майка му се познава с техния "враг"....

......................
БРО  Наистина, рейтингът се покачва - и как няма. Това е една много сложна житейска история...проследяването, на която ще ни държи пред мониторите....

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 04:44 от Stella2021

# 606
Здравейте!

Добро утро в неделя! Още малко и ще отваряме подаръците...

Признавам си, този момент почти го бях забравила, но не мога да не го сложа. Азизе отново върна Миран на пътеката, която искаше.  27 годишния й опит, та дори почти 50 годишния може да се каже, живот в изричане и кроежи на лъжи и планове много й помогна.  Тази жена наистина нямаше граници, за да изпълни плановете си прегази всичко свято за един човек...

-   Мой Мехмет… Аз извърших грях. И то много голям грях. Излъгах само, за да не изгубя Миран. Наклеветих… За първи път в живота се отклоних от верния път. Но нямах избор. Той се изплъзваше от ръцете ми като пясък, помислих, че вече няма място за мен в сърцето на Миран. Помислих, че заради тази любов, в забравил и мен, и вас, и нашата клетва. Не знаех какво да правя. Мой Мехмет… Мой лъв… Моя Дилшах… красивата ми снахичка, още ненаситила се на детето си…  В млада възраст отишла под земята… Толкова красиво ме наричаше майка… Забравях, че нямам дъщеря. Ах, снахичке, ах…

Не можах да опазя това, което ми повери. Миран ми е обиден. Прав е. хиляда пъти да поискам извинение, напразно е. прав е. Опитах се да отнема от него любовта му. Счетох неговата любов за много недостойна. Не можах… Душата го боли… В пепел се превърна, горкият. На майка ви не й стигнаха силите. Не стигнаха. Не можах да сдържа думите си. Нито обещанието към вас успях да сдържа… нито да сгрея изстиващото към мен сърце на Миран. Простете ми. Не казвайте: ‘’Това ли беше обещанието ти, майко?’’ Нито обещанирто към вас успях да удържа, нито Миран.

# 607
Приятен неделен ден за всички,
при мен е слънчев, нека и при Вас да е
🍀💥🎄
Да изпием и по чайче 👌

За преговора - Цвети 🌹
Азизето нямаше спирка в мръсотии, интриги,  задкулисни игри....Не се свенеше пред нищо свято....Потъпкваше  много истински чувства и копнежи....Как се събра тази "мръсотия" в това женско сърце.....

...................

................

# 608
Здравейте в неделя късен следобед Heart Eyes

Надявам се всички сте добре, здрави и в чудесно разположение на духа за трети епизод на
 "Игра на съдбата ми "с превод на български език.
Можем заедно да се насладим на повече от два часа интриги, сълзи, усмивки и не на последно място любов, която е към този момент е жестоко ранена.
Насладата ни е осигуряват невероятния Акън и Йойкю Карайел.
За пълното ни удоволствие се е погрижил екипа на
"ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ® Официална страница на екипа"

Ще се радвам после да коментираме заедно видяното в епизод 3 Hug

Отговорът на всички въпроси и затруднения е любов.
Прошката за всички грехове е любов.
Изходът от всички тъмни места е светлината на любовта Gift Heart

# 609
  • София
Благодаря на скъпите ни преводачки за превода, благодаря и на теб, Дени, че ни го носиш! Flowers Bouquet Точно от това имам нужда в неделя вечер. Hug

Очаквайте ме с коментар, след като изгледам епизода. Wink

# 610
Благодаря  Дени 🌹 за линка

https://fb.watch/9_-7-hASZS/

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 18:45 от Stella2021

# 611
Привет!
Захванах "Играта" и аз, да се отчета, че трите серии са изгледани!

За Джемал - много реве този мъж бре!! Като цяло един мъж не че не бива да плаче, но Джамал ми се струва, че прекалява с тия сълзи. На едно място дори звучно изхлипа. В крайна сметка каквото си е надробил, това ще сърба.
Постъпките му и сълзите му ми казват, че е един слабохарактерен, безволев човек, като види дебелия край и бяга!
С право дъщеря му се гневи, на която хич не й стана приятно, че той "отново" ще си тръгне...., ама в крайна сметка няма. По скоро му е гневна, обидена, по детски ревнува баща си от доведеното си братче, но и тя го обича все още както и Асие. Не знаем какво са ни подготвили, но смятам, че Нергис първа ще прости на баща си, докато Асие може и да се влюби в Махир.
Асие - силна жена, на чието място ако бях не бих простила на Джемал!
Но че се обичат и ревнуват е ясно, доста нагло от Джамал да й дири сметка дали го била забравила.
А двете братчета как се обичат!
Има двама артисти, които изключително много ме дразнят и от други роли, в които съм ги гледала - това са Ражди и Захиде.
Първия ми бе неприятен от "Завинаги" /гледала съм го/, а Захидето от Фатмагюл /гледала съм някоя и друга серия/. Тая жена първо ме дразни с външността си - изключително непропорционална и с груби черти, мазно лице и ехидно лукав поглед... бррр. Ясно е, че са от създаващитепроблемиличности.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 10:02 от Pink Dress

# 612
Здравейте момичета, изгледах епизода много добра серия и невероятна игра от всички. Какво нещо е властта, парите богатството и да живееш в охолство. При всички положения любовта между Джамал и Асие я има, но ще бъде ли достатъчна за да прости Асие това е друг въпрос. Много е трябвало да изживее като дават спомените им Джамал докъто е бил с нея я е наранявал. Сега, като се замисля такива мъже ги има и в реалния живот зареди това, че безпаричието ги натиска и са слаби като характери не могът да се справят избират по лесния начин да зарежат жената с децата да се справя сама, а те да си опитат късмета другаде ако ги споходи. Ролята която играе Джемал преминава през всички катаклизми определено е много трудно да се правиш на щастлив, да изгаряш от ревност да се бориш с това, че сина ти казва татко на друг с омразата на дъщеря му изобщо такова тесто е замесено, че като избухне в един момент ще е страшно. Разбрахме как е срещнал Хелин, но на мен ми е интересно дали Ахмет наистина е негов син вие как мислите?При катастрофата с нея имаше мъж. Очаква ни много интересна загадъчна история, която държи под напрежение. До тук няма нещо, което да е в повече или по малко всичко си е на място развива се динамично, няма  пълнеж. Единствено на моменти ми идва повече омразата на Нергис към Ахмет то детето няма никаква вина затова, че нещата та така са се случили. Другия епизод ще бъде избухване, ще започнат да се разчупват нещата  едно по едно. В следващия епизод мисля, че Джемал ще разбере какво се е случило с Нергис и ще иска да помогне за да се реваншира поне малко на дъщеря си. Обаче колкото и да го мрази, ненавижда същевременно и се иска да го прегърне силно незнам това е моето усещане за нея той е бил всичко. Джемал ще си понесе последствията и то много сурово според мен. Ей тази Захиде и Раджи ама как са ги подбрали играят много добре, и двамата единия да бъде единствен наследник и да управлява всичко а тя да се наслаждава във охолство, но и те ще си намерят майстора. Един въпрос според вас Джемал беше ли искрен, че не е имал връзка с Хелин докъто е бил с Асие? Да благодарим за бързия превод и можахме на му се насладим сега ще чакаме следващия петък какво ще се случи това ми напомня за Вятърничав как чаках дните да минават ама това е нямаме избор. Пожелавам лека вечер и успешна седмица предпразнично.

# 613
Обаче колкото и да го мрази, ненавижда същевременно и се иска да го прегърне силно незнам това е моето усещане за нея той е бил всичко. Джемал ще си понесе последствията и то много сурово според мен.

Именно, той е бил идеала, защитата, опората! В крайна сметна си носеше единствения подарък от татко си и толкова се разтрои когато го беше изгубила. Не го беше прибрала в кутийка, а си го носеше до сърцето. И съм сигурна, че именно Нергис ще прости първа, но след като Джамал първо подобаващо си плати за това - с много болка, ревност, напрежения и действия от негова страна с цел да изкупи стореното и да им докаже, че те са неговото семейство.
Но това няма да стане бързо.

# 614
Според мен с времето тази игра на семейство всъщност ще постави началото на връзката между Асие и Махир.

Джемал вече съжалява за избора си преди години, но е късно. Няма как дори и да го обича Нергиз да му прости толкова лесно, а с Ахмет се държи лошо, защото й е болно,че той изживява щастливо детството си, че Джемал е до него. Иначе доста се притесни като не успя да го намери в гората. Братчето й Уур с години е страдал, че няма баща. Сега затова толкова бързо привикна с Махир и цялата измислица.

Общи условия

Активация на акаунт