Невероятен сценарии се завихря...
Джамал/ ами, симпатяга си ми е Акън/ го следя изкъсо. Много се изложи с изоставяне на семейството си, което толкова много обичаше...А , един човек можеш да го разбереш, що за стойност е именно в сложна обстановка . Той се издъни тотално.
Срещатата с истинското му семейство го разтресе... и беше добре дошло....
Любовта между него и Асие, никога не си отишла...Напротив, те се гледат, като котараци....Но, Огромната болка, която той нанесе на Асие и най-вече на дъщеричката си - Наргис , няма как да бъде потушена от раз....То, детето е запаметило толкова моменти в съзнанието си...треперещо за бащината ласка.. когато след толкова време я вижда в едно друго дете....това е срив за нея....
Джамал се освести, но късно е момче, след като ти нанесе непоправима рана в собственото си дете.....
Момичета, аз си се разхождам из Нетпространството в много групи, следващи Акън. Там попрочетох, че има съмнения че Ахмет не е негов син...Не знам, доколко е вярно .
Предварително го писах, че Джамал си обича Асие и децата, но глупавата му постъпка ще го държи на разстояние от тях.
Ще се гърчи неистово, но си мисля, че от сега нататък ще бъде, като страж над тях.
Не знам как ще оправдае това си действие , но си мисля, че ще направи всичко по силите си.
Не случайно ни поднесоха и извънбрачният син на Демирхан.
Махир - един прекрасен син, отгледан - за щастие от добри хора...Малко късно дошло съзнанието на бащата .. ..и то за да изчисти до някъде съвестта си.
Иска ми се донякъде Махир да намери щастието с Асие и децата й, но в същото време си мисля, че те принадлежат другаде...и че, той трябва да намери своето истинско щастие и да започне на чисто от начало.
Прекрасен образ и актьор.
Много мисли ме тресат, но по-малко....