Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 287
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте по късни доби😉
Невероятен сценарии се завихря...
Джамал/ ами, симпатяга си ми е Акън/ го следя изкъсо. Много  се изложи с изоставяне на семейството си, което толкова много обичаше...А , един човек можеш да го разбереш,  що за стойност  е именно в сложна обстановка . Той се издъни тотално.
Срещатата с истинското му семейство го разтресе...  и беше добре дошло....
Любовта между него и Асие, никога не си отишла...Напротив, те се гледат, като котараци....Но, Огромната болка,  която той нанесе на Асие и най-вече на дъщеричката си - Наргис , няма как да бъде потушена от раз....То, детето е запаметило толкова моменти в съзнанието си...треперещо за бащината ласка.. когато след толкова време я вижда в едно друго дете....това е срив за нея....
Джамал се освести, но късно е момче, след като ти нанесе непоправима рана в собственото си дете.....
Момичета,  аз си се разхождам из Нетпространството в много групи, следващи Акън. Там попрочетох, че има съмнения  че Ахмет не е негов син...Не знам, доколко е вярно .
Предварително го писах, че Джамал си обича Асие и децата, но глупавата му постъпка ще го държи на разстояние от тях.
Ще се гърчи неистово, но си мисля, че от сега нататък ще бъде, като страж над тях.
Не знам как ще оправдае това си действие , но си мисля, че ще направи всичко по силите си.
Не случайно ни поднесоха и извънбрачният син на Демирхан.
Махир - един прекрасен син, отгледан - за щастие от добри хора...Малко късно дошло  съзнанието на бащата  ..  ..и то за да изчисти до някъде съвестта си.
Иска ми се донякъде Махир да намери щастието с Асие и децата й, но в същото време си мисля,  че те принадлежат другаде...и че, той трябва да намери своето истинско щастие и да започне на чисто от начало.  
Прекрасен образ  и актьор.

Много мисли ме тресат, но по-малко....

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 03:35 от Stella2021

# 616
Здравейте!
Успешна нова седмица!

За прекрасно настроение в дните преди навечерието на Коледа култовата сцена на епизод 19 от Вятъра

-   Помислих, че си тръгнал.
-   Няма къде другаде да отида, освен при теб, Рейян. Каквото и правя, не става. Не успявам. Сякаш съм в чистилището. Не мога да си тръгна от теб. Защото когато се отвърнеш от мен… Всички цветове стават черни, както преди да те срещна. И тук остава самотна пустота. Ако тръгна… Мъглата в тези очи ще си отиде ли? Сълзите, натрупани по ресниците, ще престанат ли? Ще мине ли всичко? Лицето ти ще се усмихва ли повече? Не знам. Кажи ми, Рейян. Какво да правя? Добре, Рейян.

Скрит текст:

# 617
Добро утро, на Игнажден🍀☃️💥🎄

Ууааауууу Цвети 🌹 С какво си ни полазила....дай Боже всекиму....💕

Здравейте!
Успешна нова седмица!

За прекрасно настроение в дните преди навечерието на Коледа култовата сцена на епизод 19 от Вятъра

-   Помислих, че си тръгнал.
-   Няма къде другаде да отида, освен при теб, Рейян. Каквото и правя, не става. Не успявам. Сякаш съм в чистилището. Не мога да си тръгна от теб. Защото когато се отвърнеш от мен… Всички цветове стават черни, както преди да те срещна. И тук остава самотна пустота. Ако тръгна… Мъглата в тези очи ще си отиде ли? Сълзите, натрупани по ресниците, ще престанат ли? Ще мине ли всичко? Лицето ти ще се усмихва ли повече? Не знам. Кажи ми, Рейян. Какво да правя? Добре, Рейян.

Скрит текст:

Тук, просто трябва да се помълчи   . ..и да се отвеем нанякъде....
Абсолютно силен момент.....който, наистина отвя много хора.....За тях двамата е ясно!

Хубав ден, момичета....пишещи, четящи.. всички! 🍀💥🎄❄☃️

# 618
Ашкулсун!
Вайй, помните ли как самите ние бяхме отвеяни от тази ти ми целувка!!?!
Аз първоначално си помислих някой пак сънува, ама не! Истина си беше! И край нямаше...
И погледа на Акън/Миран ... като опарен, смутен, невярващ / то и аз не повярвах!/, искащ още....

За съжаление бе само една такава за целия филм!

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 15:25 от Pink Dress

# 619
Здравейте момичета!

Страхотна серия, Джемал се е издънил отвсякъде с децата и Асие, но тепърва ще има развитие. Струва ми се, че не е само новината, че пак ще става баща  го е накарало да се върне и да не поиска прошка. Има доста да се изяснява тепърва и ще връщат времето назад. За сега си е мръсник от всякъде и сълзите му не ме трогват. Децата се справят блестящо, особенно Нергиз, чудесно играе това дете.

Отначало си мислех, че Акън прави грешка с този сериал, но сега виждам, че много внимателно е преценил тази роля. Ще му донесе още повече успехи и популяност, а като гледам и рейтинга държи за сега и мисля, че ще има доволно епизоди, за да развият каквото са замислили сценаристите.

Легенда още не съм гледала и за сега ще се включвам само за сериала на Акън. Ебру също ми е любимка, но настройка за такъв тип сюжет още не намирам.

Хубав и усмихнат ден от мен. Приготвяте ли се за празниците? Има ли вече Коледно настроение?

# 620
Детелини
Имаме разбира се нагласата за Коледните празници......

Феновете творят......някои се възползват 🙄😀

# 621
Здравейте, вчера споделих линка към 3 епизод на Съдбата, но чак тази вечер успях да изгледам серията. Рейтингите са високи, но според мойте вкусове в този епизод започнаха излишни пълнежи. Ако разгледам епизода ще изброя няколо силни моменти и всичко друго пълнеж и излишно губене на време. От над 2:30 часа разтягане на локуми, спокойно може да се отреже до около час. Сцената с чистенето в кухнята, сцената с младежите на пейката, сцената с разговора на Емине и снаха й преди закуската и още един вагон излишни моменти. Образът на Джемал изобщо не разбирам както какъв искат да го представят. Вече всички разбрахме, че е гад и половина, не знам защо в епизода има поне 5 сцени със спомени от миналото. Според мен бяха достатъчни 3 - катастрофата на Хелен, спомена за часовника и този за връщането му след 6 месеца. Всичко друго е плява. Не знам докъде искат да стигнат и колко да развият историята, но цялото протакане е дразнещо. Това ревливо мекотело Джемал не е за понасяне. Ако не играеше Акън изобщо нямаше да си губя времето да гледам това нещо. Спечелиха ме с първите два епизода, но ако следващите са толкова еднообрази както третия, се съмнявам, че ще ги издържа. Относно самата история смятам, че Асие задължително трябва да разкаже на Махир за миналото си с Джемал. Иначе ако продължава да крие няма да е по-добра от Джемал. В смисъл ще предателство спрямо разбирането, помощта и приемането на Махир. Колкото до Джемал и Асие вече е напълно ясно, че тя продължава да го обича, но е много обидена и наранена. Като зрител искам да видя истинска и страстна целувка между двамата, за да направя сравнение на двойките Акън - Ебру и Акън с друга.

Цвета, благодаря за красивите моменти в преговора. Все пак всички сме в тази тема, защото магията на Акън започна и стана видима с Ебру и Hercai. По този повод споделям едно видео с красивата песен на
Sezen Aksu и любими сцени от сериала останал завинаги в сърцето и душата.

п.с. Моля, някой да пише на Дъга, че темата вече е на 42 старница, за да не стане като предния път и да я пришпорваме за няма нищо. Идват празници, нека си имаме нова тема и да си пишем на спокойствие в нея.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 18:11 от DeniAra

# 622
Дени🌹
Благодаря че зачена и темата за новата тема Всички си спомняме, колко  проблемно беше пускането на предната.  
В личен разговор  Дъгичка спомена, че няма да имаме проблем, само  да й споменем и напомним...Също, така  спомена  и да й подскажем, какво искаме да се допълни към заглавната страница. Моля Ви  включете се с предложения!

Моето предложение  Е:
Да си остане Заглавната страница, защото магията на Вятърничавият ни е, събрал тук отвятите........Но, да се допълнят и заглавните страници на двата невероятни сериала на нашите любимци с които те продължават.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 23:03 от Stella2021

# 623
Здравейте!

Стели, каквото и да сложи или не сложи Дъга все ще е добре, само да има къде да си споделяме и естествено Hercai да си стои в заглавието.
Дени, признавам си, че много пъти съм си мислила да спра с преговора на Hercai, защото голяма част от постовете стоят като кръпки, и всеки път се отказвам, защото точно Вятъра ни обединява.  Дори се учудвам как ме грабна, но може би историята разказана именно в тази обстановка на каменни къщи и този простор ме грабна, Рейян/ Ебру и Миран/ Акън ме грабнаха, а и целия актьорски състав. Това действие ако го бяха развили в Истанбул нямаше да го погледна, защото точно социалните филми и сериали не са моя жанр, не ги отричам гледам и аз от време на време такива, но не е моето. И въпреки всичко в този сериал открих много силни думи, много комични елементи, поднесени с тънък хумор, и много малко пълнеж...

Затова ви пожелавам Добро утро с нашия обединяващ елемент - Рейян и Миран под дървото на надеждата

-   Знаеш ли, като дете идвах тук. Когато дойдеше пролетта, с татко седяхме под това дърво.
-   Аз нямам такива спомени. Не го казах, за да те натъжа. Помня малко неща. Татко смътно, а мама малко повече.
-   Каква беше? Косите на майка ти, лицето, аромата…
-   Когато като дете… исках да си спомня лицето на мама… Винаги затварях очи и се опитвах да си спомня, но не ставаше. После, един ден, намерих вкъщи снимка. Татко до нея… Личеше, че току – що са се оженили. Може ни съм бил в корема на майка си. На снимката най- много се забелязваха очите й. бяха печални. Сякаш е чувствала. Когато видях тази снимка, веднага си спомних аромата на мама. Мама ухаеше на нещо смесено със земя. Нали, когато вали дъжд, земята мирише и те освежава. Ето така.

-   Миран… За смъртта знае не който е умрял, а този, който е останал. Аз не знам. Но ти казваш, че нещо липсва, половин си… Разбирам с какво си останал. По- лесно го виждам.
-   Сигурно… Всички майки са най- скъпото, което децата имат. Но моята майка беше друга, Рейян. Нейната любов беше друга. Защото не съм й се наситил. Остана наполовина. Остана по средата. Не можа да ми разкаже за любовта. Не можа да ме научи да прощавам. Не стигна времето. Не можа да превърже моите рани на коленете. Защото тези ръце станаха земя и изчезнаха.
-   А ако аз те науча на това, което знам? Да се обича, да се мечтае, да се прощава… Може заедно да успеем да допълним всичко и да го направим цяло, Миран.

-   Аз пробвах, Рейян. Ей богу, много пробвах. Опитах се да живеч с тази болка сам, с недостигаща любов. Но не стана. Понякога мислех, че е станало. Но пак не станах цял. Станах причина за разрушаването на чужди животи. Каквото и правех, краят е ето такъв. Но после дойде ти… И стана нещо друго. Човек обича това, което не му достига. На мен не си ми достигала ти, Рейян. Ти дойде… Станах цял. Аз… Аз… Такава болка преживях в душата си заради теб. Няма да лъжа. Все още се боря със себе си. Добре, а ти? Защо не пробваш заради мен?
-   Мислиш ли, че не пробвам, Миран? Искам да открием пред себе си път. Да бъдем щастливи, да вървим заедно. Но има Миран, за когото разказваше преди малко. И този Миран затваря всички пътища, когато се опитвам да стигна до него. Преградите между нас винаги ти ги поставяш, и винаги ти ги махаш, Миран. Не ми стигат силите да се боря с това.

-   Да се връщаме ли вече? Докато се върнем, ще стане късно. Хайде.

# 624
    Добър да Ви е денят🍀💥💕

Сакън да не си спряла, Цвети🌹

Нека да им се полюбуваме....Те Са :

Да не си спряла Цвети! Моля те! Игнорирай простовърхите!  Те си имат темичка!

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 22:16 от Stella2021

# 625
    Цвети, моля те не спирай с преговора! Heart
    Знам, че си е занимавка и изисква време, или ако имаш нужда от почивка  - отдай й се. Никой не ти налага да публикуваш всекидневно гифки.
    Това, че лично аз понякога не коментирам постовете, хич не означава че не ги чета.
    Не ни лишавай от основата на тази тема!

Весели празници на всички вас!

# 626
    • София
    Привет, момичета! Hands Wave

Още не смогвам да изгледам епизода с превод, затова се бавя с коментара си. Simple Smile

Нося ви обаче един обаятелен и спретнат Джемал. Heart Eyes

“Грешна беше тази жена, ама беше хубава.” Това важи с пълна силна за него, само да сменим жена с мъж. Wink

# 627
    Здравейте,

В темата непрекъснато пишем за Акън, Ебру и новите им проекти, но забравяме за артистите изпълнили поддържащите роли. Тези роли често се изпълняват от много добри артисти, които дават всичко от себе си за образа на своя герой и за този в главната роля.
    Един такъв артист е Джахит Гок

Този човек направи много добра игра в Hercai и имаше своите силни моменти в сценария. На места много ме дразнеше или отблъскваше, но като цяло ролята му беше балансираща, внасяща спокойствие и сдържаност на фона на темперамента на Миран.
    Джахид я направи страхотно.
    Обаче този мъж има талант да играе гадни и отблъскващи роли.
    Тази седмица го гледах в "Черно - бяла любов" с Ибрахим Челиккол и Бирдже Акалай.
    Отново играе поддържаща роля, но е много добър, много.
    Играта му предизвиква зрителя да удуши героя му.

Ибрахим Челиккол и Бирдже Акалай

# 628
    Привет, момичета! Hands Wave

Още не смогвам да изгледам епизода с превод, затова се бавя с коментара си. Simple Smile

Нося ви обаче един обаятелен и спретнат Джемал. Heart Eyes

“Грешна беше тази жена, ама беше хубава.” Това важи с пълна силна за него, само да сменим жена с мъж. Wink

Джамал наистина ме отблъсна с ...действията си. Това не е образ на любящ баща и съпруг. Но, здраво ме заинтригува  какво ще направи от тук насетне, поне малко от малко да измие срама от лицето си...
    Момичето,  прави страхотна роля, а и Уур....всички са на пиедистал...
    А, за Захидето нямам думи....Сега, като се  развихри....
    Само както тя си умее...

Много килца е качила, горката.....😀
    Ама, го докарва от към стегнат крак.....😂

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 20:16 от Stella2021

# 629
    Здравейте, Цвети да не си помислиш да сприраш да ни припомняш какъв филм гледахме и ни завладя до такава степен, че сега преговаряйки има нещица и тънкости който са още по силни, като думи действия игра на всички актьори който изиграха ролите си великолепно. Както каза и Дени за поддържащите роли  факт Джахит наистина е изключителен аз го харесвам гледала съм го в този филм Черно бяла любов ролята която играе е гадна мазна, но играта му е невероятна филма си заслужава който иска може да го гледа има го с превод. По отношение на Играта историята ми харесва всички артисти играят на високо ниво особено децата. Винаги съм си за давала въпроса всички деца как ги подбират във всички филми, който съм изгледала децата  просто ми пълнят душата  школата им е невероятно добра толкоз малки, а играят като големи хора невероятно талантливи да м се наслаждаваш от сърце. Джемал бая ще трябва да се потруди да спечели семейството си отново, но смятам че ще го направи  ще извърши  доста тежък и труден път дори и да не се съберът, като семейство смятам, че  ще получи своята прошка в даден момент от Асие и Нергис. Тази Захиде ми е много ужасна , но не мога да не призная, че играе перфектно. Недрет ми е най гадна наперена особа, която си мисля, че е с мъжа си зареди името му, парите и влиянието което има. Дори децата си ги е възпитава да са разглезени всичко да е за тях особено Ражди ужасен стана ясно защо бизнеса не върви нашия върти комар и харчи парите на баща му, но и той така ще се на играе в един момент. Мисля, че филма ще го завършат историята ще я развият и ще задържат турския зрител. Днес е денят на Дестан тези който го следят и най вече Цвети дано сте се насладили на поредния епизод. Искам да ви пожелая весело посрещане на коледните празници бъде здрави, щастливи, обичани, мечтайте дерзайте не забравяйте, че трябва да вярваме в доброто и да правим добро. Хубава вечер от мен на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт