Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 261
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дени, аз понеже не съм гледала Hercai, не сравнявам и мога само да споделя какво виждам тук, в целувката между Асие и Джемал - на мен са ми реалистични, не ми е сериално и измислено, тъкмо обратното. Виждам копнеж и при двамата. При Асие е прикрит, дори пред самата себе си не иска да признае, че още го обича и копнее за ласките му. При Джемал е явен, не му мисли много, просто се доверява на инстиктите си, а те го тласкат към Асие. Виждам и гняв. Асие, която е много наранена и не е простила. Джемал, който не иска да приеме, че е забравен и друг е заел мястото му въпреки това, че сам изоставя семейството си. Джемал ревнува и иска да докаже на Асие, че не е безразлична към него. Да разруши новоизградените й щастие и ред, защото той не приема, че Асие и децата могат да принадлежат на друг. Джемал заяви, че повече няма да ги изоставя, но какъв парадокс се крие в това - докато си играе на семейство с друга, той ще бъде до Асие и децата, без обаче да се разкрива истината. Джемал за мен е страхотен егоист спрямо Асие, мисли само за себе си. Постъпките му досега са продиктувани не от любов към Асие, а от ревност, чувство за собственост и яд. Все отрицателни емоции, присъщи на един завършен егоист. Джемал не показва да се е променил, да е пораснал. Не се държи като истински мъж. Да, може да съжалява. Но само на думи. А те са крайно недостатъчни в тази ситуация. За мен досега Джемал действа като едно сърдито дете, което иска старата си играчка, която навремето е захвърлил, но сега друго дете я е взело, харесва я, оценява я и си играе с кеф с нея. Изключително недостойно поведение. Докато не се изправи като мъж пред Хелин, не й разкаже всичко, не й каже “все още обичам Асие, развеждам се с теб, защото искам да се боря за Асие”, място за прошка няма. Джемал трябва да признае истината, за да започне своя път на честта. След което наистина да бъде до Асие и децата, за да заслужи прошката им. Съгласна съм, че, докато вярва, че Асие обича друг, е излишно да се бори за нея. Но това не означава, че не трябва да бъде искрен с Хелин. Щом обича друга, щом е с Хелин по задължение, нека свали картите. Нека се грижи за децата си. За всичките. Нека се знае, че Нергис и Уур са негови деца. Голям страхливец ще излезе и това не ми харесва. Тръшка се като малко дете, затваря се с Асие по стаичките, причаква я по ъглите на къщата, води я в гората да говорят, целува я, ама не му стиска да разкаже истината. Тцъ, недостоен ми е и се надявам това да се промени, че иначе никаква прошка за него!

# 676

Бърборанче, това е специално за теб Hug
Така целува Миран Kissing Heart

# 677
  • София
Няма начин! Това турски сериал ли е?? Grinning Flushed

Бърборанче, това е специално за теб Hug
Така целува Миран Kissing Heart

# 678
Да, турски сериал е.....даже е даван по ATV телевизията на Ердоган.
https://www.youtube.com/watch?v=K2dD1JBWNtM&t=208s
Ето видеото от целувката. Това са оригиналните кадри за епизода. Разбира се, по телевизията я дават по-кратката версия. А гифките разбираш са в близък кадър. Те са цяла поредица. Споделят се непрекъснато от феновете.

Гледай и това тук в съпровод на испанска песен
https://www.youtube.com/watch?v=bGAwbjPSwKg
Така обича Миран...

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 00:01 от DeniAra

# 679
  • София
Беше реторичен въпрос, Дени. Grinning
Знам, че Акън и Ебру са играли заедно в Hercai. Да, не съм го гледала, но веднага познах, че кадрите са от сериала. Simple Smile
Възможно е да е имало нещо повече от екранно партньорство, а може просто да са много добри актьори, които са се сработили чудесно. Все пак са режисирани и целувката е по сценарий. При Джемал и Асие е рано за такива целувки според мен. А и Джемал и Миран са различни герои. Тоест е нормално да обичат различно. Радвам се, че не съм гледала Акън в друг сериал, а Йойкю съм я гледала отдавна, така че сега ги гледам като за първи път и ми харесват. Но в момента в сериала повече ме вълнуват други неща, не толкова любовната история. Въпреки че като гледам промото на сериала с техни кадри от младините им, когато са се влюбили, виждам много нежност и определено са химични зведно. Simple Smile

# 680
Беше реторичен въпрос, Дени. Grinning
Знам, че Акън и Ебру са играли заедно в Hercai. Да, не съм го гледала, но веднага познах, че кадрите са от сериала. Simple Smile
Възможно е да е имало нещо повече от екранно партньорство, а може просто да са много добри актьори, които са се сработили чудесно. Все пак са режисирани и целувката е по сценарий. При Джемал и Асие е рано за такива целувки според мен. А и Джемал и Миран са различни герои. Тоест е нормално да обичат различно. Радвам се, че не съм гледала Акън в друг сериал, а Йойкю съм я гледала отдавна, така че сега ги гледам като за първи път и ми харесват. Но в момента в сериала повече ме вълнуват други неща, не толкова любовната история. Въпреки че като гледам промото на сериала с техни кадри от младините им, когато са се влюбили, виждам много нежност и определено са химични зведно. Simple Smile

Не се съмнявам, че си запозната Hug Просто ми беше приятно да ти отговоря и да си припомня за отминалите хубави дни.  Разбира се, че Миран и Джемал са различни герои Heart Eyes Много доволна, че Акън надскочи ролята на Миран и прави един невероятно въдействащ Джемал. Толкова добре го играе, че на човек му идва да го хване за гушата. Не съжалявам, че гледах Hercai и знам как играе Акън. Това ми помага да направя разликите между човека и героя му по-лесно. Но неизбежно правя сравнение в някои моменти. Тези с целувката бяха първите. В никоя друга сцена преди това не ми е хрумвало да сравнявам. Джемал няма нищо общо с Миран.

# 681
Акън много правилно се ориентира в избора за тази роля, защото Миран е висока летва и трудно феновете ще го възприемат отново като влюбен до ушите мъж с друга жена. Да, Джемал обича Асие, но болезнено и бих казала нагло и лицемерно. След всичко, което е направил с тях реагира така първосигнално и мисля, че точно такъв образ изгражда - първосигнален и несигурен в себе си. Тепърва ще си сърба попарата, защото няма лесно да си върне семейството.

Култувата целувка на моста си остава една от най - въздействащите в турските дизита. Страхотна химия имат на нея, но според мен не е реална, а много добре изиграна. Гледала съм зад кадър как се случват нещата и камерите са навряни в лицата им. Едва ли са се чувствали комфортно така, но професионализма и добрата игра си проличаха. Виждаме всички какви чудесни актьори са в новите им проекти. Не съм гледала още Легенда, но отзивите за героинята на Ебру са повече от добри, а за Акън от личните ми впечатления в Съдбата виждам един чудесен талантлив човек, отдаден на работата си. Винаги съм го казвала и сега ще го споделя - Вятърничав е магия и приказка, която отвя всички ни. Така добре ни показаха какво е да обичаш, че всички повярвахме, че между тях има нещо и до ден днешен се носят легенди. Това е магията, това е перфектния сериал, най - добрият от многото в богатия турски свят на този жанр. Доказателство за успеха е продажбата му в над 100 страни по света и още и още ще се гледа. Бърборанке въпреки, че не харесваш Ебру ти го препоръчвам горещо. Ще си промениш представите за тази жена, а ще видиш и Акън в друга светлина. Изобщо не само те двамата, а всички останали герои се справиха страхотно.

# 682
Здравейте! В "Тополчице моя" пак беше такъв казусът. Мъжът /беше шофьор на камион/ Заряза любовта си с малко бебе. Отиде при бившата си колежка която го харесваше. След случайна среща реши да си ги вземе, но тя /Шюрая Тюркян/ беше я приютил друг мъж. Детето израсна с този мъж вече и знаеше него за баща. И тя тръгна с мъжа, който я приюти.А бившият ѝ остана сам.

# 683
  • София
Даа, сещам се. Чудех се откъде ми е позната историята. Само че “Тополчице моя” е игрален филм. Гледала съм го преди много години по БНТ. Стар турски филм е, от 80-90 години някъде, по мои спомени. Главната героиня се казва Асия, което е доста близо до Асие. Надявам се само завръзката в историята да е същата, а сериалът да бъде с по-различен сюжет. Wink
Здравейте! В "Тополчице моя" пак беше такъв казусът. Мъжът /беше шофьор на камион/ Заряза любовта си с малко бебе. Отиде при бившата си колежка която го харесваше. След случайна среща реши да си ги вземе, но тя /Шюрая Тюркян/ беше я приютил друг мъж. Детето израсна с този мъж вече и знаеше него за баща. И тя тръгна с мъжа, който я приюти.А бившият ѝ остана сам.

Детелини Flowers Four Leaf Clover,
поинтересувах се и прочетох, че Hercai е най-рейтинговият сериал за Турция през 2019 г. Спечелил е награда за най-добър сериал през 2019 и 2020 г. По книга е. Има световен успех и действително е влязъл в сърцата на хора по цял свят. Все още не му е дошло времето да го гледам, но съм сигурна, че в даден момент ще му хвърля око. Няма как да подмина толкова успешен проект. Ако ме плени и мен толкова, ще го изгледам, въпреки че е с много епизоди. Аз съм фен на по-кратките сериали, да си призная. Максимумът са ми 30-50 епизода. Сезон, най-много два. Иначе в даден момент се отегчавам и мишката почва да играе или просто зарязвам сериала. Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 16:39 от Бърборанка с розови очила

# 684
Момичета, Здрави и весели да са празниците за всички Ви! 🍀🎶
Аз, като всяка от Вас се явявам и доста ангаже, но надничам и в темата!
За "Тополчице моя" имам спомен,  беше тежък филм! В последно време попрочетох и за главната актриса - Шюкрян  Тюркян - наистина е била доста добра и известна актриса!
За нашият сценарии, как ще се развият нещата, може само да гадаем......, НО....моето вътрешно усещане е, че Джамал, колкото и нагъл да го раздава....особено със серенадата на терасата, ...той си ги обича и ще се бори със "зъби и нокти" , както се казва,  за да си ги върне обратно!
Изключително затрогващ момент от пристъпването му в детската стая на Нергис и Уур....както и думите, които каза на дъщеря си.
Мисля си, че от тук нататък и Нергис ще се бори за връзката си с баща си. Та, тя има толкова добри спомени с него......и тази изповед вечерта от баща й при нея....
Невероятен Акън...как изигра сцената....и с лекото приближаване ..първо с ръката си, после докосването, след това и целувката по главата...
А, и сцената със спящото й братче! Наистина всичко това въздейства на Нергис. И си мисля , че тя дълбоко в сърцето си му повярва...... От тук нататък, що се отнася до децата - топката е в ръцете на Джемал.

https://fb.watch/a9xpWMd-zD/
https://www.facebook.com/groups/420091899753570/permalink/434554218307338/

Невероятна игра на Акън....а, да не говорим и  "Нергис" и "Уур".....просто са брилянтни в играта си децата!
Браво за кастинга - включвам всички... Раджи, Залиха, Гюлчин.....и всички, всички....всеки си се раздава на макс в ролята си.

Много харесвам Махир - чудесна игра прави, актьорът. Образът е малко лустросан, но прекрасно се вписва в пейзажа, ноооо .., не му завиждам...яко хлътна, а какво го чака....

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 14:57 от Stella2021

# 685
Здравейте, Стели аз също мисля, че Нергис ще се бори да се върне баща им при тях. Да тя има страхотни спомени с него въпреки, че в момента му е ядосана, гневна мисля, че тя му вярва.. Сцената между тях беше великолепно изиграна така и се искаше да се сгуши в него мисля, че Джемал беше искрен с нея и не я лъже да топката е в неговите ръце този път ще я изиграе много правилно според мен. Не одобрявам постъпките му към Асие който прави в момента, но и Асие не я разбирам хем го отблъсква, хем копнее за него факт. Не ми харесва, че все още мълчи и не казва на Махир той заслужава да знае направи такива неща за нея и децата, че трябва да бъде честна с него, защото той вече е влюбен в нея, а не заслужава да страда. Искам да ви питам този дето искаше да изнасили Нергис умря ли наистина или се спаси и се покри някъде и сега ще иска да си отмъщава.? Доколкото разбрах на 31 няма да има епизод чак следващата седмица ще почакаме.

# 686
Халил беше намушкания. Сякаш , казаха -умрял.

# 687
  • София
Халил се опита да изнасили Нергис и е умрял в болницата. Мерал каза на Асие в един от разговорите им. Този, Неджми май беше, е неговият приятел, който явно ще изнудва Асие, тъй като позна Уур на снимката в списанието. Чудя се дали Асие ще потърси помощ от Махир или ще разкаже всичко на Джемал, надявайки се той да им помогне… Thinking

Стели, Вили, +1 за мненията ви. Напълно съм съгласна. Wink

# 688
Ох, с имената съм зле, но, този намушканият, наистина умря в болницата...
А, отвратителният тип, който се върти около Мерал е негов приятел. Но, и той е пълно мекере, лентяй  и чакащ  от някъде да му изскочат пари, ей така на готово ....С две думи - гадняр.
Осъждам Асие, че до сега не призна всичко на Махир.....човекът, какво ли не на направи за нея и децата й при такъв голям проблем, който носят на гърба си......и на всичкото отгоре тя и усети, че той се влюбва в нея.....
Тук, изобщо не мога да я оправдая....

И да се допълня.....Аз си падам по хубавата музика  - просто музиката, която е като фон, когато Джамал целува Нергис по главата е страхотна, а това усещане идва и от думите,   които за съжаление не разбирам, но се подразбира,  че става въпрос за дъщеря....
Ооох, много ще съм благодарна на разбиращите момичета да внесат яснота!
Но, песента е страхотна,  както и самата песен на сериала. Направо са в десятката!

Аз продължавам, като латерна,  но  така съм обсебена....
Моментът,  който също ме изкара от пантофите ми  беше, моментът с фокуса на паричката и шоколадчето....
Джамал се гърчи неистово.....но, по важното е да вземе драстични мерки, за да намери спокойствието си с  правилни и последователни стъпки.  Първо,  да признае  пред Хелин - истинската си същност. Това ще доведе, поне до някаква допълнителна вяра в душата на Нергис за баща й. Много скъпо ще му струва в това богато семейство, където си живурка, но това ще му донесе и вяра в неговото истинско семейство...
Надявам се искрено на такова развитие...

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 18:40 от Stella2021

# 689
И да се допълня.....Аз си падам по хубавата музика  - просто музиката, която е като фон, когато Джамал целува Нергис по главата е страхотна, а това усещане идва и от думите,   които за съжаление не разбирам, но се подразбира,  че става въпрос за дъщеря....
Ооох, много ще съм благодарна на разбиращите момичета да внесат яснота!
Но, песента е страхотна,  както и самата песен на сериала. Направо са в десятката!

Вече бях писала какво й казва, но остана някъде назад в страниците.

- Не ме гледай така. Моля те, не ме гледай с тази ненавист.
Не мога да очаквам да ми простиш. Не мога искам прошка от теб.
И не мога да очаквам да ме разбереш. Защото аз сам не се разбирам.
- Нергис, аз теб не съм те лъгал. Да, аз си тръгнах, заминах от вас.
Извърших голяма, най-голямата грешка в живота, но теб не съм те лъгал.
Затова можеш да ми вярваш на това което ще ти кажа.
Аз не останах тук, защото Хелен иска така. Останах заради вас.
Останах, защото повече няма да издържа раздяла с вас.

Когато я целува по челото й казва:
- Моята ухаеща градина. Моята добра дъщеря

Когато целува малкия казва:
- Моят скъп син. Синчето ми...
По време на цялата сцена звучи тази песен:

Точно когато и двамата се събудим
времето ще спре
Защото само ти ми действаш
като внезапно събуждане.
Хайде момиче, сгуши се
Нека те помириша още веднъж
моята малка градина.