Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 238
  • 746
  •   1
Отговори
# 690

Вече бях писала какво й казва, но остана някъде назад в страниците.

- Не ме гледай така. Моля те, не ме гледай с тази ненавист.
Не мога да очаквам да ми простиш. Не мога искам прошка от теб.
И не мога да очаквам да ме разбереш. Защото аз сам не се разбирам.
- Нергис, аз теб не съм те лъгал. Да, аз си тръгнах, заминах от вас.
Извърших голяма, най-голямата грешка в живота, но теб не съм те лъгал.
Затова можеш да ми вярваш на това което ще ти кажа.
Аз не останах тук, защото Хелен иска така. Останах заради вас.
Останах, защото повече няма да издържа раздяла с вас.

Когато я целува по челото й казва:
- Моя ухаеща картина. Моя добра дъщера

Когато целува малкия казва:
- Моя скъп син. Синчето ми...

По време на цялата сцена звучи тази песен:

Точно когато и двамата се събудим
времето ще спре
Защото само ти ми действаш
като внезапно събуждане.
Хайде момиче, сгуши се
Нека те помириша още веднъж
моята малка градина.

Дали ще пораснеш и си отидеш
или все още ме чакат
твоите протегнати малки ръце
Хайде момиче, сгуши се
Нека те помириша още веднъж
моята малка градина

Дали ще пораснеш и ще си отидеш
или все още ме чакат
твоите малки ръце

Дени 💕🌹 Благодаря ти!
Бях разбрала неговите думи, но думите от песента, която вървеше, докато я целуваше по главата, не можех да ги разбера.

Беше изключително много силен момент@

.....................
И да не забравяме

https://www.facebook.com/groups/319716433026361/permalink/336440654687272/

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 17:37 от Stella2021

# 691

https://ok.ru/video/3070737124036

Линк към 4 епизод на "Играта на съдбата ми" с бългрски субтитри.

Искрени благодарности на преводачите от фейсбук групата
ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ® Официална страница на екипа
https://www.facebook.com/groups/164275950815175/?hoisted_section … =1042948832947878

Приятно гледане на всички Heart Eyes

# 692

https://ok.ru/video/3070737124036

Линк към 4 епизод на "Играта на съдбата ми" с бългрски субтитри.

Искрени благодарности на преводачите от фейсбук групата
ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ® Официална страница на екипа
https://www.facebook.com/groups/164275950815175/?hoisted_section … =1042948832947878

Приятно гледане на всички Heart Eyes

Благодаря Дени 🌹
Благодарности и за екипа преводачи 🌺
Само да попитам : Знае ли се, защо и трите серии на Съдбата са свалени от този линк, или аз пак нещо бъркам?🙄
.................

Момичета, днес е денят на Ебру  с Легендата.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 19:34 от Stella2021

# 693
  • София
Благодаря и аз на преводачите, както и на Дени, която не пропуска да ни донесе линк с преведения епизод. Hug

# 694

Благодарности и за екипа преводачи 🌺
Само да попитам : Знае ли се, защо и трите серии на Съдбата са свалени от този линк, или аз пак нещо бъркам?🙄

Нищо не е свалено. Този линк е само за 4 епизод.
Предните три епизода са на други линкове в отделни постове.

Ама какъв епизод, а....минали са само първите 30 минути и напрежението не спря за миг.
Захиде е огън и пламък. Махир много, ама много ми харесва.
Джемал е противен, но веднага разбра, че се случва нещо.

Акън играе много странно. Може би ролята го изисква, но прави много шантави мимики с лицето си, гледа налудничаво, очите му се въртят като пумпали, чак устните му треперят. Много нерви хаби Джемал.
Този човек съвсем ще се побърка докато дойде края на сериала.

Изгледах цялата серия с кратки прекъсвания, защото толкова напрежение цели два часа и половина не са добре за сърцето. Майчице, какъв епизод, колко емоция, колко неизвестни....направо съм като зашеметена. Скуката от 3 епизод беше изчезнала и на нейно място имаше емоционален екшън с елементи на трилър. Не е истина.....това е като някакво виенско колело - ту горе, ту долу, после като влакче на ужасите с рязък завой и пак отначало.
Акън е просто удивителен с играта си. Сценарият е направил героя му нещо средно между мерзавец, животно, страхливец и наглец до безкрай, като е добавил нещо наподобяващо сърце и всичко това в едно красиво лице, секси тяло и мъж със стил и харизма. В мен се бият всички възможни чувства като се започне от желанието да го убия и се стигне до желанието да го целувам. За Асие също съм раздвоена. Тя още го обича, много го обича. Това я кара да го ревнува от Хелен, от живота му, от детето му дори. Въпреки, че се опитва да бъде хладна и безразлична изобщо не й се получава. Всичко се вижда. Това което каза за Джемал когато Нергис сподели какво е говорила с баща си е крайно погрешно. Изобщо не съм съгласна с думите "Той е баща на друго дете". Да, той е баща на друго дете, но е и баща на Нергис, Уур. Да, болкук и нещастник е, че ги е изоставил, създал друго семейство, но е техен баща до гроб и това не може да бъде променено. В смисъл, аз изобщо не съм ок когато една майка заради обида, ревност, омраза или каквото и да е настройва децата срещу бащата. Даже и този мъж да не заслужава да бъде наречен баща, той си остава такъв. Отношенията между родителите са едно, отношенията родител - дете съвсем различно. Да не споменавам, че тя изобщо не постъпва честно спрямо Махир. Той вече толкова е хлътнал по нея, че за него ще бъде огромен шок да разбере, че е лъган от жената и децата, на които подари сърцето, името и живота си дори. В трейлъра за 5 епизод ясно се вижда отношението на Нергис към него и близоста с майка й. Това момиче не знае какво иска и Асие помага малката да се чувства още по-объркана. Не Джемал обърква дъщеря си, а Асие. Джемал просто намери начин да говори с момичето и й каза това което мисли в момента. В тези 4 епизода така и не показаха какви са намеренията на Джемал за бъдещето. Колкото беше изненада за Асие тази среща, токлкова беше и за него. Според мен той се опитва да разбере каква е реалната картинка на живота им през годините на отсъствието му. На този етап не е показал някакви намерения. Не е ясно какво ще предприеме когато разбере, че Асие и Махир не са съпрузи. Изобщо предстоят интересни неща и разкриване на много тайни.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 22:56 от DeniAra

# 695
Момичета, допълвам се от време на време, защото непрекъснато ми излизат нови и нови мисли, които искам да споделя,  но явно няма кой друг да пише......
Жалко......за толкова хубав сериал, както и за Легендата с Ебру....
Толкова стойностни  образи правят и двамата, дори  и поотделно....

Здравейте, Момичета! 🌺
 Дени, относно зададения от мен въпрос за свалените първите три серии - изобщо не съм имала предвид линка, който вчера пусна за 4 серия. Не съм се изразила точно. Преди няколко дни  исках да погледна нещо в 3 серия....влязох в линка, който ти пусна за тази серия тук в темата, стр.41, твой пост 608. Но, серията вече я няма налична. Порових се, така се оказа и за 1 и 2 епизод.  Никого не коря,  просто исках да науча причината. Извинявам се за въпроса.

................
Сега по серията - ами, поредна  чудесна серия. Каламбурите се задълбочават.
Да, и аз не одобрявам поведението на Асие в доста посоки. Едната е, че наистина, донякъде тя се мъчи да отклони Нергис от надеждата за баща й. Но, той ще си остане Нейният баща. Та, тя го помни като любящ баща и съпруг.

Уур няма спомен, но тя има и изповедта на Джамал пред нея й възвърна вярата, че той не ги е забравил и ги обича. Сцената беше убийствена - и като игра от двамата. Вече писах. Пак си се разплаках при поредното гледане. Малко пресилено ми дойде реакцията на Асие с това нахлуване в стаята на Джамал - наистина, ако Хелин беше вътре????? А, иначе още и на Махир не е признала всичко.... а, той горкият и пръстен ще й подарява.
Тук е втората грешка на Асие. Какво не направи този човек за нея и децата й - за това ми се вижда, че е малко излъскан този образ  - така от нищото, ще прибереш жена с двете й деца, при положение, че са с такъв проблем? Не знам....Тя, като започна да споделя с него - и то по негово настояване - като  започна от А, трябваше да стигне до и до Я. А, тя мълчи, дори и след като усети, че този човек с всичките си добрини, започна и да се влюбва в нея.
Тя, все още обича и то много Джамал - това е видно от всякъде, но наистина и Обидата от него е огромна......
За Джамал - Ооохх, какво да се пише за него.....изключително сложен образ  и толкова добре представен от Акън....Може би, трябва да изгледам още някоя друга серия,  за да си затвърдя крайно и единствено мнение и то не само серия, а да видя последващите му действия. Засега се колебая....
Наистина, той направи Огромната грешка в живота си.....просто непростима. Но, той не е излъгал....още в деня на раждането той си призна пред Асие, че няма да може да се справи....колкото и болезнено да е за Асие. Той продължи да си ги обича и наистина направи опит да се върне при тях, но .....този телефон, който звънна в този момент......И това си призна, че отново ги е оставил....Предпочел е по осигуреният живот....Съдба, както ти сам си я натамъниш....
И, сега изведнъж те се изправят пред него. Всичко се върна в съзнанието му...с бясна сила и го преобърна. Той, вече загуби сили и разум, защото любовта му към тях не си е отивала, само я е бил закътал,  там някъде дълбоко в сърцето си. Той и към Нергис беше искрен и не премълча, че и той сам не може да си прости. Изобщо разговорът или по точно монологът, който той произнесе пред дъщеря си, дълбоко въздейства върху нея и тя му повярва. Но, наистина на сутринта майка й, я попари.  Със сигурност Асие искаше и да я предпази от ново разочарование, но детето, така жадува за бащината си прегръдка. Тя едва се сдържа вечерта да не се хвърли на врата му. Настроението й е много дръпнато, но кой тинейджър, при такава сложна обстановка ще действа по друг начин?.....
Джемал не обича Хелин и си мисля, че в тази връзка в началото е подходил, лекомислено - като повечето мъже. Но, сега се намира, образно казано, като ранено животно в клетка.....Ни така, ни онака. От тук насетне всичко зависи от него. Разбирам го, че той не може ей, така от раз да каже пред всички - Аз съм бившият мъж на Асие и баща на децата й.... защото, Асие колко пъти му каза,  че е омъжена.....Но, ми се струва, че той ще разбере истината и тогава ще започне истинската му борба да си ги върне изцяло при него. Не ми се мисли, какви събития ще се развихрят....
Как ще се изчака до 07.01.и после пак по седмица.......Хубаво си гледах преди изцяло преведени сериали....😀
Много мисли ме тресат, ама много дълъг ще стане чаршафа.
Ще спомена само няколко коментара от Нетпространство :
"Джемал е лош, но Акън е добър актьор"
"Е, понякога бих го убила, но през повечето време го обожавам"
"Да се насладим на Акън, каквото и да прави, това е история за разказване, нека се насладим на приказката"
"Първо много ни хареса свирката, но сега я мразим. Ааах, Джамал, Ааах...."
"Искам да намеря добро основание за поведението му, защото чувствам, че колкото и да искам не мога да го мразя"

И няколко думи да напиша за отрицателните образи - Раджи  и  Зелиха.....невероятни попадения. Есра съм я гледала и както писах вече, я чаках с нетърпение....Невероятна игра прави. Какъв спектакъл изигра..
Зелиха ще ги следи, от тук нататък, като хрътка!  Раджи - също.....
Какви ли ще ги натворят от тук нататък...
Децата - чудесни са...и този Уур с тези паднали зъбчета....

Много силен момент, а по долу в линка има превод и на песента, малко по различен - и двата теста са невероятни на фона на тази сцена...

https://www.facebook.com/107181661755101/posts/132411729232094/
.

..........
https://fb.watch/aco0hkVvI2/
Музиката към сериала си е невероятна..

....................

Тук "Махир" с истинското си семейство

В някаква световна класация 100-те най-красиви мъже на планетата Акън е класиран на 85 място. Много ми е интересно наши актьори или други от турските дизита има ли ги в тази класация и на каква позиция....

Хайде и малко погледи с различен нюанс в очите,  според светлината

...................
Да не забравяме и Аккъз

https://m.youtube.com/watch?v=fU5fLEgkotY&feature=youtu.be

...........
Олях се, извинявам се за  което....🙄😉

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 09:03 от Stella2021

# 696
Здравейте, Момичета! 🌺
 Дени, относно зададения от мен въпрос за свалените първите три серии - изобщо не съм имала предвид линка, който вчера пусна за 4 серия. Не съм се изразила точно. Преди няколко дни  исках да погледна нещо в 3 серия....влязох в линка, който ти пусна за тази серия тук в темата, стр.41, твой пост 608. Но, серията вече я няма налична. Порових се, така се оказа и за 1 и 2 епизод.  Никого не коря,  просто исках да науча причината.
Извинявам се за въпроса.

https://www.facebook.com/groups/164275950815175

Във феисбук групата откъдето са преводите са налични всички епизоди с български субтитри.
Дори и да се загуби линка или да се изтрие, влизайки в групата и изписвайки в лупичката #ИграНасъдбатаМи този хаштаг ще излязат всички постове посветени на серила.

https://vk.com/club113691288?fbclid=IwAR3i3Uo_1opDQJVn9AoPMxWUqF … e1M_UaZQEsXJAE_Uk

Вторият линк е за социалната мрежа ВКонтакте

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 14:30 от DeniAra

# 697
    Здравейте, Момичета! 🌺
     Дени, относно зададения от мен въпрос за свалените първите три серии - изобщо не съм имала предвид линка, който вчера пусна за 4 серия. Не съм се изразила точно. Преди няколко дни  исках да погледна нещо в 3 серия....влязох в линка, който ти пусна за тази серия тук в темата, стр.41, твой пост 608. Но, серията вече я няма налична. Порових се, така се оказа и за 1 и 2 епизод.  Никого не коря,  просто исках да науча причината.
    Извинявам се за въпроса.

https://www.facebook.com/groups/164275950815175

Във феисбук групата откъдето са преводите са налични всички епизоди с български субтитри.
    Дори и да се загуби линка или да се изтрие, влизайки в групата и изписвайки в лупичката #ИграНасъдбатаМи този хаштаг ще излязат всички постове посветени на серила.

https://vk.com/club113691288?fbclid=IwAR3i3Uo_1opDQJVn9AoPMxWUqF … e1M_UaZQEsXJAE_Uk

Вторият линк е за социалната мрежа ВКонтакте

Благодаря, във ВКонтакте не мога да влизам, ще се опитам в групата във Фейсбук.

Аз, явно на обратно на всички,  гледам във
    Vbox -а,   там ми се отваря парашута...Здраве да е за всички!.....

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 09:47 от Stella2021

# 698

Хей, момичета, тази тема съвсем замря. От баници и сарми не можем да си вдигнем главата Heart Eyes
    Хубаво нещо са празниците, имаш време за семейството, любими хора и занимания.
    Аз започнах отново Hercai. Хиляда пъти го гледах и въпреки това ме вълнува отново.
    Акън ме удивлява за пореден път. Знам как играе като Миран и сега съпоставяйки с Джемал направо не мога да повярвам, че е същия човек. Миран е силен, самоуверен, гласът му е силен, заповеднически тон, визията е мъжествена, действията са ясни и категорични, вдъхва доверие въпреки избухливия характер и грешката под влияние на Азизе. Джемал е коцкар, мазен, страхлив, жалък, треперещ, очите му са лъжовни, гласът неуверен и слаб, тялото треперещо, отблъсква с поведението си, кара те да го мразиш. Даже и след голямата си грешка, Миран не предизвиква омраза, докато Джемал когато и да го хванеш за гушата все ще си закъснял. Единственото общо между тях е красотата, харизмата, секси излъчването, чаровната усмивка.

В някаква световна класация 100-те най-красиви мъже на планетата Акън е класиран на 85 място. Много ми е интересно наши актьори или други от турските дизита има ли ги в тази класация и на каква позиция....

За класацията на 100 най-красиви лица българи не участват, защото никой фен не е номинирал някого наш артист, а имаме доста такива. След номинацията трябва и да се споделят снимки с хаштагове към класацията.
    Колкото до турските лица, там участват няколко човека.

Чагатай Улусой е първият ми най-най-най- любим турски артист.
    Адски много си приличат с Акън по философия на живот, родени са през един ден в една и съща година.
    Абе, като фен и на двамата откривам много общи неща. Разликата е, че Чаатай е утвърдена звезда на турската развлекателна индустрия, а Акън едва прохожда с втора силна роля.

Този човек не го познавам и никога не съм го гледала, но знам че е много харесван артист и мъж.
    Има силни роли според запознати с работата му.

Хайде и малко погледи с различен нюанс в очите,  според светлината

Стела, къде намери тази снимка с очите Heart Eyes
    Това е един от първите ми колажи на тема Акън.
    Тогава не слагах име или инициали.
    Радвам се, че я споделят по групите, забавно Grinning

# 699
    Здравейте!

След Новата година ще продължа с преговора. Сега съм на неща, които и да оставя няма да ме гложди.
    Следващия епизод на Легендата ще е чак на 11 януари и там ще има да ми лазят по нервите да го чакам. Тия хора излъчиха невероятна серия, приключиха я на най- интересния момент и казаха чакайте до 11, за да видите какво ще стане.

Аз Ебру не мога и няма как да я сравня с Рейян. В Легендата също е много красива и смела, и до тук са приликите с Рейян. Има моменти, в които дори може да те уплаши. Аккъз мога да я сравня по- скоро с Миран - едва контролирани емоции, жажда за отмъщение... С коро ще стигнем до момента, в който Миран ще даде кръв на най- големия си враг, за да оживее.А Аккъз като Миран заведе на врага си лекар, за да излекува раната, която самата тя нанесе.

Борбата за трона започна от първата серия, но ми се струва, че ще има и борба на двамата братя - Кая и Батуга за сърцето на девойката- воин. В две серии вече намекват за интереса на Кая към Аккъз.

# 700
    Пак започнах да се допълвам.....
    Ооох  да си отдъхна, че някой и се включи.....
    Дени, първо ти отговарям....аз си се разхождам из много теми във ФБ пространството...сега, на прима виста, не мога да се сетя точно от коя група я копнах, ноооо хората не спят, ровят си се...
    Огромно Благодаря, щом е от тебе този колаж.....И сега, даже и ме напуши  смях за приказката за питката......търколила си се, обходила полето и се върнала....в къщи😀😅

Оооох, на този етап не мога да съпоставям Миран с Джамал......и двамата се издъниха тотално в първите серии.....Дени между другото и аз вчера си пуснах 1 и 2 епизод на Вятърничавият.....абе, луда работа,  между  сърми, капами, баклави....мани, мани..  Аз с един сериал преди време се олях в къщи и още ме подиграват - това ми е за втори път, ама, се старая, де,.......Ама, не би...не мога да се въздържа - темперамент...какво да го правиш....😉😀😅🤣

Допълвам се със "синът" на Гюлсун, който явно свири на няколко инструмента и това  мен ме впечатлява изключително много.
    https://fb.watch/adEEZWk6WF/

................
    А и да не забравяме....
    "Не ни гледайте....ние си знаем..." 😀👍

.............

И Аккъз...... борбено момиче

https://www.facebook.com/groups/2788948144702367/permalink/2959582537638926/

.................

И, сега малко, следзалезни мисли.../защото и  мен ме тресат...., но не за мен, де🤣, аз си минах по реда..🤣🤣/
    Какво е любовта, отговорността в една любовна връзка...
    А, сега, де....нека и да си разчоплим и сетивата...

Всички повтаряме до втръсвене...Любов, любов, любов......да де, има я любовта...
    Джамал се правеше и на маймуна, за да докаже любовта си...ииии,  Какво стана...
    Дотежа му отговорността. Отглеждаше си дъщеричката с такава любов - тя и това запомни...

И при първия препъни камък - Въз...
    Тук изобщо не мога да го оправдая.....да, страхливец, непукист, жалък, ......ноооо и Обичащ....Ей, това е формулата за Джамал. ...затова все още не мога твърдо да го сложа в някаква си графа и да я затворя....
    Да, неистово ревнува, защото Обича...с цялото си сърце. Обича Асие, Обича децата си......и как се измъчва..../ама, хак си му е/
    https://fb.watch/adm9INyGzU/
    Брилянтен Акън.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 07:54 от Stella2021

# 701
    Здравейте!

Весело изпращане на Старата година и посрещане на Новата с много настроение и много мечти!

И като за край на годината слагам и края на епизод 6 на Легендата. Аккъз избяга от двореца на Небесното ханство, за да се върне по- силна от всякога с лечителя и човека, който я е отгледал, след като Алпагу хан уби баща й - Кюн Ата.

# 702

Ала - турко....😀😅😂

Приятна шетня и емоции.....да има...

За Легендата ще се включа след празниците, че нещо съм се отпуснала на този фронт.

Пожелавам Ви ги от сърце!💞🌹
    Весело посрещане на Новата 2022 година.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 08:46 от Stella2021

# 703

Завършваме годината абсолютно подобаващо с корица на списание
    Акън е в стихията си, няма спиране....

Малко преговор в снимки за 2021, Hercai и една любов родена от отмъщението,
    като се надяваме новата година да донесе една нова любов родена от приказката

И защото съм фен на Акън малко спомени за един красив Акън и неговия огнен Миран

За край ви пожелавам весело посрещане на новата година с любимите ви хора и не забравяйте, че най-доброто предстои през 2022 година и всички следващи след нея.
    Бъдете здрави, влюбени в живота, обичани и обичащи безкрай.
    Приказките стават реалност когато вярваш в чудеса и действаш според вяра и сърцето си.

# 704
    Здравейте! Blush
    Реших в последния ден на старата година да се присъединя към вашата тема. Blush
    Да се представя бързичко- обичам исторически филми и сериали и започнах да гледам "Легенда". В началото ми беше като приказка, сега съм във  възторг от проекта. Не съм гледала "Вятърничав", започнах го, но после сценарият нещо  не ме задържа.
    Ебру Шахин ми е много симпатична, а в "Легенда" е просто блестяща! Hands Clap Много хубаво представя емоциите на героинята си, а физическата и форма е превъзходна. За мен Ебру е изключително подходяща за ролята на момиче от Ранното Средновековие- жива, емоционална, силна, физически издържлива. Blush

Надявам се да приемате  гости като мен. Blush Мисля да навестявам темата, да чета и да споделям впечатления. Два са сериалите, които този сезон особено силно задържат вниманието ми, и двата са исторически- "Азиз" и "Легенда".  Гледам още един, съвременен и  хвърлям око на "Барбароса", но той не е това, което очаквах.
    Може да ме наричате "Онче", макар че произхода на ника ми тук е съвсем друг. Grinning Но приятелки от други теми отдавна ме кръстиха така. Blush

Харесаха ми много постовете ви за "Легенда". Heart Eyes
    И аз бях силно впечатлена от финала на 6 серия,  гръмовен бе . Nature Fire  

И тъй като съм направо влюбена в саундтрака на сериала, пускам музиката от този епичен финал. Великолепна! Има нещо диво и красиво в нея, много е вдъхновяваща. Hands Clap

Желая ви прекрасна новогодишна нощ и още по-прекрасна нова 2022 година! Balloon Tada Champagne

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 19:27 от oncee

Общи условия

Активация на акаунт