Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
И от мен малко....да не ни заспива темата, че като я видя на втора страница....

.......
И малко за цвят....🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 08:43 от Stella2021

# 706
В последните часове на 2021-ва година и аз да споделя впечатленията си от сериалите на Ебру и Акън. Сериалът на Ебру е точно това, което очаквах и се надявах да бъде. Още преди да и предложат ролята бях чела за подготовката на този сериал и си бях пожелала да поканят Ебру за тази роля. Бях сигурна, че тя ще приеме, защото Ебру беше казала в интервю, че мечтата и е да играе роля на жената-воин и защото добрата и физическа подготовка щеше да и даде възможност да осъществи мечтата си. За избора на Акън имах своите резерви, въпреки че знам, че турският зрител обича тежки семейни драми. Радвам се че сериалът има успех, но си мисля че му беше рано на Акън за отрицателна роля. Много ми харесва играта Ойкю и на девойката, която играе Наргиз.
Пожелавам на всички здраве и през Новата 2022 година да изчезне вируса, който промени живота на хората в целия свят!

# 707
Желая на всички ви незабравима новогодишна нощ. Нека всичко лошо остане в старата да посрещнем новата с много здраве, късмет оптимизъм, любов да продължат да ни радват любимците ни и да си коментираме филмите с удоволствие. Весела вечер на всички бъдете здрави!

# 708
Онче, добре дошла при нас и не се смятай за гостенка, всички сме гости. Сигурно на теб и nedlen аз най- много ви се радвам, защото досега сама си коментирах Легендата.
Съдбата не я гледам, но днес прочетох, че девойката, която играе Наргиз учи театрално изкуство и в момента е в 4-ти курс. Не знам дали е истина, но това пишеше.
Дени, прекрасно пожелание.

Весели празници на всички!

За любителите на Destan изпращаме годината със момента, в който Аккъз спечели донякъде уважението и възхищението на Алпагу хан. В последната сцена на 6-ти епизод Алпагу и Аккъз ми приличаха на два хана един срещу друг. Онче, музиката в него момент наистина беше точно в целта и изобщо музиката за сериала е много, много добра. 8- ми век е пресъздаден толкова автентично и ме пренася в тази епоха с голяма лекота.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 20:58 от cvetansk

# 709
Честита Нова година, момичета🎊🍀💞🌹🎉

https://fb.watch/afdOywn0LH/

Разкошни Миран и Рейян - няма да надскочат тази химия, която ни представиха и се потопихме в нея!

И други честитят.....

https://www.facebook.com/groups/319716433026361/permalink/339584931039511/

oncee, Добре си дошла. 🌹

5 епизод на Съдбата, щели да го излъчат на 14.01......А, да ни е Честито......чакането🙄🙄

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 09:00 от Stella2021

# 710
Здравейте!

Честита Нова Година! Честит Януари! Честит Васильов ден!
Нека новата 2022 бъде магична за всички нас!

И малко снимки от новогодишното парти с Ебру, Джем, Айдан Таш и приятели в Барселона

И една непубликувана досега снимка на Акън от фотосесията

# 711
За много години!
И през тази година да продължаваме да се
" срещаме" тук!
На всички желая здраве и благополучие@

# 712
Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави, нека през тази година има много топлина, мир, спокойствие, благополучие вярата надеждата да са в сърцата ви. Бъдете обичани и обичайте късмета винаги да бъде с вас. Честит имен ден на всички именяци. Весели празници!

# 713
Честита нова 2022 година!
Благословени да сте вие и семействата ви!

Както приключихме старата година, така започваме и новата - ударно, весело и шумно.
Вече видяхте забавленията на Ебру с приятели в Барселона, сега остава да видим кадри от вечерта на Акън.
Чудя се къде е баскетболиста и защо не е в Барселона, но ще почакаме и ще разберем.
Дано вече да е история....

Тази сутрин всички фенове направили подаръци под формата на книги или други подобни са получили съобщения от Акън, в които той им благодари и пожелава щастие и успехи през новата година.
Мрежата е много развълнувана Heart Eyes

Запазих вашите бележки за днес и ги прочетох с вълнението на дете, което отваря подаръците си, чакащи под елхата в първия ден на новата година. Много ви благодаря, много сте добри. Дано имаме година, в която ще сме една крачка по-близо до място, където няма тъмнина

Освен това споделят обща снимка на пожеланията на Акин и Ебру, като откриват еднакъв стил на изразяване и използване на думите. Търсят общото между тях и отново започват вълнения за AKRU, макар те да не са спирали никога.

Между празничните дни работата не спира и от екипа на Kaderimin Oyunu пуснаха два нови трейлъра.

Както Стела е писала, следващ епизод на Съдбата ще има чак на 14.01.2022.
Доста чакане ще падне, но екипа си заслужава почивката.
Може би ще видим интересни мероприятия с участието на Акън в този период.

И за край на коментара една много красива снимка от Истанбул

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 14:24 от DeniAra

# 714
Благодаря ви за приема, момичета! Hug
За много години! Heart Eyes Да е здрава и усмихната новата 2022! Hug

Във вторник ще пуснат специална серия на "Легенда"- предполагам компилация от досегашните. И сигурно чак по- следващия ще разберем какво е станало след епичната поява на Аккъз на портите на Небесния дворец. Nature Zap Между другото тази сцена е първа сред топ сцените на 6 серия на официалния канал на сериала в Youtube.

Ох, с тези Небесни и Планински ханства никаква информация не ни дават, не мога да потърся из нета за кои реални  племена става въпрос или поне историята на кои реални тюркски племена е в основата на тази история.Grinning Преди да излезе сериала, някъде бях чела, че май  ще ни разкажат за караханидите, но дали е вярно...   

Интересни езически ритуали ни показват.

На мен всичко ми е много интересно,  пък и нали по прабългарска линия са ни нещо като  братовчеди героите на сериала.Blush Имаме общ върховен бог- Тангра. Nature Sunny 

Вероятно след обединението на двете племена ще последва приемането на новата религия- ислямът. А може и да вървят паралелно или новата религия да провокира това обединение. При всички положения ще видим този процес, имаше индикации още с появата на момчето мюсюлманин в 1 серия и с интереса към неговите ритуали от страна на Аккъз и Батуга.   Но е ясно, че Батуга ще започне този процес било то като стане хан- в което не се съмнявам или ще го провокира преди това.
И, може да ви изглежда странно, но виждам паралел с нашата  история.  Батуга е като нашия Борис I. Blush Така де, знаем още от първи клас защо Борис е приел християнството за официална религия, при това не много лесно. Ами същото е и в този сериал- Батуга е обединител. Вярно, че Небесните и Планинците са все тенгрианци, т.е. нямат нужда от обединение на ниво религия. Но кой знае как ще го представят в сериала.  Разсъждавам си всъщност. Blush Липсва ми информация, затова ей така си разсъждавам. Сега, докато се излежавам следпразнично, ще потърся дали интернет казва нещо по въпроса. Grinning
Приятна почивка и на вас, момичета! Hug

# 715
  • София
Честита Нова година, момичета! Tada
Бъдете здрави, щастливи и много обичани!!!

С нетърпение очаквам новия епизод следващия петък. Simple Smile

# 716
Онче, за този езически ритуал бях писала назад в темата, но на мен ми беше направило впечатление (може и да се заблуждавам), че много си прилича със танца Рейхани. Но и двете са молитва, и благодарност към бога. А думите на Чолпан - Земите си отиват, но традициите остават - ме навява на мисълта, че езическите тенгриенски ритуали са намерили място във фолклора на турците, така традициите са се запазили. Ох, има толкова много неща, които са ми направили впечатление, но всичко ми е хаос в главата в момента.

# 717
Здравейте, празниците се вихрят!
Днес е и Васильов ден. Ако имаме именички - да са здрави и много щастливи!
🍀🌺

И Акън ни поздравява. Пожелава ни през Новата 2022г. - здраве, мир, щастие и изобилие.

И красавицата ни

И малък спомен!

...................
БРО 5 серия на Съдбата ще я излъчват на 14.01.....ще чакаме.

Цвети, Благодаря за снимките на Ебру, Джем и компания. Явно и хубаво са си изкарали.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 18:46 от Stella2021

# 718
Честита нова година на всички! Нека да сте живи и здрави, усмихнати, щастливи и много успешни! ❤🎉🥳

# 719
Онче, за този езически ритуал бях писала назад в темата, но на мен ми беше направило впечатление (може и да се заблуждавам), че много си прилича със танца Рейхани. Но и двете са молитва, и благодарност към бога. А думите на Чолпан - Земите си отиват, но традициите остават - ме навява на мисълта, че езическите тенгриенски ритуали са намерили място във фолклора на турците, така традициите са се запазили. Ох, има толкова много неща, които са ми направили впечатление, но всичко ми е хаос в главата в момента.

Относно танца Рейхани сме писали много  пъти, но сега виждам, че го свързвате и с ритуалите в Легенда.
Не знам какво и как са изпълнявали в сериала, символ на какво са и дали се прехвърлят различни движения, ритуали в съвремието, но специално Рейхани е кюрдски танц. Във сидеото се изпълнява от професионален танцьор и се виждат кадри от Мардин. За първи път този танц се изпълнява в един много стар филм, който съм забравила как се казва, но двойката са Съла и Буран ага.

В следващия линк са видеа на други полулярни турски народни танци изпълнявани по различни поводи.
Ако ги изгледате може да намерите още препратки към Легендата.
https://www.woman-onthe-top.net/p/zejbek-rejhani-horon-tantsite- … yubimite-seriali/

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 19:36 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт