При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение - Тема 16

• 45 661
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, и аз да се отчета, че днес в 9 сутринта с планирано секцио се роди синът ни Александър - 3650/51см. Терминът ми беше за 19.10. И аз подобно на Надежда след упойката изпаднах в някакво странно състояние на тялото и духа. Едва успях да се успокоя, но в крайна сметка всичко мина добре. Имам болки, но не са нетърпими. Опитаха да ме раздвижат преди малко, но с 300 мъки успях само да се изправя. Надявам се утре да имам повече сили и по-малко болки. Бебето също е добре. Донесоха ми го за 5 минутки. Толкова мекичка и нежна кожа има...
За мен беше важно в болницата, в която ще раждам да има вариант бебето да не е при мен постоянно, но сега хич не ми се искаше да го давам Joy

# 541
Честито на всички нови бебчета ❤ Нека растат здрави, щастливи и да ви носят много радост.

Ivanova Petrova
Честит рожден ден 🤗 Бъди здрава, много щастлива и обичана!! Ще получиш най-хубавият подарък днес❤
Успех на всички, които очакват всеки момент да гушнат бебчетата си.
Имам чувство, че само аз бременея още и направо ми е неудобно да мрънкам и да се оплаквам😂 Но всеки ден имам някое ново неразположение, снощи не можах да спа от болки в срамната кост/таза. Даже не мога да определя къде ме боли, имам чувство, че ми се разместват костите и боли като ударено 🤔 Плюс киселините и пишкането буквално на 20 мин, цяла вечер бях будна.
Нямам търпение вече будуването да е заради бебка❤

Спокойнo, не си сама 39 седмица...същите оплаквания Simple Smile

# 542
Момичета, и аз да се отчета, че днес в 9 сутринта с планирано секцио се роди синът ни Александър - 3650/51см. Терминът ми беше за 19.10. И аз подобно на Надежда след упойката изпаднах в някакво странно състояние на тялото и духа. Едва успях да се успокоя, но в крайна сметка всичко мина добре. Имам болки, но не са нетърпими. Опитаха да ме раздвижат преди малко, но с 300 мъки успях само да се изправя. Надявам се утре да имам повече сили и по-малко болки. Бебето също е добре. Донесоха ми го за 5 минутки. Толкова мекичка и нежна кожа има...
За мен беше важно в болницата, в която ще раждам да има вариант бебето да не е при мен постоянно, но сега хич не ми се искаше да го давам Joy
Боже ,Снеж .....мен днес ме двигнаха ,боли ужасно. Седна ли и всичко започва от начало Sad. Утре сигурно ще ми я носят вече,а аз едва стоя право. Много се притеснявам дали ще се справя Sad

# 543
Снеж, честит Александър, да е здрав и усмихнат. На теб бързо възстановяване.
Надежда, всеки ден става все по-лесно. Важното е да се движиш колкото се може повече.

# 544
Снеж честито бебче да сте живи и здрави и бързо възстановяване !❤🍀💐

# 545
Снеж, честит Александър, да е здрав и усмихнат. На теб бързо възстановяване.
Надежда, всеки ден става все по-лесно. Важното е да се движиш колкото се може повече.
Ох,Гери опитвам се, много ми трудно да се изправя,дърпа ми щипе ми . Надявам се утре да е по Леко

# 546
И аз да се похваля днес се роди първородния ми син Божидар 3640кг,52см

# 547
Yolkata, честит Божидар, да е много здрав.
Надежда, опитвайки се да се разхождам около леглото. Не стилове седнала. Лягай за малко и после ставай. Ако е минал рехабилитатор, надявам се ви е обяснил как да се раздвижиш. Дърпа и опъва, но минава. Докато ви изпишат ще си вече добре.

# 548
Честити да са Александър и Божидар! Да са здрави и силни юнаците и много щастие да носят вкъщи! 🎈💙🧸

# 549
Гери, рехабилитацията беше пълен майтап. С нищо не ми помогна. Разхождам се сега си легнах малко, после пак ще повървя. Наистина се надявам утре да е по леко

# 550
Първо да са живи и здрави двете Софии и малкия Божидар! Това се нарича астрални близнаци Hug

Боже ,Снеж .....мен днес ме двигнаха ,боли ужасно. Седна ли и всичко започва от начало Sad. Утре сигурно ще ми я носят вече,а аз едва стоя право. Много се притеснявам дали ще се справя Sad

Наде, не си мисли, че като съм станала права се е случило нещо велико или пък, че съм в състояние да си гледам бебето. Парцал съм в момента. Аз също се тревожа, че утре няма да се справя. Даже съм сигурна, че няма, но с първото секцио си спомням, че от ден на ден се подобрявах а в деня на изписването си пренесах сакчето сама. Вкъщи няма да имаме проблеми, бъди спокойна!
Искам обаче да помоля за нещо. В по стари теми се обсъждаше раздвижването и това, че започва още от леглото само с крака. Търсих в Интернет информация за конкретни упражнения, но нищо не намерих. Може ли да ударите по едно рамо с линк или разказ, или каквото и да е. Ще е полезно за много от нас!

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 20:24 от _Snej_

# 551
Да ще потърся и аз,ако някой ги намери първи нека ги качи отново. Явно не на всякъде подхождат отговорно към раздвижването.

# 552
При мен днес рехабилитаторката като мина ми каза първо да започнем с глезените - напред-назад, после свивах коленете, после повдигах таза, след това със свити колена ту наляво, ту надясно, краката нагоре повдигах след това, после седнах, от седнало положение пак малко раздвижване на глезени и колене, накрая разходки. Много, много, много добре ми подейства!

# 553
_Snej_ , Yolkata, Честити да са ви юнаците Александър и Божидар! Blue Heart С хубави имена и мерки идват на бял свят, нека растат все така силни и щастливи! На вас бързо възстановяване желая! Flowers Hibiscus
Yolkata, ще се радвам да разкажеш малко подробности около раждането, когато имаш време. Аз с наближаването на термина ставам все по-притеснена, не знам какъв е този страх, които ме обзе напоследък, оттам пък вдигам кръвно и се чувствам много зле физически и психически. Като ви чета колко бебета се появиха вече при най-различни ситуации, се успокоявам макар и за кратко.

# 554
Честити бебчета на всички мами! Да са здрави, а вие да се възстановявате бързо 🙏
И при мен мина рехабилитор и много добре се почувствах след това.
Много ми липсва бебето вече. Толкова искам да дойде утре и да я гушна. Моля се да няма никакви усложнения и още утре да си ми я дада 🙏

Общи условия

Активация на акаунт