При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение - Тема 16

• 45 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Честито карди, строхатна име и голямо бебенце. Много спокойна,здрава  и послушна да бъде.Blush
Чакаме разказ .
Оххх аз снощи сънувах че ми изтекоха водите и отивам да раждам сама без мъжа ми , направо се събудих в стрес .
Да идва майка ми вече да се успокоя , че ми е много напрегнато . 1 седмица още....

# 616
Честити да са новите бебета! Здрави, щастливи и спокойни! Бързо възстановяване, момичета!
И аз сънувах, че раждам Simple Smile колкото повече наближава толкова повече само това ни е в главите явно.
Сутрин и аз съм значително по-енергична, вечер само пъшкам вече, а уж не съм мрънкало, но 15кила са си 15кила Simple Smile

# 617
Калина честит рожден ден ! Да си жива и здрава и скоро да гушкаш пухкаво бебче 💐❤🍀
Карди страхотно име сте избрали , да стеживи и здрави и много , много щастие ви желая ! Аз също бих искала да прочета разказа ти.
Момичета остана по-малко от седмица до секциото и хем нямам търпение , хем ме е страх ... днес и сърцебиене имам даже ..

# 618
Честита Даная. Да и много здрава и усмихната. Бързо възстановяване на мама. И като има време да разкаже за раждането. На мен ми е интересно, тъй като два пъти съм раждали секцио, а толкова исках да е естествено. Но пък от друга страна имам много нисък праг на болка и не знам дали бих успяла.

# 619
Честито на всички майки, бъдете здрави и щастливи с вашите бебчета!
Тези, които сте с плановете секцио, в коя седмица ви каза доктора, че е добре да се направи?
Моето ще е в края на 38г.с., 11 дни преди термин и се чудя дали не е рано.

# 620
Честито за малката Даная! С нетърпение чакам цялата история около раждането.

# 621
Карди, честита принцеса Даная! Да расте умна, смела и красива! Heart С прекрасни мерки се е родила, макар и по-рано.  На теб бързо възстановяване желая!
И аз се нареждам на опашката за разказа, че както се каня да раждам естествено , ще ми е от полза.

# 622
Тези, които сте с плановете секцио, в коя седмица ви каза доктора, че е добре да се направи?

И при мен ще е края на 38г.с

# 623
  • София

Моето също ще е в 38, 12 дни преди термин.

# 624
Честито на новите мами! Живи и здрави 👼
Момичета, аз имам един малко тъп въпрос, но като си оправях багаца се зачудих-трябва ли да стерилизирам помпата за кърма аз предварително вкъщи, или в родилното ще ми я стерилизират 🤔

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 16:00 от love9702

# 625
И аз влизам да се похваля. Днес на 8 октомври в 10:30 се роди нашата дъщеря Мария, 2960, 49см, 2 седмици преди термин. Бях със секцио, болката не е нищо особено и нетърпимо. Успех на всички, които са в очакване! ❤️😊😍

# 626
  • Варна

Моето също ще е в 38, 12 дни преди термин.
И моето в 38 г.с. идвам от ноември хаххаха

# 627
Poppy, честита Мария, да е много здрава и усмихната. А на теб бързо възстановяване.
Love9702, стерилизирай се помпата у вас преди да тръгнеш. В никоя болница няма да я стерилизират. В държавните има електрически помпи, но те те се стерилизират, мисля, и не може да даваш млякото. В частните има и ръчни помпи, които ти дават при всяко хранене. Те са стерелилизерани и може да храни бебето с изцедената кърма. Но твоя помпа няма да вземат. Поне в Щерев е така.
Може да си вземеш кана за топлене на вода и да поливаш с вряла вода преди изпомпване. Виж има и таблетки за студена стерилизация, на пак трябва да имаш съд в които да слагаш помпата и шишета. А и бебешко веро да ги миеш преди това.

# 628
Честито на всички мами, пожелавам ви здрави, щастливи и пухкави бебета ❤ Бързо възстановяване на вас!!

Аз искам да питам тези, които вече минаха през това, болезнен ли е самия преглед за разкритие? Още не са ми правили на мен, приятелка, която скоро роди сподели, че доста я е боляло🤔 И колко често ви го правиха?

# 629
Честито на новите мами!! Да са здрави бебчетата ❤❤
Аз влизам с въпрос към родилите вече и тези с опит с новородени. От вчера сме вкъщи, всичко за сега е нормално, но бебчето спи цяяял ден, а нощем будува и мрънкя. Дайде идеи и съвети как да оправим режима. Мисля си следобеда да го занимавам с нещо, да постои буден и да се измори до вечерния сън, но той след хранене си заспива и не го интересува нищо. Има ли как сега да се изгради някакъв режим или всичко става с времето. Нямам абсолютно никакъв опит с бебета и сега се учим взаимно..

Общи условия

Активация на акаунт