При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение - Тема 16

• 45 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честити да са и днешните съкровища! Heart Да растат здравички, усмихнати и много послушни!
Определено минавам в режим "обща честитка" (ще ме извинявате), защото гледам първо да оправя списъка на първа страница и после да драсна едно редче. А скоро и за това не знам какво време ще имам... Grinning

# 601
Момичета и аз да се отчета за финал.Вчера в 21.49 след спешно секцио се появи и моето момче Никола.2770 грама и 47 сантиметра в 38 гс.
Секциото ми беше планувано за утре , но младежа си имаше свое мнение.😁От седмици имах болезнени контракции.Нощта преди да родя бяха необичайно много.После последва пълно затишие през деня.Легнах да спя и като станах в 15 часа водите почнаха да ми изтичат без никаква болка.Оправих се съвсем спокойно и тръгнах на преглед при доктор Вецев.Имах 2 сантиметра разкритие и не усещах контракции.Прати ме да ме приемат в Шейново и да ми правят тонове и почнаха зверски Контракции на тоновете.Почаках си го доста и към 21 ме свалиха в реанимацията, подготвиха ме и той дойде, защото вече не издържах.Сложиха ми упойка и света вече беше по-хубав😂Направи ми някакво светкавично секцио, не разбрах кога се роди моето момче.Плака много и беше много розов и красив.Доктора ме заши и оттича на кабинета, където го чакаха още жени за прегледи.
Първо секцио ми е и раждане изобщо, не знам дали се дължи на неговите умения или какво, но аз вече съм пушка.Пареше ми през нощта корема, като ме пусна упойката.После имаше малко кофти усещане докато се разтъпча и вече мога да кръстосвам болницата на крак 😁Представях си го многоооо по-страшно🤓
Даже сега видях, че малко съм прекалила с ентусиазма явно и раната ми е прокървяла леко🤦
Сега се борим с бебо с болничната обстановка в Шейново и се молим да ни изпишат максимално бързо и да си ходим вкъщи 🙂
Честито на всички мами, на останалите пожелавам леко раждане 😊

Бях на преглед точно преди да тръгне за теб 😅 даваше инструкции по телефона и се интересуваше как са нещата Simple Smile
Честит фъстък,избута я до края Simple Smile много любов и здраве за семейството

# 602
Момичета честити да са ви юнаците да сте живи и здрави и бързо възстановяване на вас !🍀💐❤

# 603
Честити Ивелин и Никола💕

На мен термина ми беше на днешната дата, ако трябваше да раждам едва тези дни не знам как бих издържала😀 Имам чувството, че малкия винаги е бил с нас❤️

# 604
Честити да са Ивелин и Никола. Много здрави, а на мамите бързо възстановяване.

# 605
Честити, здрави,пухкави да са всички бебенца 💙❤️ и много бързо и безпроблемно възстановяване на техните силни майки 🌹!
Аз съм 5 дни до термин и нещата изглеждат така: през деня съм пълна с енергия, чистя оправям и съм с каката( на 4 год и 10 м), която е леко сополива, търча около нея и се чувствам бих казала доста добре. Имам апетит и се наслаждавам, на това, че поне на накрая мога да си угодя и си хапвам на воля( качила съм около 12-3 кг, от 55 сега съм 66-67 варирам). Но стане ли 22:00-23:00 часа и се започват стягания на корема, на камък става, безболезнени контракции, бебето се върти имам чувството в всички посоки, корема ми е твърд и все едно малкия иска да излезне през кожата, удряне в ,,срамната става'' 🙄🤔😢, което е ужасно и така поне час-час и малко, в повечето случаи място не си намирам, и заспивам без да разбера от умора от пъшкане и превиване. Първата бременност имах същото, но беше много по-поносимо, този път е ужасно и абсолютно всяка вечер, сме повече от готови, да тръгнем за родилното и да се свършва вече това бременеене, че направо ми се видя, като цяла вечност, а и да си гушнем вече малкото зайче💙💙💙!
Корема си ми е паднал и е доста ниско, което пък прави обличането на дрехи страшно трудно, без избор и неудобно...
Абе помрънках ви, казах си каквото ми е на душата... Simple Smile

# 606
Здравейте и от мен! Аз се включвам от Майчин дом в София. В сряда вечерта прокървих и дойдох за наблюдение тук. Нямам никакво разкритие, нито болезнени контракции и явно бебчо не се е запътил към изхода все още. По-рано бях писала, че моя АГ беше с препоръка за секцио заради двойно увита пъпна връв, но тук в болницата много ме успокоиха, че увиването е веднъж и не е затегнато, тъй като всички показатени на бебчо са идеални и няма никакъв проблем на този етап да си го родя естествено. Да ви кажа не каюък, а планина ми падна от сърцето, тъй като много се надявах на естествено раждане и дано с такова да приключи моето бременеене. Отчетох се и аз и ще завърша с едно голямо ЧЕСТИТО за всички новородени бебчовци и на силните им майки! Бъдете много здрави!

# 607

Добро утро, момичета! Heart Eyes
Все още нямам пухкав повод да почерпя, но пък днес съм рожденичка! Birthday Затова ви черпя, макар и виртуално! Да видим днес колко вързопчета ще донесе щъркела Smiley
Посред нощ и аз имах силни болки ниско долу и си викам: ааа, не, задръж поне до утре, та се размина де. Шегата настрана, чакам си моя жив подарък, когато реши да излиза, и като цяло нямам търпение да се видим вече с малкото човече. Че напоследък ми е едно сдухано, чувствам се самотна и депресирана, по цял ден сама вкъщи и без особена подкрепа от близките. Особено от нашия татко, който даже не ме поздрави тази сутрин за празника.
Почерпих, оплаках се и сега мисля да поспя още малко. Хубав и спокоен петък! Nature Sunny

# 608
  • Казанлък(Бургас)
Честито на новите мами:Сhrissie-d, Skorpionche, Snej, Yolkata, Bobby_g, Dimi9 и Goldfinch!
Добре дошли на новите госпожици София и Ваяна! Нека са много здрави и щастливи, да бъдат олицетворение на грация, нежност и красота!
Добре дошли и на малките господа Александър, Божидар, Ивелин и Никола! Нека да бъдат здрави и силни момчета, усмихнати, начетени кавалери!
Eleyn, мислех си за теб тези дни. (нали заедно са ни термините) Нека не те мъчи и скоро да се появи!
Boliana - и аз бях така три нощи, а сега настана затишие. Тоновете вчера бяха леко монотонни, че ходих да ям сладко и да пия кола. Спрях да го мисля. Когато е готов, тогава. ☺️
Kalin4eto, честит рожден ден! Предстои ти да получиш най-прекрасния подарък. Здраве ти желая и леко раждане!

# 609
  • София
Kalin4eto, Честита да си и скоро да се гушкате с най-хубавото подаръче!!! 🥰
Да сте здрави и много много щастливи! ❤

А на околните- гледай да не се връзваш. Съвсем на финала само ние си се разбираме какво ни е. Правѝ неща, които да те карат да се чувстваш добре. Сега ти си най-важна! 🥰

# 610
Честити бебчета на всички 😊 Да сте здрави 🍀
Нас може би утре ще ни изпишат, дано всичко е наред 🙏 Нямам търпение да се приберем. Бебка е до ре, спокойна е. Аз също съм по-добре. Раната я обработват със спирт и Цикатридина. Конци 7 дни след секциото. За вкъщи свещички Профенид 100.
За бебето и кърменето. Консултантката каза да я слагам на час, час и половина. Колкото повече я слагам, толкова по-бързо ще слезе кърма. Каза вкъщи да я храня и да доизцеждам с помпа. В началото ще са капки и после ще се увеличават. Всичко, което изцедя да и го давам и така. За да избегнем максимално АМ и да стимулира е производството. Надявам се утре да ви пиша от вкъщи 🙏

# 611
Момичета, днес в 9.00 се роди дъщеря ни Даная - 3800, 52 см - встествено и без упойка. Ако ви е интересно ще разказвам, предупреждавам, че в разказа ми има много болка, болка, болка и любов, любов, любов.

# 612
  • София
Момичета, днес в 9.00 се роди дъщеря ни Даная - 3800, 52 см - встествено и без упойка. Ако ви е интересно ще разказвам, предупреждавам, че в разказа ми има много болка, болка, болка и любов, любов, любов.
Честита да е! ❤ Да расте все така с любов, любов, любов!

Аз лично искам разказ. 😃

# 613
  • Казанлък(Бургас)

Честита да е Даная! Много харесвам това име. 💓🤩 Да е здрава и чаровна! Успешна и будна! Творяща и омагьосваща!

П.П. С удоволствие ще прочета историята за нейното появяване.

# 614
  • София
Подробен разказ и аз няма да откажа

Общи условия

Активация на акаунт