При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение - Тема 16

• 45 680
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Минавам и аз да отчета! Днес се роди нашата принцеса София. 48см,2920 гр. И двете сме добре, ще пиша подробности по-късно.

# 511
  • София
Минавам и аз да отчета! Днес се роди нашата принцеса София. 48см,2920 гр. И двете сме добре, ще пиша подробности по-късно.
Честита принцеса! 🥰🥰🥰
Да сте много здрави и щастливи!
Чакаме детайли с нетърпение. 😊

# 512
  • Казанлък(Бургас)
Азалия, браво на твоя бебок! Днес те очаква вълнуваща среща. Приятни гушливи моменти ти желая!
Snej и chrissie-d успех днес! Ще чакаме хубавите новини.
Hariom, да нацелуваш твоя сладур!
CardyR, пожелавам ти скоро да си гушкаш девойката!
Meti97, много е хубаво, че Веско вече си е у дома. Направи му лек масаж на коремчето или му свивай леко и внимателно крачетата към коремчето, редувайки ги. Колянцето на левия крак да сичи към дясното рамо, и аналогично - дясно коляно - ляво рамо.
Ivanova Petrova, честит рожден ден! Браво на Божидар, и нека днес ти бъде гост на празника!
Elmazche, нека бързо ти мине възпалението!
Lollo, желая търпение и на теб, и на екипа , но и бебчо да спре да се инати! 😉
Ели, прибрах те ли се у дома? Как сте?
376, честит син! Много здрав и щастлив да бъде! Бързо възстановяване на теб!
Bubamara, честита дъщеря! Прекрасно име! Нека расте здрава малката сладка София! На теб бързо и леко възстановяване!

Днес ми е термина. За пръв път стигам до термин. ☺️Аз след като три нощи почти не спах от болезнени контракции, вече 24 пълно затишие. Тапата падна. Поне от толкова контракции се надявам шийката да се е по изградила още и от 2 см. разкритието да се е увеличило. Днес ще изчистя къщата за пореден път, ще се разходя в планината и ще нападна ММ. Тежък ден ме чака. 😁😂 Явно и моят хлапак е със собствено мнение. Ако до събота не тръгне раждане ще влизам за наблюдение. Миии това е.

# 513
Момичета, днес в 8:49 се роди София, 3,400 кг.
bubamara9, ние на едно и също място сме родили адашки! Честито и бъдете здрави Heart Бързо възстановяване на теб Flowers Four Leaf Clover

# 514
Честито девойки, Bumbara и Сhrissie-d ! Бъдете живи и здрави! Бързо възстановяване! Чакам с нетърпение да разкажете, когато можете, че и аз тези дни ще съм в Селена.  Вълнувам се много. В колко часа ви казаха да сте там, веднага ли ви поеха?

# 515
  • София
Честито на всички мамчета!
Бебетата ви да са здрави, успешни и късметлии!! Heart

Аз броя дните до планираното секцио, вече доста ми дотежава, добре че остава мъничко..

Искам да попитам: майките, които имат по-големи дечица: на нощна лампа ли спяхте, когато бяха бебета? Ние чакаме първо бебче, по принцип спим на нощна лампа (заради мен), и хич не ми се иска да прекъсваме тази практика: удобно и спокойно ми е така. Ако все пак е вредно за бебето, ще купим бебешка ( което със сиг ще питам и педиатърката, но искам да сме подготвени и да купим бебешката предварително.. ) Simple Smile

# 516
Честити бебоци, 376, Бубамара и Криси. Да са ви живи и здрави. На вас бързо възстановяване.
Добър бебевалеж и на момичета в групата.

# 517
Честито на всички мами, които гушкат своите бебчета.

Аз минавам, малко притеснена.  Предисторията : Терминът ми е на 20ти. Живея в Англия и тук ходим на “преглед “ при акушерка. Тя Мери кръвно и корема с метър. Съответно си има см, които си отговарят в зависимост в коя седмица си. Странна работа. Както и да е. Та Мери ме тя в 37седмижа и ми казва че бебето е по- голямо и ме праща на скан. Оттам потвърждават че е 3.800 и повече околоплодни води. Тест за диабет- отрицателен.

След консултация с док, се раБрахме че заради големината на бебето и това че има повече води, ще трябва да се предизвика раждане и най-безопасно било в 39седмица.
Не искам да разказвам за водите, защото не искам да притеснявам тези, на които е потвърдено същото. С приятелки от бг говорих и знам, че за док там това не е проблем.

Днес бях при акушерка, която направи нещо като вътрешен преглед, с цел тръгваме на раждане. Да ама не. Каза че шийката е още дълга и не е омекнала. 

В болницата влизам др седмица и малко сум притеснена как ще мине всичко, колко ще е голяма бебка дотогава и как ще стане раждането. Знам че, секциото тук е последната възможност, ако има сериозни притеснения за майката и бебето,та ще си изтърпя всяка болка.

Аз родих малкият ми син с предизвикано раждане в Англия. При мен беше заради диабет и притеснения, че ще е голям. Ама хич не се притеснявай, раждането беше предизвикано с гел  мина мноооого бързо чак упойка не можаха да ми сложат и"голямото" бебе  беше 3 кг, в сравнение големият ми син беше 3.850кг. От изтичането на водите до изплакването на малкият 3 часа Simple Smile спокойно всичко ще е наред и ще мине бързо Simple Smile

# 518
Честито момичета !!!! Бъдете живи и здрави и нека бебенцата бъдат много спокойни и послушни Blush бързо възстановяване !!
Аз още си бременея , много ми е тежко пък корема ми не е много голям , или поне не толкова ,колкото 1вият път .
Онзи ден бях при акушерката и ми измери корема 34 см а бях в 37 седмица , те го водеха малко назад че е  но не знам... притеснено ми е защото с баткото съм била в 37 седмица-38 см.  ....  радвам се че след всички тези безпокойства през бременноста успях да стигна до 38 с.  чистно да си хризная малко съм в шок , не мога да повярвам на моменти , даже с името не съм 100 процента сигурна . Спъкойна съм , не съм се панирала просто времето мина много бързо . Все едно сънувам Hushed

# 519
Честито на всички ,за мъниците, бързо възстановяване, а чакащите дишайте ,притеснението нека го има ,но не да взема превес ,че аз на операционната треперене чудо бях ... аз имам въпрос към мамите ,мойто бебе е решило ,че нощта е ден ,снощи от 12 до 7 сутринта не сме спали ,носихме се ,люляхме и пак рев, моля за съвети ?

# 520
  • Варна
Честито на всички ,за мъниците, бързо възстановяване, а чакащите дишайте ,притеснението нека го има ,но не да взема превес ,че аз на операционната треперене чудо бях ... аз имам въпрос към мамите ,мойто бебе е решило ,че нощта е ден ,снощи от 12 до 7 сутринта не сме спали ,носихме се ,люляхме и пак рев, моля за съвети ?

Съвети много, но какво ли работи въобще? Май нищо, тъй че стискай зъби ще си влезе в нормалния ритъм все някога. Може пък да е било инцедентно

# 521
chrissie, честита адашка 🥰 Да сте здрави и бързо възстановяване!
За Селена да разкажа набързо за самото раждане. В 6 сутринта трябваше да съм на линия, гладна и жадна. Веднага ме приеха, запис на тонове, преглед с ехограф, PCR, кардиограма, влагалищен секрет, ПКК, тест за чувствителност. Всичко взимат общо взето. След това в реанимация, една система и в операционна. Бяха много бързи, мили и постоянно имаше някой до мен. Направиха ни снимки. Всичко мина супер добре. Още съм в реанимация и после ще ме преместят в стая. Общо взето засега всичко върви чудесно. Нищо допълнително не ми е трябвало.

# 522
Bubamara ,честито ♥️! Да разкажа и за мен. Приеха ме понеделник сутринта, вчера беше денят . Трябваше да започнем в 11:30 ч,но имаше сутринта едно спешно секцио, което " разбута програмата .Бях доста спокойна до последно, само ми беше ужасно студено,бях само по нощница на система в предродилна зала или стая ( незнам точно как се казва ). Когато дойде и моят ред,вече умирах от студ . Доста треперих 😁. Анестезиолога беше страхотен и много бърз,но на мен ми падна кръвното , стана ми мн зле и започнах да повръщам (стомашен сок ). Пуснаха ми нещо допълнително и се успокоих 😊След това видях, най- красивото мекичко и беличко бебче ♥️. Днес се раздвижвам,боли ужасно :/

# 523
Бубамара , 376 честити бебчета да сте живи и здрави и бързо възстановяване!🍀💐❤

# 524
Надежда, честито!
На мен днес ми махнаха конците, имам възпаление на раната и от днес съм на АБ, таман взех да отпушвам каналите,  сега трябва да хвърлям всичката кърма. Интересното е, че ме боли около пъпа, аг днес натискаше там, не му харесаха шевовете,  някакъв ръб съм имала,  реално вместо да се оправям,  нещата се влошават. Дано след АБ да се оправя

Елмазче, как отпуши каналите? При мен стана голяма беля. Вече 2 дни поддържам между 39 и 40 градуса температура, дясната ми гърда е плътна не излиза нищо при цедене. От днес започнах Аб, но ако може сподели ти как се справи?

Общи условия

Активация на акаунт