“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 344
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
незнам какво толкова му се възхищавате на Владо,сигурно на айляшкия акцент и влажния поглед .И аз го харесвам,ама пък чак такъв топ актьор не е.А Христо Шопов според мен си е много голям професионалист .Ролята на баща-злодей,няма как по-добре да бъде изиграна.

# 451
  • Берлин
Аз доколкото знам, Владо дори не е актьор. Но пък успешно изнася на гърба си 3-ти сезон.
А за ролята на баща-злодей само слагам един Джак Никълсън и точка по коментара за Шопов.

# 452
  • Другата България
Аз доколкото знам, Владо дори не е актьор. Но пък успешно изнася на гърба си 3-ти сезон.
А за ролята на баща-злодей само слагам един Джак Никълсън и точка по коментара за Шопов.
Владо не е актьор, и изнесе не само един, а и трите сезона.
Калин Врачански му беше достоен партньор, сега и Шопов, но определено Владо според мен ги отвява с игра.

# 453
Не ми харесва Шопов въобще как играе.

# 454
  • София
Аз разбрах, че и Никсъна не е актьор по професия. Много добре му се получава на него, с лекота. Дори с Лора бих казала, че имаха химия в последната сцена заедно.

# 455
Сцената в ресторанта, символиката на перлите, играта на Влади Михайлов за мен са втората най-силна сцена в сериала.
Но Влади Михайлов наистина е блестящ. Уби ги с игра.
Много въздействаща беше сцената.Символиката на черните перли,предвещаваща нещастие също.
На мен ми се стори зловещо. Защо някой ще ми подарява нещо, което всеки път като видя или нося, ще ми напомня за пропиляните години в нещастие... Не бих приела такъв подарък. Ако бяха бели, с обещание за бъдещи хубави години -да, но черните - никога.

# 456
Ко стана?! 🙄 Уби ли я?

# 457
  • Велико Търново
Бързо стана ясно защо...

Уби я, да. Докато дърпаше перлите назад към гърлото ѝ, я наръга.

# 458
Охх Снежето и умирачката не можа да изиграе като хората. 🤭😁

# 459
  • София
Бре, какво стана? Труп след труп.

# 460
  • Велико Търново
Въх! Лорка все пак се е научила да стреля.
А Оги все пак наистина е станал предател. Предпочел е "новия алфа".

Калин пък... колко ли време ще е необходимо, за да разбере, че синът му е създателят на приложението и дали Симчо ще почне да дава "заден" пред Радо Rolling Eyes

# 461
Динамиката от сезон 1 се завърна. Обаче не очаквах Лора да убие бодигарда.

# 462
Много кърваво стана. Ужас!

# 463
Мигала съм, защо Кара-то уби Снежа?

# 464
  • София
Точно и аз това щях да кажа - да си припомним сезон 1 по трупове.

Общи условия

Активация на акаунт