“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 313
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
То ако детето ти се занимава с мафията само ще ти е до разходки и натискане в парка. Въобще как спят тези хора? Абсурдно е отвсякъде.
Но Поли изглеждаше читаво момиче, даже доста готино, има хора които изглеждат така, но не са... само дето тук показаха много неубедително историята, някак изведнъж пропадна без да се е случило нещо трагично. Хората дори да се пристрастяват, защото са пробвали веднъж го правят малко по различно, а тук беше все едно напук и после пук. Нещо не ми се връзва.... просто липсват причинно следствени връзки в сериала на моменти.

Драго се съмнява, че Лора е убила майка му Grinning той съвсем я изкара психопат и убиец, или той се побърка. Чак толкова да не познава жената, която беше обичал 20 години. Не се съмнява в никой друг, но точно тя уби майка му, че защо!? Grinning

# 526
  • Галифрей
Ама кой полицай ходи по парковете нощем и хваща хора да те натискат там? Пффф разбим ако имаше вечерен час. Смешно е 😄
Поне хубавата новина разбра, Драго знае вече,че Оги найстина се опитвал да го отрови. Като гледах промото, явно лека по лека ще му светне лампичката, че Филип е убиеца. Объркан е  ( нормално е) ще подрежда мислите.  Поне Лора засега е безопасност от Карата, защото ще я надуши.
Ся като Драго нареди пъзела, ще се сдобрят с Лора ще се гушкат и реват заедно.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 23:27 от Диана Бишоп

# 527
Можеха да ни спестят Ива и Калин.

# 528
  • Велико Търново
Е сега като каза Лора "Филип даде отровата на Оги" , и името на отровата назова не е ли ясно, че Филип иска да го убие, не се ли съмнява поне?! Или си мисли че тя я е взела от офиса и я е дала на Огнян и после го убива... Или тя я е под хвърлила при Оги ли, не знам.Е къде е логиката ?
Искали са да намерят някакви доказателства против или в полза на казаното от Лора. Накрая Радо нали донесе отровата - намерили я в дома на Оги. Така че - Денис поне това го разбра.

А Поли май хвърли пликчето с дрогата у тях.
Хвърли го, но сега Симо като отиде да се среща с баща си, тя отиде да си купи пак. Уж каза на дилъра, че ще е за последно, ама... нещо не ми се вярва.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 23:25 от DamaPika

# 529
В промото на опелото Филип и Денис се спогледаха многозначително, но кой каза, че Филип дори не може да го играе тъжен?

# 530
  • Галифрей
Надявам се Никсъна да спаси полужението и да отиде в домът на Лора да вземе обицата ( грозноят кич) доказатеството. Драго трябва най-накрая да разбере истината и Юлия да целува  цимента.

# 531
  • Велико Търново
Озове ли се около Драго тая обеца, Юлка току-виж си я "познала" и край с доказателството.

# 532
В промото на опелото Филип и Денис се спогледаха многозначително, но кой каза, че Филип дори не може да го играе тъжен?
Сега го върнах и ми звучи като Драго.
Скрит текст:
Мисля, че спойлер сцената със стрелбата наближава, защото очевидно Драго и Филип вече искат да се очистят един друг.

# 533
Хвърли го, но сега Симо като отиде да се среща с баща си, тя отиде да си купи пак. Уж каза на дилъра, че ще е за последно, ама... нещо не ми се вярва.

Имах предвид, че го хвърли у тях и баща ѝ може да го намери. Много е нелогична цялата тази история с дрогата. Освен, ако не искат да нагласят нещата така, че Никсъна да я спасява от дрогата. Ама толкова много усилия за това, не ми се вярва.

А това с Ива и Калин в парка толкова да беше тъпо. Аз очаквах, че ще изскочи я Черкезов, я Поли или Симо, а то някакво полицайче.. И как се зарадва на "бопаджията".

# 534
  • София
Лора като ровеше в пръстта, в първия момент си помислих, че е решила да закопае Оги 🙄…
Йоана Темелкова се разигра - добре й се получиха сцените след убийството 😉

Ха-ха, полицайчето в парка си помисли, че бопаджията се натиска с чуждо 😂 / на мен ми бяха симпатично-комични 😉/

# 535
Не мога да повярвам, че го казвам, но и на мен адашката ми хареса този епизод. Joy Раздаде се в тежките сцени.
Като се съберат с Драшко обаче пак няма да имат химия. То там или го имаш, или не... Искам да гледам Влади във филм или сериал, в който има химия с екранната си половинка. Stuck Out Tongue Winking EyeNature Fire

# 536
Аз си го върнах ,на мен ми се струва ,че еСандо

# 537
  • Другата България
Епизодът беше "УАУ".
Този сериал без Владимир Михайлов вероятно щеше да е "БАУ". Ама този човек ги трепе с игра, не е добър, той е много добър, в малкия си джоб слага и Шопов, и Мопов, и сие.
Сцената с Велин, когато му каза за Снежа, и изражението му, когато попита Лора за коя се мисли, а тя отговори : "За тази,  която уби заради теб" може да са наръчник за всички, които се опитват да са хАртисти. Брилянтен!
Лора и тя се разигра, ти да видиш! Можело значи.
А Калин получава приза за най-посредствен шеф на БОП-А. Да идва брат'чеда да оправя кашата там, че така ще се мотаят до Коледа.

# 538
  • Ню Йорк
Денис нали уж е голям умник, време е да навърже нещата.

# 539
  • Бургас
Можеха да ни спестят Ива и Калин.

Абсолютно, много пошло.Винаги има едно усещане за фалш и преиграване в техните сцени.Някак си долнопробно.

Общи условия

Активация на акаунт