Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за болки в краката и кръста по време на бременност?
Какви са препоръките за сутиени за гърди по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с болки в гърлото по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за болки в краката и кръста по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сутиени за гърди по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с болки в гърлото по време на бременност?
-
Какви са препоръките за посещение на лекар по време на бременност?
-
Какви са препоръките за обзавеждане на бебешка стая?
/
Не че не мога да го закопчавам - просто е късо, 
май вече е добър ден,а? 
и тя е едра.Даже мен док.ме питаше дали ще дочакаме нова година,но аз мисля ,че даже и Коледа е малко веротно да дочакаме.Никой не може да ми каже кога съм забременяла,така ,че не може с точностда се определи термина.Аз влезна ли в деветиия (на 4.12.) стягам багжа и ще имам готовност.Може и татито за именния ден да го изненадам(за Никулден).Щом сме влезнали в деветия всеки ден е вероятност,само трябва да сме спокойни.И той май наистина всички Януарчета са едрички.То с такива хубави мами-много ясно ,че и децата ще са добре и ще растат.
Към 2:30ч. през ноща се събудих,защото краката ми бяха мокри (от половината бедро надолу).Чаршафа под краката ми(само от моята страна-при мъжа ми не) чисро мокър.Първо си помислих,че съм се напикала
С това шкембенце нищо не ми се закопчава.
!!!!!!!!!!!!
Ще ни прощаваш, ама то един акъл за коя глава по-напред, та за това така стана!