Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 272
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 005
Може ли идеи ,какво да направя с ролките, които остават от домакинска хартия.

http://perfecthouse.bg/ролките-кухненската-хартия-стават/

# 1 006
  • Под сянката на разлистените кактуси

Ето един симпатичен снежен човек

https://burlapkitchen.com/diy-paper-towel-roll-snowman/

# 1 007
# 1 008
  • София
Днес започнах с пазаруването. Минах през Джъмбо иии

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 18:03 от Yellow_girl

# 1 009
Чудесно е !
Откъде Джъмбо ли е и червеното еленче, Yellow_girl

# 1 010
  • Някъде там
Днес ходихме с малката ми дъщеря до КиК. Детенце хареса и си купи тази украса.
Още се чудя как ще украсяваме.
Утре с ММ ще отидем до Пепко, да си купя коледни чаши за капучино и масичка за кафе.
Още мисля и къщичките от Пепко, но ми се виждат доста кривички.

# 1 011
  • София
Pinki червеното еленче е от JYSK, миналата година ми го подариха

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 06:58 от Yellow_girl

# 1 012
Момичета, вижте какво направих на дребосъка. Снежен човек-пъзел. Видях идеята от фейсбук, където беше 35лв (на промоция). Купих един лист кадастрон (0.99лв), няколко цветни листчета по 5ст. са май и 10 цветни магнитчета за 1.99
Скрит текст:

Всички части се махат и се лепят на магнити

Задната страна е с монети, за да се захващат магнитите, без да издува много

Намерих стар кашон и залепих основата на него, за да е по-стабилно.
Извинявайте за лошите снимки, правя го посреднощ, че сутринта да го изненадам, ще си сглобяваме снежен човек 😍

# 1 013
Страхотни сте! Зареждат ме супер с коледно настроение. Много бих искала да качвам и аз снимки но нещо не ми се получават нещата. ❤️❤️❤️

# 1 014

# 1 015
Направих малко снимки днес. То не украса при нас. По-различното е, че има сушени портокали. Това са трите дървени подложки, които купих. Вчера доигроряха и трите последни свещи. Не успях да харесам онзи ден нови. Ще видя утре, може би. Сега гори само една и любимата ми свещ от детето, която ми е от 2019,ама си я пазя и горя по малко. С коледен аромат е и след като е горяла, маслото може да се ползва за мазане на кожата на ръцете, примерно Изсуших и малко розички от портокал. Тази бяла елха, ще бъде налепена с портокали и ще има лапички от вътре. Правих я с мрежа за прозорец и С200. В кутиите с Лешникотрошача ще слагам портокалови резенки с черен шоколад за семейството. Имам и с Дяло Коледа и снежен човек.

# 1 016
В разгара на майсторенето на украса съм. Спретнах тази елхичка от шишарки (другите неща ще снимам по-късно). Как мислите, че ще е добре да я украся?
За сега се сещам да сложа златен брокат по краищата, за да блещука или да я сложа на малък поднос, да я посипя със сол (за да имитира сняг, мислех и за пудра захар, но се опасявам, че ще привлече мушички) и да подредя някакви неща в основата, за да стане като малка сценка. За сега като че ли клоня към втория вариант.
Имате ли други идеи?

# 1 017
  • под тепетата
Не е ли по-добре със сушени кръгчета мандарина, червени плодове/шипки, звездички от портокалова кора...

# 1 018
Аз бих сложила на върха звездовиден анасон, и съвсем леко по краищата бих сложила бяла боя /аз бих я сложила с гъба за миене на чинии за да изгледа като леко заскрежена/ представям си го много деликатно. А ако искате да заблести, докато е все още влажна боята да поръсите с бял брокат /има едни малки кутийки продават по 0,10-0,20 стотинки/ - белия цвят е нещо средно между бяло и прозрачно и е много дискретен, личи по-скоро на светлина. Simple Smile

# 1 019
  • Някъде там
Днес стигнах до по заредения в града ни магазин на Пепко.
Купих си лампички студена светлина, една играчка и къщичка Simple Smile
Ето я малката елха с лампичките.

Играчката, звездичка.
къщичката.
Търся си масичка за кафе, тази от каталога на Пепко я няма в нашия град Sad
А като цена ме устройва.
Трябва да търся някоя друга, лошото е, че повечето са над 40 лева.

Общи условия

Активация на акаунт