Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 121 161
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 440
# 1 441
  • Пловдив
Аз да питам феодалите Joy Честно, много си харесвам селцето, но всяка вечер вдигането на всяка фигурка, за да ѝ светна лампичките нещо взе да ми писва... Поне "уличното осветление" е направено разумно с копченце отгоре.
Та да Ви питам - измислили ли сте някакъв мързелив начин? Върти ми се тук една идея, но трябва да ги разгледам всяка фигурка, с какъв волтаж ползва.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 08:12 от sweet_maniche

# 1 442
Еделвайс,много е красиво у вас!

# 1 443
  • Под Сините камъни
Аз да питам феодалите Joy Честно, много си харесвам селцето, но всяка вечер вдигането на всяка фигурка, за да ѝ светна лампичките нещо взе да ми писва... Поне "уличното осветление" е направено разумно с копченце отгоре.
Та да Ви питам - измислили ли сте някакъв мързелив начин? Върти ми се тук една идея, но трябва да ги разгледам всяка фигурка, с какъв волтаж ползва.
Ние ги направихме на ток. Със стари кабели от зарядни с ЮСБ накрайник. Включваме ги едновременно с разклонител с копче

# 1 444
Айде да си покажа и аз селото. 😂😂 не е кой знае какво, но с двете леви ръце и висящо във всеки удобен момент на гърдите ми малко - толкова. 😀

# 1 445
  • Пловдив
Ние ги направихме на ток. Със стари кабели от зарядни с ЮСБ накрайник. Включваме ги едновременно с разклонител с копче
Точно това ми е идеята и на мен Simple Smile Значи е възможно Heart
Благодаря! Ще си изпробвам познанията по електротехника Joy

# 1 446
Айде да си покажа и аз селото. 😂😂 не е кой знае какво, но с двете леви ръце и висящо във всеки удобен момент на гърдите ми малко - толкова.

Прекрасно! На мен много ми харесва -различно, лично и със собствен дух. Представям си, ако имахте две десни ръце какво щеще да се получи Joy

# 1 447
Така сме по-простите феодали, с много ангажименти по пускане на тока😄 Помня и аз, че Пепински  беше преправяла. Аз по нейния почин дадох да ми преправят едни лампички на батерии. Трябва само да се съобрази зарядното, с 3 батерии да е 5 волта, с две, да е по-малко. Иначе аз имам три, които са на верига, но другите ги пускам едно по едно. Една от последните ми къщички явно е била разпарчетосана от комплект и си има освен батерии място отзад за включване на веригата ток.
Със сигурност скъпите марки имат и за ток. Те хората правят цели стаи със селца и е немислимо едно по едно. В Пинтерест има много хора, които си личи, че цял семеен живот ги разширяват селата.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 10:09 от evhen

# 1 448
При мен всичко е на адаптори, които са включени в разклонители. Така само с едно копче включвам всичко наведнъж. Самите къщички и аксесоари са пригодени да работят на ток или на батерии. Не си представям да включвам всичко едно по едно.

Много хубави неща показвате. Супер настроение внасяте в темата.

Аз вече съм почти готова с украсата. Остана само градчето. Сега е като строителна площадка - пяна, силикони, боя, флакони спрей.. Дано уикенда да е готово.

# 1 449
  • Over the hills and far away
Кейтинка, нямам търпение да видя и твоето селце. Разрастнало ли се е от миналата година? Моето си стои на едно ниво, за повече нямам място. Всичко е с адаптори.

И един венец, който понастоящем прекарва повечето си време на терасата, за да не окапе съвсем до Коледа.

# 1 450
Marie, прекрасно е твоето. 🤗
Много ми харесва в стил епоха Dickens.

Май ще е по-голямо от миналата. Купих нови къщички, човечета и т.н. И площта малко увеличихме. Всяка вечер след работа, като приключа с другите си ангажименти, и с това се занимавам.

# 1 451
marie_curie, би ли споделила каква марка са къщичките на селцето, ако не е тайна? Nature SparklesМного финна изработка изглежда.

# 1 452
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Когато бях малка исках да си нарисувам борова гора на стената. Не ми дадоха. Почти си изпълних мечтата. Blush

Китката е подарък от ръководството на комплекса. И Казанова се включи!

Grinning флаш моб

# 1 453
  • София
Вкъщи имам 4 елхи, защото са в различен стил и са в различни стаи да не се "бият". След палетената ви показвам "висящата".Под стълбата е нейното място. Обичам светлите и неутрални цветове за Коледа, но за тази елха извадих червените играчки, дълго стояли в кашоните.... Simple Smile

# 1 454
  • При децата ми
Момичета, големи красоти!!:heart_eyes:

Как ги правите тези селца и градчета?!

Общи условия

Активация на акаунт