Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 425
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 765
Аз използвам такъв тип закачалка

Като съм я боядисала в черно, за да не се набва чак толкова на очи. Закачам плътна прозрачна корда на  която виси и самия венец.

# 766
Аз използвам такъв тип закачалка

Като съм я боядисала в черно, за да не се набва чак толкова на очи. Закачам плътна прозрачна корда на  която виси и самия венец.

Супер - къде ги има?

# 767
Има ги на много места - в стоителните хипермаркети /обикновено са в отдел баня/, в магазинчетата тип “всичко по 1 лев”, в магазина за домашни потреби. Има различни размери, форми и цветове. Струват около и под левче бройката .

# 768
  • Euskal Herria
А тези закачалки не пречат ли да се затваря вратата?

# 769
  • DE
Тъкмо мислех за такива закачалки, но ще стават само по посока на отваряне на вратата. Имам такива в банята но са от вътрешната страна, защото отгоре има ръб на който да се закачат. Ако вратата се отваря навън може и да станат Thinking

# 770
  • София
И на мен ми се струват малко дебели за вратата. Но идеята с кордата е добра, защото много лесно може да мине отгоре. Само ме притеснява като я сложите на топката на вратата, венецът не се ли мърда на една страна?

# 771
  • там където има винаги вятър
Да се похваля - пристигнаха ми нещата от Али-то. Има-няма за 20 дни. People Dancer
Чакам още 3 - фенер, къщичка и телефонна кабина. Сега трябва да мисля как ще ги слагам/имам някаква идея, но и ММ трябва да се включи/, че размерите им са от миниатюрни, до по-големи. Утре ще си ги взема.

Ама какви нерви докато ги поръчам. Харесвам си нещо, пращам го на дъщеря ми, поръчват на името на приятеля ѝ... Ама то няма да дойде, късно е - приказки Rage Доколкото разбрах от различни търговци са, но всичко е събрано в един кашон и така пристига.

# 772

Принципа е този.
За нашата врата са подходящи.

# 773
Момичета пред дилема съм в какъв цвят да направя венеца...
Ето и вариантите. Още не съм лепила със силикон

# 774
  • Под Сините камъни
Момичета пред дилема съм в какъв цвят да направя венеца...
Ето и вариантите. Още не съм лепила със силикон

И двата са много хубави, но сякаш златният ми харесва една идея повече.

# 775
И аз съм за златния. 😊

# 776
  • burgas
+1за златния

# 777
Венецът го слагам винаги на шпионката на вратата. Развъртам леко навън, слагам венеца и след това обратно прибирам.
Няма падане.

# 778
И аз съм за златния.
Иначе наистина и двата са супер. Hug

# 779

И в English home има намалени коледни аксесоари.

Общи условия

Активация на акаунт