Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 409
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 780
Значи ММ ми дойде и ми размести всичко с думите "така е по-добре, ама го направи както искаш"

И сега трябва да го оставя така понеже милия е ентусиаст

# 781
По повод отстраняването на остатъци лепило от тиксото по стъклата, най-лесно става с олио или зехтин. Капвате малко на едно памуче и търкате леко. Работи безотказно. Така процедирам, когато махам и лепнатите етикети от различни съдове, а са останали малки частици. Макар, че напоследък тези етикети се махат лесно и без остатъци.

Нещо интересно за сръчни дами
Скрит текст:

като рокличките тук да са в коледни цветове и мотиви

Вместо венец

Скрит текст:

# 782
  • Под Сините камъни
Значи ММ ми дойде и ми размести всичко с думите "така е по-добре, ама го направи както искаш"

И сега трябва да го оставя така понеже милия е ентусиаст
Ами супер е.
По принцип и аз съм за двата цвята, но въпроса беше за кой от двата Laughing
п.п Редактирам се
Ето това са кукичките, за които говорех. Моите са зелени
https://praktiker.bg/bg/Aksesoari/KUKI-ZA-ZAKAChANE-NA-KOLEDNI-I … AE970040/p/480465

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 13:58 от Пепински

# 783
Пепински преди една седмица си поръчах от Практикер точно тези кукички и още няколко неща. Мисля да ги използвам за играчките на елхата, защото тези които ги дават в комплектите и се връзват ми късат нервите.

Странното обаче е, че мина седмица от поръчката и все още стои на необработена така че май ще се наложи да звънна.

# 784
  • там където има винаги вятър
Пепински преди една седмица си поръчах от Практикер точно тези кукички и още няколко неща. Мисля да ги използвам за играчките на елхата, защото тези които ги дават в комплектите и се връзват ми късат нервите.

................

+1
Тъмно зелени са нашите - малки и големи, купувани от Джъмбо преди 2 год. Стават и елхата и за това което е обяснила Пепински.

# 785
  • Euskal Herria
За любителите на селцата показвам това, което предлагат при нас в магазина:
https://www.leroymerlin.es/decoracion-navidena/pueblos-navidenos … set=0&index=0

За съжаление тази верига я няма в България.

# 786
  • DE
70 евро за коледна украса Scream

Към живеещите в Германия, кое лепило можеше да се използва вместо Ц200 Thinking Трябва да е течно за направа на такива балони.

# 787
  • Пловдив
Леле, страхотни къщички и селца Heart Eyes

Вместо нашето С200 - PVA лепило Simple Smile

# 788
Такива балони съм правила с лепило смес от вода и брашно.

# 789
Ей такова искам да направя някой ден

# 790
Както го гледам, едни 2 хиляди евра и е твое😉

# 791
Надявам се,  че  може и по-евтино да мина.

Например, днес си взех от Пепко 5 къщички, от белите. Благодаря,  на който сподели снимките от брошурата.

# 792
Днес си направих едно гномче. Утре и жена му ще спретна Simple Smile
Много ми е Коледно

# 793
  • Пловдив
Моята идея за селцето тази година беше да е така, но на два етажа и постепенно с годините да "расте" във височина... Да, ама не Rolling Eyes - мислех да е от един бял фазер, който имаме в изобилие, останал от гърбовете на мебелите, които си правихме - много нестабилно става с него.
Казах на ММ за другата година да мисли как да стане Sunglasses Най-вероятно от тънкото ПДЧ ще поръчаме няколко окръжности с различен диаметър. За тази година обаче - никакъв шанс за реализация.
Най-вероятно ще го позиционирам на белия плот на балкона другата седмица - само трябва, да си купя лампички със студена бяла светлина.
И дебели зелени гирлянди трябва да взема.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 22:59 от sweet_maniche

# 794
  • в сърцето на един мъж...
70 евро за коледна украса Scream

Към живеещите в Германия, кое лепило можеше да се използва вместо Ц200 Thinking Трябва да е течно за направа на такива балони.

Uhu Servietten Technik Lack

Общи условия

Активация на акаунт